< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De gehele reis overnacht je op de zeilboot, welke is uitgerust met vier hutten. Één hut is gereserveerd voor de schipper.
Op de boot heeft de groep twee toiletten, twee douches en één dekdouche tot de beschikking. Als er veel deelnemers zijn die 'op indeling' een hut hebben, dan kan het voorkomen dat je of een hut krijgt met stappelbed of een hut krijgt met tweepersoonsbed welke je deelt met iemand van hetzelfde geslacht. In de zomer slapen veel deelnemers vaker onder de sterrenhemel op het dek dan in de hutten.

N.B. Omdat er 4 hutten beschikbaar zijn op de 'Paris' kan het zijn dat twee deelnemers in de salon zullen slapen. Deze bedden zijn hetzelfde als de bedden in de hutten, maar houd er rekening mee dat er minder privacy is.

N.B. Indien je samen reist en een tweepersoonsbed hebt aangevraagd, houd er dan rekening mee dat je een hut kan krijgen met twee aparte bedden. De beschikbaarheid van hutten met tweepersoonsbedden zijn beperkt.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Het schip waar je op vaart kan dienen als moederschip voor flottieljes. In dat geval zeilen er een paar jachten met ons mee op.

Rondreis Zeilreis Griekenland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Doe mee aan de Memory Challenge

En maak kans op mooie prijzen!

  • 1e plaats: Jack Wolfskin jas t.w.v. €199,95
  • 2e plaats: The North Face Surge rugzak t.w.v. €129,95 
  • 3e plaats: Een Fatboy Lamzac t.w.v. €74,50 

Daar gaan we!