< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,1
8.2 192 beoordelingen
  • 8 21-09-17

    Janny De Bruin

    Fijne begeleiding, mooie wandeling, goed hotel

  • 9 21-09-17

    Tessa Kok

    Een reis vol prachtige en afwisselende wandelingen langs de mooiste stukjes van São Miguel, en dat alles met een gezellige groep!

  • 8 21-09-17

    Leonie Van Beek

    Wandelreis, waarbij de wandeling voor iedereen goed te doen zijn: beginners en experts. Een goede regenjas is in september geen overbodige luxe. Maar dat geeft wel een prachtig groen eiland.

  • 8 21-09-17

    Ans Aerts

    De Azoren zijn prachtig. Ondanks de (soms) grote hoeveelheden regen en ondanks het feit dat we geen walvissen (maar wel veel dolfijnen) hebben gezien, kan ik deze reis erg aanbevelen.

  • 8 21-09-17

    Cees De Heer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-09-17

    Roel Ter Horst

    Een heerlijke week met wandelen in de natuur, afgewisseld met dolfijnen en walvissen spotten, lava-strand en het gezellige Ponta Delgada, met een leuke groep mensen.

  • 9 07-09-17

    Anouk Van Der Steen

    Prachtige reis gehad op het eiland Sao Miguel echt een paradijsje. Mooie wandelingen gemaakt met een leuke en enthousiaste reisleidster Deni ! Dit tezamen met een leuke groep mensen.

  • 9 07-09-17

    Sigrid Stroobants

    Superleuke reis. Groep was heel verscheiden (van 24j tot +75j) maar alles werd in groep gedaan. Ook de reisbegeleidster Deni was fantastisch: enthousiast, veel uitleg, goedlachs, aandacht voor iedereen in de groep en bereid om alles te regelen ook na de 'officiele' uitstappen.

  • 9 07-09-17

    Johanna Van Der Salm

    Mooie bestemming, fijn om een lokale goede gids te hebben. Ook fijn om 2 dagen geen programma te hebben.

  • 8 07-09-17

    Een mooie vakantielocatie, prima hotel en vooral uitstekende gids.

  • 8 07-09-17

    Jaap Slager

    Het was een goed gegidste zeer afwisselende reis, leuke groep.

  • 8 24-08-17

    Patrick Jansen

    Het was een zeer geslaagde wandelreis op het mooie eiland San Miguel op de Azoren. Het eiland heeft een geweldig mooie natuur, waar we erg mooie wandelingen hebben gemaakt! Vooral door onze lokale gids Deni, die erg enthousiast was, veel geregeld heeft en ons superveel over het eiland verteld heeft, was het een meer dan geslaagde vakantie!!

  • 9 24-08-17

    Mark Assink

    Een prachtige wandelreis naar São Miguel waarin ik kennis heb gemaakt met de fenomenale natuur van de Azoren! Daarnaast waren mijn medereizigers enthousiast en een heel aangenaam gezelschap. De leuke groep en de grote saamhorigheid daarin hebben zeker bijgedragen aan een fantastische reiservaring!

  • 9 24-08-17

    Jur Bakker

    Mooie reis gehad naar de Azoren. Goed georganiseerd en erg enthousiaste en toegewijde begeleidster. De Azoren zijn niet erg heet, eigenlijk een heerlijk klimaat. Het is nog niet echt ontdekt door het grote publiek. Prijsniveau is relatief laag en nog niet erg druk. Erg goed eten en heerlijk om te wandelen.

  • 8 24-08-17

    Fred Mugge

    Mooie reis met 4 gevarieerde wandelingen, prima klimaat. Ondanks dat de reisbegeleidster alles in het Engels doet was het een informatieve reis. Ook heerlijk dat het vervoer jou brengt waar de mooiste wandelingen zijn en je op een ander punt weer wordt opgepikt.

  • 10 24-08-17

    Annika Smith

    Prachtige locatie, mooie wandelingen, leuke groep

  • 10 24-08-17

    Evelien Bouwman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-08-17

    Pieter Rijkers

    Mijn beoordeling is ronduit positief. Alles was prima geregeld. Goed hotel, super reisleidster/gids. Mooie wandelingen, die goed te doen zijn als je een redelijke conditie hebt. De omgeving is ronduit prachtig. Verder was het eten in de div. restaurants goed tot zeer goed!

  • 8 24-08-17

    Sabahat Kinaci

    Dit was mijn eerste groepsreis en ik weet nu al dat er meer gaan volgen! Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Hierna kunnen reizen wellicht tegenvallen. Geweldige eiland, fantastische reisleidster en super leuke en saamhorige groep. Dank voor deze onvergetelijke ervaring!

  • 8 24-08-17

    Annie Lemmens

    Blij dat ik dit land heb leren kennen, ik vond het een mooi eiland met schitterende natuur

Rondreis Azoren

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.