< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Ibis Styles Napoli Garibaldi - Napels

  Het Ibis Styles Napoli Garibaldi ligt op 15 minuten lopen naar 'Centro Storico', het kloppend hart van Napels. Hier vind je verschillende piazza's, historische bouwwerken en natuurlijk de welbekende espresso barretjes. Het hotel heeft een frisse uitstraling door het gebruik van lichte kleuren. De vloeren zijn voorzien van vloerbedekking en alle kamers hebben een airconditioning en een eigen badkamer.

  In dit hotel midden in het centrum van Napels, verblijven we dus één nacht alvorens we doorreizen naar San Lazzaro.

 •  

  Beata Solitudo - San Lazzaro - Agerola

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Beata Solitudo is een historische locatie, van binnen compleet gerestaureerd in 2008. De kamers bij basic, maar voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Hier slapen we de rest van de reis, omdat de ligging zo ideaal is dat de andere dorpjes vanuit hier goed te bereiken zijn. Ook heb je prachtig uitzicht vanuit de verschillende kamers. De kamers zijn voorzien van traditionele en authentieke meubels, een eigen badkamer en balkon. In de gezamenlijke keuken en woonkamer kun je na de verschillende wandelingen en bezichtigingen lekker bijkomen.

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de reis hebben we een (mini) bus ter beschikking die ons naar de verschillende punten brengt. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er één of meerdere busjes geregeld worden.

Rondreis Amalfikust Pop-Up

Binnenkort boekbaar.

image
Naar boven
 

Sawadee Reisevent 25 november
DeFabrique, Utrecht

 • Lezingen door documentairemaker: Ruben Terlou
 • Vlogworkshop door vlogger Teun Peters
 • Workshop Smartphone fotografie  
 • Lancering nieuwe brochure 2019/2020
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.