< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Ons comfortabele hotel heeft prima faciliteiten en een gezellige bar, waar ook de lokale bevolking graag vertoefd. Een haardvuur ontbreekt niet. Je kunt gebruik maken van een overdekt zwembad en een mini-spa: waar je heerlijk kunt genieten in de sauna of in het stoombad. Er is tevens een kleine fitnessruimte en een zonnebank. De kamers hebben t.v., een minibar, een eigen douche en toilet.

Voor meer informatie over onze accomodatie kun je kijken op de volgende website:
http://www.hoteladler.com/sites_english/home.htm

Het adres van het hotel is:

Hotel Adler
Von Kurz Platz 3
I-39039 Niederdorf
Villabassa

Het makkelijkste is om de trein vanuit Verona naar Villabassa te nemen, vanaf het station is het nog maar 5 minuten lopen naar het hotel.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens het wandelprogramma wordt je met een minibusje naar de start- en van de finishpunten vervoerd. Wil je eerder stoppen of andere wandelingen ondernemen dan die op het programma staan, dan zijn vervoerskosten voor eigen rekening.

Rondreis Italië - Dolomieten Wandelreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.