< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,2
8.6 9 beoordelingen
  • 9 30-07-11

    Martijn Moret

    Met deze rondreis heb door het land heb ik de zowel de natuur als de culturele omgeving ervaren met behulp van een uitstekende lokale reisbegeleider. Het programma was goed opgebouwd, ook was er genoeg ruimte vrij gehouden voor individuele invulling over de dagen. Iedereen hield genoeg rekening met elkaar om het tot een bijzondere ervaring te laten komen.

  • 10 30-07-11

    Bea Faling

    Wauw, wat is de wereld mooi met zijn natuurgeweld! Ruig en ongerept en toch voldoende comfort om er optimaal van te genieten. Een geweldige reis, en een mooie ervaring!

  • 10 30-07-11

    Kim Alkemade

    Ja, Ruig en Ongerept was het!! We hebben een wereldvakantie gehad met de groep en met reisleider Rogier. We hebben onbeschrijfelijk mooie natuur gezien en het weer was fantastisch. Met het kamperen tijdens de kajaktocht in de Geirangerfjord als hoogtepunt (een van de hoogtepunten).

  • 8 24-06-11

    Ruud Van Loon

    Leuke reis naar een mooi land voor reizigers die van een actieve vakantie houden zonder heel veel in te leveren op voorzieningen in de accomodaties. Het grootste gedeelte bestaat uit wandelen, waarbij vooral de 3e dag mij het meest aansprak vanwege de hoogtemeters. je hoeft geen bijzonder goede conditie te hebben, maar de grote kans op regen kan het wel zwaarder maken.

  • 7 16-07-10

    Gerald Van Es

    Mooie reis, zwaar door weersomstandigheden, verblijf in Bergen zou er gewoon in moeten, prachtige natuur, onovertroffen

  • 7 16-07-10

    Dianne Teunissen

    Met recht verdient deze reis de naam 'Ruig en ongerept'. De natuur is overweldigend, de activiteiten maken dat je de natuur echt beleeft, waarbij je regelmatig voor uitdagingen komt te staan.

  • 8 16-07-10

    Mariël Ganzeboom

    Een mooie en afwisselende reis die erg afhankelijk is van het weer.

  • 8 16-07-10

    Jory Groeneveld

    Ik ben zeer tevreden al heeft het slechte weer veel impact gehad op de groep tijdens de zware tochten. Het was met recht een ruig en ongerepte reis, afzien en pittig. Vooral dus vanwege de weersomstandigheden. Opnieuw een Noorse ervaring rijker!!!

  • 10 16-07-10

    Joanita Dresselhuijs

    Zeer fraaie reis om Noorwegen te leren kennen en te bewonderen. Zal hem zeker aan kennisen en vrienden adviseren. Ruig en ongerept een leuk concept om reizen op te ontwikkelen zodat men het land natuurlijk leert kennen.

Rondreis Noorwegen Ruig en Ongerept

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven