< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,4
8.7 113 beoordelingen
  • 8 03-09-17

    Marcel Borsboom

    Prima vakantie met het juiste tempo

  • 9 03-09-17

    Anne Van Eijk

    Erg mooie reis met een fantastische reisbegeleider.

  • 8 03-09-17

    Nina Kuijpers

    Hele mooie en goed georganiseerde reis gehad naar IJsland. Door de enthousiaste reisgids en leuke groep was het genieten!

  • 10 03-09-17

    Inge Goossens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 03-09-17

    Lore Rosquin

    Mooie rondreis en veel mooie plaatsen gezien. De gids was heel goed. Hij wist veel over het land en stond altijd klaar voor een grapje.

  • 9 06-08-17

    Jan Bosch

    Leuke reis en leuke groep

  • 10 06-08-17

    Femke Beelen

    Ik kijk terug op een geweldige week! Trausti is een top reisbegeleider. Daar naast prima hotels, leuk programma, gezellige groep... en gedurende de gehele week geen druppel regen! Dan kan dus gewoon in IJsland.

  • 8 06-08-17

    Wim De Valk

    -

  • 9 06-08-17

    Edo Beuze

    Ik ben een fantastische ervaring rijker geworden! Erg mooi land, leuke groep en IJslandse reisleider! Top!

  • 8 11-06-17

    Pieter De Visser

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-06-17

    Elly Van Duijnhoven

    Zeer afwisselend, leuke activiteiten en een kleine groep.

  • 8 11-06-17

    Anoniem

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-08-16

    Suzanne Bierkens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-08-16

    Sofie Fabry

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-08-16

    Ina Buijs

    Prachtige reis, overweldigende natuur, noorderlicht, puffins, heel leuke groep en bijna de hele week mooi weer.

  • 8 28-08-16

    Coby Van Veldhuizen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-08-16

    Rika Buma

    Fantastische reis door het prachtige IJsland! Een gezellige groep en met Trausti als geweldige gids met zoveel enthousiasme en liefde voor zijn land! We hadden dan ook wel super mooi weer, wat ook meedraagt aan een een topvakantie! Ik ga absoluut een keer terug in de winter!

  • 10 07-08-16

    Lieve Vangheluwe

    Iedere dag van de reis was een volledig nieuwe bladzijde en toonde de allermooiste plekjes van IJsland. De gids was ongelooflijk goed, wist heel veel van natuur, cultuur, fauna, flora,.... Ik had heel veel geluk met de medereizigers. Het waren stuk voor stuk positief ingestelde mensen van wie ik veel kon leren.

  • 9 07-08-16

    Annelotte Hooijmeijer

    Van 7 t/m 14 augustus een prachtige reis naar IJsland gemaakt. Een uitstekend verzorgde reis naar het land van water en vuur. Door de reisbegeleider die vol passie en enthousiasme over zijn land vertelde kreeg je in 1 week tijd een goede indruk van dit prachtige land.

  • 9 07-08-16

    Jens Crobeck

    De reis was zeer interessant met niet teveel lange reisdagen en ook de gids was uitstekend gekozen. Hij voelde perfect aan hoe de groep zich voelde en wenste.

Rondreis IJsland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.