< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Tijdens de reis overnachten we in sfeervolle en kleinschalige accomodaties. In de agriturismo zijn we te gast bij Marissa en Tullio, twee hartelijke mensen bij wie je je snel thuis zult voelen. Marissa is daarnaast een geweldige kok.In de agriturismo zijn 6 slaapkamers die eenvoudig maar sfeervol zijn ingericht, maar wel beschikken over een eigen badkamer. Er zijn hier ook een aantal meerpersoonskamers dus het kan voorkomen dat je hier een kamer moet delen.
Mocht de groepssamenstelling dat eisen dan gebruiken we ook een aantal kamers van de aanpalende, tevens zeer sfeervolle, B&B. Het is niet mogelijk om in hier een eenpersoonskamer te boeken.
Voor meer informatie over deze agriturismo verwijzen we je naar de website: www.agripietrantica.com

In Pretoro slapen we twee nachten in een gerenoveerd 18e-eeuws huis dat midden in het schilderachtige stadje ligt. Het huis bevat 5 kamers die met behulp van lokale materialen ingericht zijn en elk een eigen individuele 'touch' bezitten. De eigenaresse spreekt geen Engels maar is zeer vriendelijk en ook zij kookt geweldig. Ook hier zullen we bij een grote groep een aantal kamers gebruiken van een B&B die op een paar minuten verderop in het stadje ligt en is het niet mogelijk een eenpersoonskamer te boeken.
Bekijk de site: www.bebmila.it

In Rome en Caramarico slapen we in kleine hotelletjes in tweepersoonskamers voorzien van eigen badkamers. Alleen voor deze drie nachten is het mogelijk een eenpersoonskamer te boeken.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken gebruik van, al naar gelang de groepsgrootte, een of twee minibusjes. In Rome hebben we geen eigen vervoer, maar is er uitstekend openbaar vervoer.

Rondreis Italië - Sicilie

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 19 januari bij Theater Kikker, Utrecht
  • 26 januari in de Verkadefabriek, Den Bosch
  • 2 februari presentaties Kenia & Tanzania & Namibië, Amsterdam

Meld je gratis & vrijblijvend aan.