< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,2
8.5 297 beoordelingen
  • 9 26-11-17

    Sharon Wennekers

    Het was een hele mooie reis die goed georganiseerd was. We hebben zo veel moois van IJsland kunnen zien, mede dankzij onze reisleider. De reisleider was een local dus die wist ook nog veel mooie, rustige en minder toeristische plekken aan ons te laten zien.

  • 7 26-11-17

    Monique Van Iwaarde

    Een erg leuke en mooie reis.

  • 9 26-11-17

    Marieke Van Den Bosch

    Prachtige reis, leuke gids, goede accommodaties, prettige groepsgrootte (9!), goed vervoer.

  • 9 26-11-17

    Ed Rijkelijkhuizen

    Prachtige reis door een verrassend land. Mede door het mooie weer, de kleine groep en onze lokale reisbegeleider een schitterende reis geworden

  • 9 19-11-17

    Carla Damen

    IJsland is een prachtig land met een ongerepte natuur. Door de weersomstandigheden hebben we niet alles kunnen doen en gezien. Maar Simone,een top reisbegeleidster, heeft met haar alternatieve programma ervoor gezorgd dat het toch een onvergetelijke reis is geworden.

  • 9 19-11-17

    Job Van Der Hoeven

    Interessante en leuke reis ondanks de noodzakelijke aanpassingen. Prima reisleidster en leuke groep. Helemaal top.

  • 9 19-11-17

    Patrick Van Dop

    De reis door IJsland was een geweldige ervaring van de ongereptheid was IJsland te bieden heeft. Juist het onvoorspelbare van het weer in IJsland en de uitstekende reactie van de reisleider daarop, maakte het een reis om niet te vergeten. Ieder nadeel heeft ook zijn voordeel, zei een bekende Amsterdammer ooit.

  • 9 19-11-17

    Patrick Van Der Wel

    Ik ben aangenaam door de diversiteit in landschappen die ik in IJsland heb gezien. Onze gids heeft veel over het ontstaan van IJslands uitgelegd wat ik zeer prettig vond. Ik zou anderen zeker aanraden IJsland ook te bezoeken.

  • 10 19-11-17

    Manon Van Der Loo

    Ondanks dat het progamma door extreme weersomstandigheden gewijzigd moest worden, heeft dit niets afgedaan aan het plezier van de reis en de schoonheid van de IJslandse natuur. We hebben het echte IJslandse leven hierdoor juist even mogen ervaren, met de instelling 'þetta reddast'. We hebben het Noorderlicht twee keer mogen zien, de 'Gouden Driehoek' met veel watervallen, geisers en lavavelden. Onze gids Simone was geweldig! Ze heeft een enorme kennis over de IJslandse cultuur, natuur en weersomstandigheden, veel humor en is betrokken en flexibel. Dit is voor mij een belangrijk aspect, waardoor deze reis een topreis is geworden, die boven mijn verwachtingen is uitgestegen. Goede combinatie van natuur, cultuur en ontspanning!

  • 8 19-11-17

    Wendy Joostens

    De enige reden waarom ik geen 10 geef zijn de extreme weersomstandigheden waardoor we een aantal zaken die ik absoluut wou zien en doen niet hebben kunnen doen (gletsjerwandeling, ijsbergenmeer). Dit zijn natuurlijk externe omstandigheden waar niemand iets aan kan doen. Onze gids Simone heeft haar uiterste best gedaan om ons binnen de gegeven omstandigheden het mooiste van Ijsland te laten zien. Zij heeft zeker en vast onze vakantie gered van de hevige storm!

  • 8 19-11-17

    Andreas Cambien

    IJsland is echt een prachtig land. Helaas hebben we niet het volledige voorziene programma kunnen afwerken omwille van de weersomstandigheden. Maar door onze geweldige gids Simone werd een uitstekend alternatief programma uitgewerkt. Een reis die ik zo opnieuw zou willen doen.

  • 8 19-11-17

    Antonetta Brand

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-03-17

    Ien Ten Kampe

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-03-17

    Renate De Boer

    IJsland is onbeschrijfelijk mooi. De reis duurde precies lang genoeg, ik was er echt helemaal even uit. De reisleider zorgde vervoor dat we zoveel mogelijk konden zien, maar het werd nooit teveel. Vaak ging het in overleg. Er werd ook genoeg gestopt om te plassen en wat eten en drinken te kunnen kopen. Echt genoten van de reis.

  • 8 12-03-17

    Wouter Brom

    Veel gezien, maar het paste prima in de dagen zonder te moeten haasten. Mede dankzij Trausti, onze gids, die zeker de mooie plekken wist te vinden.

  • 9 12-03-17

    Linda Van Der Meer

    Super mooie reis! Goede balans tussen actief en reizen met de bus. De gids vertelde mooie verhalen over het land! Jammer dat het bewolkt was dat het noorderlicht niet te zien was.

  • 10 12-03-17

    Veerle Vallons

    Zeer goede gids/begeleider!! Mooie stops en mooie wandelingen gemaakt, ook op minder toeristische plekken. App van sawadee is handig.

  • 9 12-03-17

    Nico Dewaele

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-03-17

    Eric Oude Engberink

    Ik vond de reis geweldig. prachtig land, leuke groep geweldige gids. prima hotels

  • 8 12-03-17

    Sandra Vermeer

    De winterreis naar IJsland is een indrukwekkende reis, begeleid door een professionele en enthousiaste reisleider die veel weet over het land en de mythes, de samenleving, de geologie, de geschiedenis en nog veel meer. Erg veel gezien in een korte tijd met goede accomodatie.

Rondreis IJsland Winter

Winterreis tussen trollen en ijs

image
8 dagen vanaf € 1.798
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!