< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Karhunkainalo - Hossa

  • image image
   eigen badkamer

  In Hossa verblijven we in zeer comfortabele accommodaties. Alle appartementen zijn mooi gelegen en voorzien van een kitchenette en een eigen sauna. Als je alleen boekt, deel je je appartement of cabin met maximaal 3 reisgenoten die ook alleen reizen. Als je met 2,3 of personen boekt, dan verblijf je in je eigen 4-persoons accommodatie.

 •  

  Huosiusjärvi - Hossa

  • image image
   gedeelde badkamer

  Dit huis ligt rustig en diepgelegen in het wandelgebied van Hossa. Het huis is voorzien van huiskamer, keuken en slaapkamers. Hier verblijf je één nacht en deel je de kamer en sanitair. Er is hier midden in de natuur geen elektriciteit of stromend water.

Accommodatie algemeen

In Hossa slaap je in een comfortabel appartement of cabin met kitchenette en eigen sauna. Tijdens de tweedaagse sneeuwschoenwandeling slaap je in een typische Finse berghut midden in het bos. In de berghut kan een tweepersoonskamer niet worden gegarandeerd waardoor je wellicht met meerdere mensen (maximaal 6) een kamer deelt.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

Het is voor deze bestemming niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken.

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We hebben beschikking over een (mini)bus voor onze transfers. Deze is alleen gereserveerd voor de inbegrepen activiteiten volgens programma.

Rondreis Lapland Winter - Hossa

Niet boekbaar

Naar boven
 

Doe mee aan de Memory Challenge

En maak kans op mooie prijzen!

 • 1e plaats: Jack Wolfskin jas t.w.v. €199,95
 • 2e plaats: The North Face Surge rugzak t.w.v. €129,95 
 • 3e plaats: Een Fatboy Lamzac t.w.v. €74,50 

Daar gaan we!