< Terug naar resultaten

Rondreis Noorwegen

Een wondere witte wereld

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Noorwegen

Route daagse rondreis Noorwegen

Noorwegen trekt avonturiers van over de hele wereld. In de zomer trekken buitensporters door de prachtige natuurgebieden, ’s winters verandert het land in een wintersportparadijs. Noorwegen biedt zo’n zes maanden per jaar uitstekende sneeuwcondities: een ideale omgeving voor onze langlauf- en sneeuwwandeltochten.

Je staat zo'n 4 tot 6 uur per dag op de ski's/sneeuwschoenen. Vanuit onze comfortabele basis zullen we in een relaxed tempo vier sneeuwschoen wandeltochten maken via zeer afwisselende routes langs bosranden, over bevroren meren, over open vlaktes of kleine heuvels. Je reist in een internationaal gezelschap. Ons hotel heeft een bar met een openhaardvuur, een zwembad, pooltafel en een sauna.De transfer van en naar de luchthaven regel je in principe zelf. Heb je dezelfde vluchttijden als de internationale groep, dan kun je gebruik maken van de groepstransfer. Alle ski- en wandeltochten starten en eindigen bij ons hotel. Tijdens de optionele hondensledetocht is transport inbegrepen in de excursieprijs. Furusjøen meer en Tjørnsaeter heuvels In 1962 werd Rondane Nasjonalpark tot eerste Nationaal Park van Noorwegen aangemerkt, het middelpunt is het Rondane gebergte, door velen gezien als een van de meest spectaculaire bergketens van Noorwegen. Onze sneeuwschoen wandel- en langlaufroutes voeren je over weidse hoogvlaktes, door prachtige valleien, over bevroren meertjes en diep ingesneeuwde wouden. De reisbegeleider is tevens je sneeuwschoengids. Hij zal je de basisprincipes uitleggen van langlaufen en sneeuwschoen wandelen en je meevoeren langs het Furusjøen meer en over de Tjørnsaeter heuvels waarvan we de top van de Middagshaugen (1264m) beklimmen voor een magistraal uitzicht. Je kunt ook een hondensledetocht maken; vanaf je slede heb je een heel ander, zeer bijzonder perspectief op dit unieke gebied. Een ervaring die je lang bij zal blijven. Haardvuur en besneeuwde vlakten Ons comfortabele hotel ligt op 900 meter hoogte en is de start en finish voor de schitterende tochten die we in dit gebied zullen maken. Een prettige uitvalsbasis met mooi uitzicht over de besneeuwde vlakten. Je kunt een drankje bestellen in onze gezellige bar met haardvuur, of je spieren opwarmen in de sauna en de indrukken van de dag aan je voorbij te laten gaan.

Rondreis Noorwegen

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een droomreis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!