< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Mamma Santina - Salina

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Op het eiland Salina logeren we in het hotel Mamma Santina. Dit comfortabele 3-sterren hotel ademt de rust van het eiland uit. Alle kamers zijn voorzien van airco, tv, frigo en een comfortabele badkamer. Het hotel is voorzien van een excellent restaurant waar alle maaltijden vers worden bereid. De keuken van het restaurant zullen wij gebruiken voor de kookworkshops. Verder is er een mooi zwembad en een aangename bar om een fris glas te drinken. Tijdens het ontbijt heb je zicht op de Stromboli en Panarea. 

 •  

  Hotel Miramare - Stromboli

  • image image
   eigen badkamer

  Op het eiland Stromboli logeren we in hotel Miramare, dat gelegen is aan het strand. Dit is het oudste en één van de meest charmante hotels van het eiland Stromboli. De kamers zijn ruim, eenvoudig en voorzien van tv, frigo en airco. Elke kamer heeft een eigen terras met zicht op de Stromboli of op de zee. 

 •  

  Mercure Catania Excelsior - Catania

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt in het hart van Catania, de tweede stad van Sicilië. In de kamers hangt een klassieke sfeer, dankzij de mediterrane kleuren. De kamers hebben een eigen badkamer en uitzicht op de Etna of het plein. Er is een fitnessruimte waar je lekker kan sporten en kan relaxen in het Turkse bad. Wifi is beschikbaar in openbare ruimtes. 

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens deze reis door Italië maken we afwisselend gebruik van privétransport en openbaar vervoer. Voor sommige transfers gebruiken we een busje/auto met chauffeur. De verplaatsingen tussen de eilanden doen we steeds met openbare boten. Afhankelijk van de wind / het weer, nemen we snelle overzetboten of grotere, maar langzame ferry’s. Op het eiland Salina huren we een dag een scooter of een klein autootje. Er is hier maar weinig verkeer, dus heel ontspannen om te rijden. Voor degene die niet graag zelf rijden, kunnen we ook een taxi regelen. Er is ook een mogelijkheid om het eiland rond te rijden met de openbare bus.

Rondreis Italië Pop-Up

Niet boekbaar

Naar boven