< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.8 9 beoordelingen
 • 8 21-06-12

  Ad

  Goed, een mooie kennismaking met het onbekende en ongerepte Majella National Park met enthousiaste lokale gids Luca en een bezoek aan het prachtige Rome met zijn rijke historie.

 • 7 21-06-12

  Rene

  Indruk dat rondreis aan de dure kant is (1200 euro), gezien de relatief goedkope kosten overnachting en kosten vliegticket.

 • 7 21-06-12

  Henri?t

  Voor mij was deze rondreis een mooie kennismaking met Italië. Dankzij gids Luca veel geleerd over het land, de gewoontes en over het nationaal park Majella.

 • 8 22-09-11

  Aad

  GOED EN GEZELLIG

 • 8 22-09-11

  Thea

  Leuk, ook door de extra reisbegeleiding van Sawadee.

 • 8 15-09-11

  Els

  Mooie reis met voor mij best wel pittige wandelingen. Het daarna 's avonds heerlijk buiten genieten van de gezamenlijke maaltijd deed de vermoeidheid echter weer snel vergeten.

 • 8 15-09-11

  Loekie

  Meer dan prima

 • 8 15-09-11

  Olga

  Het was een prachtige wandelreis. Dat deel van Italië is ruig en bergachtig. Wandelingen waren prima te doen, er zijn goede wandelpaden. Accommodaties waren prima, vooral de eerste en in Pretoro. Leuke onderdeel was zelf pasta maken met de hand. Het eten was heerlijk en ook de wijn was rijkelijk aanwezig. Voor een korte wandelvakantie een aanrader! Jammer dat bij ons een wandelijng naar Monte Cavallo niet door kon gaan vanwege het slechte weer, maar de lokale gidsen hadden een prima alternatief!Helaas ging in Caramanico niet alles volgens plan omdat we er op zondag waren en daar de wintertijd al begonnen was. Dus waren de genoemde projecten en thermale baden niet te bezoeken. Ook het hotel in Rome was bijzonder met een prachtig dakterras, waar we 's avonds de wijn van de wijnproeverij hebben gedronken bij de ondergaande zon. Leuke reis.

 • 8 15-09-11

  Hetty

  Genoten van de omgeving, het wandelen en de vriendelijkheid van de eigenaren van de Bed- en Breakfast. Het heerlijke eten en het mooie Rome.

Rondreis Italië

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Nacht van Sawadee

Speel mee én profiteer vandaag van leuke extra's!

Van 12:00 uur tot 00:00 vieren wij ieder uur dat ergens op aarde de nacht valt. Naast leuke extra's bij het maken van een boeking kun je ieder uur meedoen aan een nieuwe quiz. Speel jij ook mee?!