< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,0
Overnachtingen 7,1
Reisroute 8,7
9.2 31 beoordelingen
  • 9 06-09-13

    Ivon Van Vierzen

    Het was een fantastische rondreis met veel natuurschoon in een indrukwekkend land. Reisleidster en gepassioneerd fotografe Simone heeft mij geleerd om net even anders te kijken en te fotograferen. Vanaf dag 2 ging ook bij mij "de knop om"....van voorkeuze A-diafragma naar M-manueel!!

  • 9 06-09-13

    Elisabeth Wilfling

    Fantastische fotoreis dankzij de enthousiaste organisatie en inbreng van Simone. Enorm veel gezien en geleerd.

  • 10 07-06-13

    Na het lezen van de reviews, hoge verwachtingen van de reis én Simone. Deze zijn meer dan waar gemaakt. Waanzinnig mooi en afwisselend land, en als je dat ook nog eens mag ervaren met Simone als reisleidster/fotografe.. Het enthousiasme knalt er vanaf en is erg besmettelijk. Veel gezien, geleerd, maar vooral ook veel gelachen. Als je 10 dagen zonder slaap zou kunnen, zou Simone 24 uur per dag doorgaan om het uiterste uit de reis te halen. Waarom slapen als het 's nachts niet donker wordt? Wanneer gaan we weer? Een dikke 10 voor de reis/Simone.

  • 10 07-06-13

    Jan Pieter Hoogendoorn

    Een geweldige groepsreis in een geweldig land... En de onstuitbare enthousiasme van Simone is aanstekelijk voor iedereen. Alle medereizigers bedankt voor de gezelligheid...

  • 9 07-06-13

    Jansje Van Gelder

    Wat een leerzame en gezellige reis in een boeiend land, vol met uitdagingen! De reis was intensief door de combinatie van veel zien + doen en de nadruk op fotografie. Nadien lekker uitrusten en vooral veel nagenieten!

  • 8 07-06-13

    Anja Thoben

    Met Simone op rondreis, dat is een bijzondere ervaring. Ik heb van haar veel geleerd over het fotgraferen en hoe bijzonder IJsland is. Geweldig!

  • 9 07-06-13

    Roy Venema

    Een ontzettend mooie groepsreis met een super enthousiaste en gedreven fotografe. Zij slaagt er volledig in om haar passie voor fotografie en IJsland te delen met de groep. Door de dagelijkse opdrachten word je geprikkeld om nog betere en andere foto's te maken. Verder doet zij er alles aan om je alle mooie fotolocaties te laten zien. Na afloop van de reis heb je het gevoel dat je een maand bent weg geweest. En dat is ook precies de bedoeling, aldus Simone. Zou zo weer met haar op een fotoreis gaan!

  • 9 07-06-13

    Klasien Van Walsum

    In een woord TOP.

  • 9 07-06-12

    Rob De Jonge

    Prima reis, heeft mij over de streep gehaald wat betreft groepsreizen.

  • 9 07-06-12

    Jan Boer

    De reis naar IJsland was een geweldige ervaring in een bijzondere mooie omgeving. De begeleiding van de reisleidster was meer dan prima en maakt de reis compleet.

  • 10 07-06-12

    Els Dejonckheere

    Als enige belgische werd ik volledig opgenomen door de groep en door de buitengewone gids Simone. De sfeer zat er van de eerste minuut volledig in en iedereen was elke dag wildenthousiast en gedreven om het telkens beter te doen dan de vorige dag. Heel veel bijgeleerd wat betreft fotografie en ook de mooiste plekjes van Ijsland hierbij ontdekt. De perfecte combinatie om je geest te verruimen, nieuwe mensen en een nieuwe cultuur te leren kennen. Een absolute aanrader voor iedereen die in de natuur wil zijn en houdt van fotografie.

  • 9 06-04-12

    Ed Smit

    Geen vakantie, maar reizen, werd op een gegeven moment gezegd en dat klopt als een bus. En dit was een geweldige reis. Het mooie land, de intensieve aandacht voor de fotografie, de groep, en de reisleidster Simone. Super combinatie.

  • 9 06-04-12

    Linda Olthoff

    IJsland zelf is prachtig en RAUW! Reisbegeleidster Simone heeft er met haar persoonlijkheid echt een extra dimensie aan gegeven. Bovendien was de fotoreis erg leerzaam en heeft zij superleuke ideeën om de theorie in praktijk te brengen. Dank je wel, Simone! Het was top!

  • 9 06-04-12

    Nancy Carels

    IJsland is hot & cool ! Een inspirerende fotoreis voor alle niveaus die mede dankzij de geweldige en professionele begeleiding van Simone een topper is geworden!

  • 10 26-08-11

    Geert Van Der Meer

    Fantastisch. Heel veel nieuwe indrukken, een geweldig land,prachtig landschap. Een fijne sociale groep met groot gevoel voor humor. Prima begeleiding door Simone, zowel organisatorisch en als mens, sociaal, humor, inlevingsvermogen. Het weer was perfect, het leek soms Mediterraans. Mijn mooiste vakantie tot nu toe.

  • 10 26-08-11

    Conny Vlijm

    Alle ingredienten om een fotovakantie tot een succes te maken waren aanwezig: het bevlogen enthousiasme van fotografe/reisleidster Simone, de prachtige natuur van IJsland, de fijne samenwerking in de groep. Het was een onvergetelijke vakantie waaraan helaas ( naar ons idee) te snel een einde kwam. Maar gelukkig hebben we de foto's nog...

  • 10 26-08-11

    Louis Schutter

    Waanzinnig land om als fotoreis met Simone en individuele verlenging te bezichtigen ! Vakantie maak je zelf, de bestemming maakt hier deel van uit maar Simone voegt zeker extra waarde bij de fotoreis van Sawadee toe !

  • 9 26-08-11

    Guus Janssen

    Fantastische reis, alle highlights van IJsland gezien, goede fotoopdrachten, veel geleerd van Simone, bracht het goed.

  • 10 26-08-11

    Claudine Van Monsjou

    Door het fotogenieke IJsland reizen met de altijd vrolijke, energieke en gepassioneerde fotografe Simone is een groot feest. Simone leert je niet alleen veel over de technische aspecten van het fotograferen maar geeft vele tips en wijze lessen over compositie, vorm, licht en veel meer. Daarnaast trakteert ze je op een grote hoeveelheid kennis van IJsland. Wanneer gaan we weer?

  • 9 26-06-11

    Marjan Van Iwaarden

    Fantastische reis in een prachtig land met veel afwisselende landschappen begeleid door een enthousiaste fotografe/reisbegeleidster (Simone).

Rondreis IJsland Fotoreis

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!