< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Palazzo San Michele - Napels

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Palazzo San Michele is een goede uitvalsbasis voor de citytour door Napels, want het ligt midden in het centrum. De moderne kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, wifi en airco. Op het dakterras of aan de bar kun je zitten met een drankje. In de ochtend wordt er een continentaal ontbijt geserveerd.


  In dit hotel midden in het centrum van Napels, verblijven we dus één nacht alvorens we doorreizen naar San Lazzaro.

 •  

  Beata Solitudo - San Lazzaro - Agerola

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Beata Solitudo is een historische locatie, van binnen compleet gerestaureerd in 2008. De kamers bij basic, maar voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Hier slapen we de rest van de reis, omdat de ligging zo ideaal is dat de andere dorpjes vanuit hier goed te bereiken zijn. Ook heb je prachtig uitzicht vanuit de verschillende kamers. De kamers zijn voorzien van traditionele en authentieke meubels, een eigen badkamer en balkon. In de gezamenlijke keuken en woonkamer kun je na de verschillende wandelingen en bezichtigingen lekker bijkomen.

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 325,-.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 325,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de reis hebben we een (mini) bus ter beschikking die ons naar de verschillende punten brengt. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er één of meerdere busjes geregeld worden.

Rondreis Amalfikust Pop-Up

Wandelen en culinair genieten in Amalfi

image
8 dagen vanaf € 1.148 € 1.098
Naar boven