< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.8 6 beoordelingen
 • 8 15-09-18

  Arjen Kalverda

  Even helemaal een vakantiegevoel met mooie uitzichten op de bergen, witte stadjes, blauwe baaien en heerlijk eten. Fijn dat er geregeld buiten de gebaande paden van massatoerisme gestapt wordt.

 • 8 15-09-18

  Amber Van Den Berg

  Goede combinatie van cultuur, wandelen en relaxen. Het gebubliceerde programma week enigzins af van de uitgevoerde programma maar dit was qua uitvoering geen probleem.

 • 8 15-09-18

  Renske Hoeben

  Een heerlijke vakantie gehad! Schitterende wandelingen met mooie uitzichten over de amalfi kust, heerlijk verblijf bij beata solitudo en een lekkere kennismaking met de locale keuken.

 • 7 15-09-18

  Renate

  Wat een leuke wandel- en culinaire reis!

 • 8 15-09-18

  Silvia Nannings

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-09-18

  Aphra Rekkers

  De reis was goed. In de groep zelf was onduidelijkheid of het nu een wandelvakantie was of meer een cultuurreis. Deze verwarring is in mijn ogen veroorzaakt door onduidelijke reisbeschrijving. Op internet staat een andere beschrijving en andere zwaarte indeling dan in de APP die later werd doorgestuurd. Door de verschillende verwachtingen van de deelnemers was er wel wat gedoe over de wandelingen. Sommigen vonden deze zwaar terwijl anderen deze juist veel te licht vonden.

Rondreis Amalfikust Pop-Up

Wandelen en culinair genieten in Amalfi

image
8 dagen vanaf € 1.148
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.