< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,5
8.5 11 beoordelingen
  • 9 26-12-10

    Hannie Zwart

    was een heerlijk ontspannen reis hoewel ik de enige nederlandse was in het gezelschap

  • 8 19-12-10

    Arend Smit

    Mooie omgeving. Goede begeleiding. Lekker eten. Leuke internationale groep. Geluk gehad met het weer. Een prachtige vakantie. We liepen 20% over trappen en de afstand per wandeling was ongeveer 10 km.

  • 9 28-08-10

    Anke Wijbenga

    Geweldige reis. Mooie wandeltochten, prachtige omgeving, zeer gastvrij onthaal in faniliehotel Due Torri met kookworkshop, afscheidsdiner en pizza maken. Voldoende tijd om naar Pompei, winkels en strand te gaan. Kortom: doen!

  • 10 28-08-10

    Cindy Breaux

    Een reis om niet te vergeten! De 8-daagse wandelreis naar de Amalfi kust is echt een aanrader. Hotel Due Torre is een heerlijke, feel-good Italiaanse familiehotel waar je als familie wordt ontvangen en heerlijk kunt genieten van (bijna teveel) heerlijk eten. De wandelingen zijn stuk voor stuk magisch, spannend, betoverend. Het bezoek aan Pompei is een waardevolle ervaring en de wandeling langs de rand van de Vesuvius is gewoon ongelofelijk spannend en bijzonder!

  • 8 14-08-10

    Agathe Van Noorloos

    Vakantie zoals vakantie bedoeld is!

  • 8 03-07-10

    Linda Snoeij

    Een fantastische reis!, , Een afwisselde reis met mooie wandeltochten en , , prachtige vergezichten. , , Pompei en de Vesuvius is echt een bezoekje waard., , Helaas waren we de enige twee Nederlanders in , , de groep en konden we bij aankomst niet met de transfer mee naar het hotel. , , Het hotel ligt in een typische Italiaans dorpje. Nette kamers en goed (veel) eten.

  • 8 05-06-10

    Nel Thijssen

    Mooie reis, gezellige groep, goede reisleider. Met name het internationale gezelschap (vooral Britten) was heel verrassend en leuk.

  • 7 20-03-10

    Leonique Jansz

    Heb een goede week gehad in het wat 'woestere' deel van Italië. Leuke groep met de verschillende nationaliteiten bij elkaar, mooie baaien en uitzichten over de Middellandse Zee, heerlijk eten, vriendelijke mensen!

  • 8 13-03-10

    Meike Bokhorst

    De wandelweek in Amalfi was heerlijk. Hoewel vroeg in het seizoen (maart) hadden we mooi weer. De combinatie van cultuur (pompei, herculaneum, amalfi, ravello, positano) en natuur (vesuvius en andere bergen) is heel afwisselend. De groep met uitsluitend Britten (en een enkele Ier) was goed gezelschap. De reisbegeleider was heel goed en deed alles soepel verlopen. Het Italiaanse eten was heerlijk en overdadig (pasta, vis, olijven, mozzerella, pizza, taart, citroenijs, pannacotta, etc).

  • 8 08-08-09

    Annemary Mientjes

    Leuke afwisselende wandelingen. Wel vroeg op iedere morgen (ca. 06:45) maar dat heb je er zonder probleem voor over. Bezoek aan Pompei is zeer indrukwekkende en wil je zeker niet missen. Al met al, lekker actief bezig zijn en veel lol hebben.

  • 10 18-07-09

    Sandra Binnendijk

    Geweldig! Leuke groep, uitstekende leider, prachtige bestemming.

Rondreis Italië - Amalfikust Wandelreis

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!