< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Je verblijft in een sfeervolle Toscaanse boerderij met zwembad. Deze boerderij is schitterend gelegen in het heuvelachtige gebied aan de voet van de Apenijnen en biedt een aantal mooie vergezichten op bergen en de Serchio Rivier. ‘La Mama’ verzorgt de verschillende maaltijden en zorgt voor een hapje en drankje op het terras of bij het haardvuur; Toscaanse gezelligheid ten top! In sommige gevallen is het mogelijk dat je de badkamer moet delen.

Voor meer informatie over onze accomatie verwijzen we je naar de volgende website:
http://www.braccicorti.it/en/lodges.php

Het adres van het hotel is:

Podere Braccicorti
Loc. Braccicorti - Pontecosi
55036 Pieve Fosciana (LU)

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de gehele reis hebben we de beschikking over onze eigen bus. Op enkele dagen nemen we de bus naar het startpunt van de wandeling, het gaat hier om korte trajecten van maximaal twee uur.

Rondreis Italië - Toscane Wandelreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven