< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 97 beoordelingen
 • 8 14-09-18

  Martin Verhagen

  Afwisselende wandelreis. Precies goed voor mij.

 • 8 14-09-18

  Ronald Kruit

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 14-09-18

  Gerwin Roest

  Mooie reis met een leuke enthousiaste reisgids (Djurdjica). De wandelingen waren leuk en niet te zwaar, soms ook van accomodatie naar accomodatie. Weinig reistijd in een bus is fijn. Aan het eind van de dag over het algemeen ook voldoende tijd voor relaxen of gezelligheid. Mooie afwisseling tussen bergen en kust en cultuur/historie. Kortom, genoten!

 • 9 14-09-18

  Charlotte Speybrouck

  Hele fijne ervaring - leuke groep en hele goeie lokale gids!

 • 8 14-09-18

  Aafke Pleket

  Afwisselende, mooie wandelingen door een gastvrij land. Reisbegeleidster was top.

 • 8 14-09-18

  Jos Hocks

  Montenegro is een een fantastisch mooi land. De wandelingen waren vooral de eerste dagen best pittig maar het uitzicht was dan ook soms adembenemend. Het tempo van de wandelingen had voor mij wel wat lager mogen liggen. Door het afwisselende en strak georganiseerde programma een goede indruk van het land gekregen. De kwaliteit van de accommodaties is sterk wisselend, van super goed (Katun Goles) tot behoorlijk slecht (Etno Selo Kadmi). De reis is een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een actieve vakantie met veel afwisseling.

 • 7 14-09-18

  Giselle Robyn

  Het was een geweldige reis met heel mooie wandelingen en prachtige uitzichten. Alles was heel goed geregeld en als er iets mis ging was er heel snel een oplossing. Het enige waar ik wat last mee had was het tempo van de wandelingen. Er waren een paar heel sportieve deelnemers die het tempo heel hoog legden. De gids ging mee met hen dus met de tragere wandelaars werd weinig rekening gehouden.

 • 8 14-09-18

  Karianne Van Doorn

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-08-18

  Petra Bijman

  Mooie wandelingen o.l.v. een goede reisbegeleider Aimièn, lekkere maaltijden met veel lokale producten, afwisselende verblijven, weinig contact met de lokale bevolking, goede lokale chauffeurs en in augustus prachtig weer!

 • 8 10-08-18

  Anne-Marie Dekker

  Mooie reis, zit goed in balans. Wandelingen waren wel iets lichter dan verwacht, maar dat was voor gemiddelde groepsniveau prima. Ik miste wel voldoende info over de wandelingen, dus hoeveel stijgen en dalen etc. Dit om juist vooraf te zwaarte goed in te schatten.

 • 8 15-06-18

  Ad Klaassen

  Prachtige, soms pittige, wandelingen in een ongerepte natuur. Het verblijf bij lokale families was ronduit geweldig, behalve Etno selo kadmi ( vies en ik voelde me daar niet welkom !) De fantastische groep heeft voor een dierbare herinnering aan deze actieve vakantie gezorgd.

 • 9 15-06-18

  Patrick Van Gaal

  Een heel leuke afwisselende wandel vakantie.

 • 9 15-06-18

  Sietske Stoel

  Prachtige natuur en cultuur. Grootte van de groep (totaal 8 deelnemers) was fijn. Erg prettige reisleider en vervoer was goed geregeld. Accomodatie Etno Selo Kadmi viel helaas erg tegen. Was vies en stonk. Overige accomodatie prima. Lengte en zwaarte van de wandelingen was voor mij prima te doen.

 • 8 15-06-18

  Monique Mabelis

  Montenegro is echt een prachtig land. Ongelooflijk hoeveel bergen je in zo'n klein land kunt proppen ;-) Als je niet gewend bent om in de bergen te wandelen kunnen de eerste drie wandelingen een uitdaging zijn. Daarentegen voel je je zeer voldaan als je de top hebt bereikt. Amijan was een fijne toegankelijke gids die het weerbericht goed in de gaten hield. Accommodaties verschillen van simpele hutjes in de bergen, vrij primitief tot prima hotels. Bij sommige accomodaties (hoe primitief ook) werden we met een warm hart ontvangen. Het eten was daar ook verrukkelijk, puur van eigen land. Ik heb genoten van deze reis.

 • 8 15-06-18

  Ashley Weyts

  De reis was behoorlijk zwaar wat wandelingen betreft. Het is blijkbaar een reis gemaakt voor Oostenrijkers en Zwitsers. Vooral de eerste dagen waren zwaar in combinatie met het toen uitzonderlijke slechte weer. Montenegro is wel een super mooi land en ondanks de zwaarte heb ik er wel van de natuur kunnen genieten. Ik heb er mijn grenzen verlegd.

 • 9 15-09-17

  Marianne Monninkhof

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 15-09-17

  Bert Ten Brinke

  Heerlijke wandelvakantie, goede begeleiding en een prachtland

 • 8 15-09-17

  Christiaan Stoker

  Leuke wandelreis met een gezellige groep. De lokale reisleidster Djurdjica was zeer goed en ze wist veel te vertellen over Montenegro, wat de reis extra interessant maakte.

 • 8 15-09-17

  Wibo Posthumus

  Mooie afwisselende reis. Volgens mij veel gezien van de hoogtepunten die Montenegro te bieden heeft. Wandelingen waren goed te doen. Zeer enthousiaste reisbegeleidster.

 • 8 11-08-17

  Laura Van Bochove

  Afwisselende reis met veel mooie wandelingen.

Rondreis Montenegro

Wandelen over de toppen van de Balkan

image
10 dagen vanaf € 1.298 € 1.248
Naar boven
 

Profiteer alleen deze week nog!
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer deze week nog van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.