< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Het Rondablikk Hoyfjellshotell hotel bevindt zich op 900 m hoogte. Het is een zeer comfortabele basis om de meest mooie ski- en wandelroutes te verkennen. Het hotel is sfeervol: het heeft een bar met een openhaard, een zwembad, pooltafel en je kunt heerlijk relaxen in de sauna. De kamers zijn comfortabel en voorzien van t.v. en telefoon. Op diverse avonden zal er live muziek spelen in de bar: erg populair onder de Noorse gasten.

Adres:
Rondablikk Høyfjellshotell
2642 Kvam
Noorwegen
Tlf: 61 29 49 40 - Fax: 61 29 49 50

websiteadres: http://www.rondablikk.no/websider/nederl/faciliteiten.htm

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Alle ski- en wandeltochten starten en eindigen bij ons hotel. Tijdens de optionele hondensledetocht is transport inbegrepen in de excursieprijs.

Rondreis Noorwegen

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

  • 6 april: Inspiratiedag, Amsterdam
  • 13 april: Fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.