< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,2
8.5 207 beoordelingen
  • 10 11-12-16

    Lucian Van Belzen

    Alles was super georganiseerd en informatie was erg duidelijk altijd, zowel vanuit Sawadee als de reisleider, daardoor was er nooit verwarring tijdens de reis. De locaties voor verblijf waren goed, en had het idee dat er rekening was gehouden met leeftijd voor de kamerindeling, dit vond ik erg prettig.

  • 7 11-12-16

    Sandra Van Wijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-12-16

    Joyce Jacobs

    Ik vond het een erg fijne reis. Het is een prachtig land met een kundige reisleider. Hij wist veel van het land en je kon merken dat hij grote liefde had voor zijn land. Bovendien wist hij de beperkte hoeveelheid licht goed te benutten, was hij flexibel en duidelijk en stond hij open voor individuele inbreng.

  • 8 11-12-16

    Tineke Jordens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-12-16

    Meagen Renskers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 11-12-16

    Ronald Knook

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-11-16

    Helga Klootwijk

    Ik heb de reis met Sawadee naar IJsland ervaren als gezellig, leuk en zeer leerzaam. Door de lokale gids leerden we veel over het land en hebben we elke dag veel gelopen en gezien.

  • 9 27-11-16

    Erna Bruijnes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 27-11-16

    Elisabeth Akkerman

    Genoten van het aparte landschap, goed gezelschap van mijn medereizigers en de perfecte organisatie van Trausti, onze gids. Alles was erg goed georganiseerd en gepland en het was ook steeds van te voren duidelijk wat het programma en de planning was. De gletsjerwandeling is zeker een aanrader.

  • 7 27-11-16

    Ellen Klaver

    Het was goed geregeld en een leuke reisleider.

  • 9 27-11-16

    Samantha Slingerland

    Fantastische reis gehad! Hele leuke, diverse groep. Veel gezien van het prachtige IJsland. Met dank ook aan onze gids die zoveel wist en ook kon vertellen over het land, de mensen, de natuur en de geschiedenis.

  • 9 13-11-16

    Désirée Ritsema

    Een mooie reis door een ruig landschap onder leiding van een gids Trausti die graag over zijn mooie land verteld.

  • 8 13-11-16

    Wim Vanneste

    Toffe reis met een toffe bende. Alleen jammer dat het weer hier en daar roet in het eten heeft gestrooid (geen gletsjerwandeling en geen noorderlicht). Dit werd zo goed mogelijk gecompenseerd door de gepassioneerde, toffe gids die zo goed mgl waardige alternatieven aanbood. Mag gerust hier en daar iets actiever zijn.

  • 10 13-11-16

    Yannick Bockstael

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-11-16

    Thierry Bettonviel

    Van de vlucht tot aan de overnachtingen was alles perfect geregeld. Wanneer er een activiteit niet door kon gaan ivm de weersomstandigheden werd er snel een passend alternatief gevonden.

  • 10 13-11-16

    Linda Douwes

    De tweede keer met Sawadee naar IJsland. In februari 2010 heb ik deze reis ook al gemaakt. Het was toen zo mooi dat ik graag nog een keer naar IJsland wilde. De vorige keer lag er veel sneeuw en nu nog niet. Dit maakte het landschap weer heel anders maar het blijft mooi. Een geweldige reis in een prachtig landschap met een leuke groep.

  • 8 13-11-16

    Koen Olijve

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-11-16

    Jill Jesmiatka

    De reis was onvergetelijk, geweldige groep mensen en een reisgids die interessante weetjes en informatie wist te vertellen over de plaatsen die we bezochten. Ook de communicatie met Sawadee is erg gewaardeerd; vragen werden snel en uitgebreid beantwoord. Er gaan absoluut nog meer groepsreizen met Sawadee volgen!

  • 10 13-03-16

    Anne Botermans

    Fantastische rondreis in een prachtig land. Het enthousiasme en de liefde voor IJsland van de gids werken aanstekelijk.

  • 10 13-03-16

    Irene Van Den Brink

    De grote kennis over het landschap, de cultuur en de IJslanders die met veel enthousiasme en bevlogenheid door Simone wordt verteld gedurende de reis maken deze IJslandreis een hele waardevolle ervaring!

Rondreis IJsland Winter

Winterreis tussen trollen en ijs

image
8 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!