< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 8,7
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,1
8.5 189 beoordelingen
  • 10 13-03-16

    Anne Botermans

    Fantastische rondreis in een prachtig land. Het enthousiasme en de liefde voor IJsland van de gids werken aanstekelijk.

  • 10 13-03-16

    Irene Van Den Brink

    De grote kennis over het landschap, de cultuur en de IJslanders die met veel enthousiasme en bevlogenheid door Simone wordt verteld gedurende de reis maken deze IJslandreis een hele waardevolle ervaring!

  • 9 13-03-16

    Brenda Wilschut

    Geweldig mooi en ruig land. Overweldigende bergen, vulkanen, lavavelden en de ruige zee. Reisleider Simone is echt top !! Zeker een land om nog een keer naar terug te gaan.

  • 8 13-03-16

    Maurice Stakenborg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-03-16

    Nathalie Lafosse

    Ijsland is een prachtig land en onze gids Simone deed het super!!!

  • 10 06-03-16

    Tiny Smakman

    IJsland was echt prachtig, wat een bijzonder landschap. We hadden een hele leuke groep. De hotels waren heel gezellig en comfortabel. Het programma was heel goed en afwisselend, bij bepaalde weersomstandigheden kon het worden aangepast. En last but not least: we hadden een hele enthousiaste gids, Trausti, hij weet heel veel op verschillende terreinen, net een wandelende encyclopedie, hij heeft ook veel humor, houdt ook rekening met iedereen.

  • 9 06-03-16

    Iris Blommendaal

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-03-16

    Corine Kieft

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 06-03-16

    Anne Van Der Erf

    Hele mooie rondreis, zeer divers. De gids was ontzettend goed en wist heel veel, ook heel veel met hem gelachen. Ik vond alleen de stad, Reykjavik en de Blue Lagoon wat minder maar dat heeft verder niets te maken met de reis zoals Sawadee deze aanbiedt (IJsland, 6-13 maart)

  • 9 06-03-16

    Liduine Munier

    We hebben enorm genoten van deze rondreis. Het heeft aan onze verwachtingen volledig voldaan. Met name onze geweldige gids, Trausti, heeft deze reis door al zijn mooie verhalen nog mooier gemaakt.

  • 8 21-02-16

    Yvonne Van Beek

    Hele mooie rondreis leuke reisgenoten' en een SUPERREISLEIDSTER.

  • 9 21-02-16

    Dien Harskamp

    Mooie rondreis, erg goede gids wist alle mooie plekken te vinden.goede overnachtingen.Zeker een reis om tetug te gaan in de zomer

  • 9 21-02-16

    Matthijs De Weme

    De rondreis was heel mooi. Veel gezien en gedaan. Het weer was wat betreft Ijslandse omstandigheden heel goed. En daar een goede en leuk reisleidster die veel kan vertellen. Ook liet ze mooie plekken van Ijsland zien langs de route.

  • 9 21-02-16

    Rita Gouw

    Zeer enthousiaste reisleidster!!! Prima hotels. Gevarieerd programma.

  • 10 21-02-16

    Tanya Stadhouders

    Dit was een alles-in-1-top-vakantie, goed georganiseerd met toffe reisleidster en leuke groep!

  • 9 21-02-16

    Carla Van Eijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 21-02-16

    Nancy Aarts

    Zeer indrukwekkende rondreis, ware aanbeveling!

  • 8 21-02-16

    Richard Pennings

    Hele mooie rondreis, vol programma, leuke groep en erg enthousiaste reisleidster.

  • 8 21-02-16

    Ingrid Kuijpers

    Prachtige rondreis. Hadden geluk dat we schitterend weer hadden. Alles goed geregeld

  • 8 21-02-16

    Anton Pol

    Fantastische rondreis. Erg leuke gids die veel van het land en de gewoontes van het land af weet

Rondreis IJsland Winter

Winterreis tussen trollen en ijs

image
8 dagen vanaf € 1.498 € 1.448
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!