< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,2
8.5 306 beoordelingen
  • 9 10-12-17

    Sjoerd Felix

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 10-12-17

    Gerben Van Der Bliek

    De reis was tot in de puntjes verzorgt. We gingen van de ene mooie en grillige locatie naar de andere. De eerste 2 dagen was rijden, uitstappen, foto knippen, verder rijden. Daarna maakten we langere wandelingen door de bergen en langs gletsjers. 's Avonds genieten van een goede maaltijd. Biertje en een goed bed. Tegen het eind genieten van de blue lagoon en op stap in Reykjavik. En toen was het al weer om. Heerlijke vakantie ook vanwege een ontzettend leuke groep en gids.

  • 9 10-12-17

    Petra Alberda

    Onvergetelijke mooie en gezellig reis!

  • 10 10-12-17

    Taco Peterson

    Geweldige reis, we hebben prachtige dingen gezien onder begeleiding van een erg bekwame reisleider die met veel enthousiasme kon vertellen.

  • 8 10-12-17

    Femke Van Drongelen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-12-17

    Maartje Zeilemaker

    Waanzinnig mooi land, waar reisleider Trausti ons de mooiste plekjes van heeft laten zien. Goed reistempo en alles was goed geregeld.

  • 9 26-11-17

    Sharon Wennekers

    Het was een hele mooie reis die goed georganiseerd was. We hebben zo veel moois van IJsland kunnen zien, mede dankzij onze reisleider. De reisleider was een local dus die wist ook nog veel mooie, rustige en minder toeristische plekken aan ons te laten zien.

  • 7 26-11-17

    Monique Van Iwaarde

    Een erg leuke en mooie reis.

  • 9 26-11-17

    Marieke Van Den Bosch

    Prachtige reis, leuke gids, goede accommodaties, prettige groepsgrootte (9!), goed vervoer.

  • 9 26-11-17

    Ed Rijkelijkhuizen

    Prachtige reis door een verrassend land. Mede door het mooie weer, de kleine groep en onze lokale reisbegeleider een schitterende reis geworden

  • 9 19-11-17

    Carla Damen

    IJsland is een prachtig land met een ongerepte natuur. Door de weersomstandigheden hebben we niet alles kunnen doen en gezien. Maar Simone,een top reisbegeleidster, heeft met haar alternatieve programma ervoor gezorgd dat het toch een onvergetelijke reis is geworden.

  • 9 19-11-17

    Yvonne Molenaar

    IJsland is prachtig in de winter! Zeker een aanrader voor iedereen die iets anders wil dan naar warme zonbestemmingen gaan en van in de natuur zijn houdt. Ondanks de kou en de wind hebben we grotendeels mooi en zonnig weer gehad en mogen genieten van prachtige vulkanen, bergen, watervallen en dus de gehele natuur. Fijne driver/guide gehad, iemand met veel kennis, humor en vooral heel veel passie voor IJsland. Jammer genoeg konden we wegens een gevaarlijke storm een deel van de reis niet doen (vandaar geen 10 gegeven), zoals de gletsjerwandeling en ijsbergmeer, maar goede reden om nog eens terug te komen. Keus om voor onze veiligheid te kiezen is goed gemaakt door de driver/guide! Hoe jammer ook voor ons als toeristen dat niet alles gezien kon worden, waar we wel deels voor hadden geboekt. Sawadee heeft op fijne wijze gecommuniceerd over de programmawijziging en de gevolgen hiervan, ook al was dit pas na terugkomst (ook niet nodig als je nog op vakantie bent).

  • 9 19-11-17

    Job Van Der Hoeven

    Interessante en leuke reis ondanks de noodzakelijke aanpassingen. Prima reisleidster en leuke groep. Helemaal top.

  • 9 19-11-17

    Patrick Van Dop

    De reis door IJsland was een geweldige ervaring van de ongereptheid was IJsland te bieden heeft. Juist het onvoorspelbare van het weer in IJsland en de uitstekende reactie van de reisleider daarop, maakte het een reis om niet te vergeten. Ieder nadeel heeft ook zijn voordeel, zei een bekende Amsterdammer ooit.

  • 9 19-11-17

    Patrick Van Der Wel

    Ik ben aangenaam door de diversiteit in landschappen die ik in IJsland heb gezien. Onze gids heeft veel over het ontstaan van IJslands uitgelegd wat ik zeer prettig vond. Ik zou anderen zeker aanraden IJsland ook te bezoeken.

  • 10 19-11-17

    Manon Van Der Loo

    Ondanks dat het progamma door extreme weersomstandigheden gewijzigd moest worden, heeft dit niets afgedaan aan het plezier van de reis en de schoonheid van de IJslandse natuur. We hebben het echte IJslandse leven hierdoor juist even mogen ervaren, met de instelling 'þetta reddast'. We hebben het Noorderlicht twee keer mogen zien, de 'Gouden Driehoek' met veel watervallen, geisers en lavavelden. Onze gids Simone was geweldig! Ze heeft een enorme kennis over de IJslandse cultuur, natuur en weersomstandigheden, veel humor en is betrokken en flexibel. Dit is voor mij een belangrijk aspect, waardoor deze reis een topreis is geworden, die boven mijn verwachtingen is uitgestegen. Goede combinatie van natuur, cultuur en ontspanning!

  • 8 19-11-17

    Wendy Joostens

    De enige reden waarom ik geen 10 geef zijn de extreme weersomstandigheden waardoor we een aantal zaken die ik absoluut wou zien en doen niet hebben kunnen doen (gletsjerwandeling, ijsbergenmeer). Dit zijn natuurlijk externe omstandigheden waar niemand iets aan kan doen. Onze gids Simone heeft haar uiterste best gedaan om ons binnen de gegeven omstandigheden het mooiste van Ijsland te laten zien. Zij heeft zeker en vast onze vakantie gered van de hevige storm!

  • 8 19-11-17

    Andreas Cambien

    IJsland is echt een prachtig land. Helaas hebben we niet het volledige voorziene programma kunnen afwerken omwille van de weersomstandigheden. Maar door onze geweldige gids Simone werd een uitstekend alternatief programma uitgewerkt. Een reis die ik zo opnieuw zou willen doen.

  • 7 19-11-17

    Anita Van Der Zanden

    Gezien de extreme weersomstandigheden is het reisschema uit veiligheidsoverwegingen aangepast. Achteraf is mij duidelijk geworden dat je naar IJsland in feite een 'virtuele-reis' boekt. Die informatie had ik graag vooraf duidelijker gehad. Gids heeft zich grote moeite getroost om er zoveel mogelijk voor de groep uit te halen.

  • 8 19-11-17

    Antonetta Brand

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis IJsland Winter

Winterreis tussen trollen en ijs

image
8 dagen vanaf € 1.798 € 1.698
Naar boven
 

Inspiratiedag 11 maart

  • Kom 11 maart naar Theater Kikker in Utrecht
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Laat je inspireren voor je volgende bestemming
  • Reispresentaties van Peru tot aan Ethiopië
  • Bereid je goed voor op de reis bij het Reishoekje

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.