< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De gehele reis overnacht je op de zeilboot, welke is uitgerust met vier hutten. Één hut is gereserveerd voor de schipper.
Op de boot heeft de groep twee toiletten, twee douches en één dekdouche tot de beschikking. Als er veel deelnemers zijn die 'op indeling' een hut hebben, dan kan het voorkomen dat je of een hut krijgt met stappelbed of een hut krijgt met tweepersoonsbed welke je deelt met iemand van hetzelfde geslacht. In de zomer slapen veel deelnemers vaker onder de sterrenhemel op het dek dan in de hutten.

N.B. Omdat er 4 hutten beschikbaar zijn op de 'Paris' kan het zijn dat twee deelnemers in de salon zullen slapen. Deze bedden zijn hetzelfde als de bedden in de hutten, maar houd er rekening mee dat er minder privacy is.

N.B. Indien je samen reist en een tweepersoonsbed hebt aangevraagd, houd er dan rekening mee dat je een hut kan krijgen met twee aparte bedden. De beschikbaarheid van hutten met tweepersoonsbedden zijn beperkt.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Het schip waar je op vaart kan dienen als moederschip voor flottieljes. In dat geval zeilen er een paar jachten met ons mee op.

Rondreis Zeilreis Griekenland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Sawadee Reisevent 25 november
DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door documentairemaker: Ruben Terlou
  • Vlogworkshop door vlogger Teun Peters
  • Workshop Smartphone fotografie  
  • Lancering nieuwe brochure 2019/2020
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.