< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 249 beoordelingen
 • 8 20-09-18

  Cathy Sinnesael

  Een leuke wandelvakantie in een adembenemende omgeving!

 • 8 20-09-18

  Bart Verschoor

  Goed verzorgd en hele fijne reisleidster. De wandelingen mochten van mij nog wel iets langer duren, maar waren wel allemaal de moeite waard. Likeurproeverijen en dergelijke hoeft van mij niet zo.

 • 8 20-09-18

  Patrick Van Der Wel

  Prima reis met veel afwisselende wandelingen. Jammer van de mindere samenwerking tussen Sawadee en Tuifly.

 • 10 20-09-18

  Arlette Van Der Steen

  De locatie was prachtig. Ook de mensen waren leuk en ook de reisleidster was heel goed. Door haar enthousiasme begint je dag goed.

 • 8 20-09-18

  Conny Bontje

  Hoogtepunten van het eiland São Miguel(Azoren) gezien. Informatie vooraf zeer duidelijk. Prima hotel, fijn op loopafstand van centrum. Plaatselijke reisleidster Deni: veel kennis, betrokken, enthousiast, gedreven.

 • 8 20-09-18

  Martin Groenewegen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 20-09-18

  Tine Weckhuyzen

  Prachtige bestemming: aangenaam van temperatuur, weelderige natuur, magnifieke uitzichten, zwemmen in de oceaan en warmwaterbronnen. Geweldige gids: aandacht voor iedereen, veel kennis, veel energie. Goede balans tussen wandelen en ontspanning. Soms wat gehaast voor sommige onderdelen, liever dan iets minder druk programma en wat langer genieten. Tweede excursie (warmwaterbronnen, keramiek, likeuren) was achteraf niet zo erg de moeite.

 • 8 06-09-18

  Pien Van Hasselt

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 06-09-18

  Angélique Cammeraat

  Mooie eiland, gezellige groep, heerlijk weer en enthousiaste reisleidster. Jammer dat zij er alleen met de wandelingen en excursies was. Wandelingen waren makkelijker dan aangegeven werd. Meer een reis met leuke wandelingen, dan wandelreis.

 • 10 06-09-18

  Daniëlle Hooijmans

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-09-18

  Steven Wauman

  Gevarieerde activiteiten en een mooie bestemming.

 • 8 06-09-18

  Gerard De Wit

  Zeer enthousiaste reisleidster, wandelingen aan de korte kant, niet duidelijk dat het hoog vaak regent/miezert. Walvis excursie beter in snelle boot, wij hadden een trage die vijf uur vol gas heeft gevaren voor één seconde dat we de staart van walvis konden zien. Terwijl snelle boten volop hebben kunnen genieten van de walvissen.

 • 6 06-09-18

  Ivar Penris

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 06-09-18

  Anoniem

  Fantastische reis naar de geweldige Azoren. Prima hotel met zeer uitgebreid ontbijt en hele mooie wandelingen. Deni was een geweldige reis begeleider met aandacht voor iedereen. Alleen jammer dat de groep geen aandacht voor elkaar had. Voor mij geen single reis meer, maar liever een groepsreis waar iedereen wel aandacht voor elkaar heeft.

 • 8 06-09-18

  Kristel Verminnen

  Mooie reis die goed gegids werd door Deni. Het was me alleen niet duidelijk dat er enkel een lokale gids mee zou gaan en geen reisbegeleider die bij de groep zou blijven gedurende de volledige reis. Ook al had ik hier nog eens verduidelijking over gevraagd bij het boeken. Ik zou dit wel duidelijker vermelden bij de reisbeschrijving.

 • 8 23-08-18

  Anne-Floor Van Pelt

  Ik heb genoten van de Azoren, een mooi eiland en nog niet echt overspoeld door toeristen. Eigenlijk wil ik een 7,5 geven. Omdat dit niet kan afgerond naar een 8. Voor echte wandelaars zullen sommige wandelingen namelijk makkelijk en kort worden bevonden. Ik vond de wandelingen mooi maar er waren zeker een paar bij die voor mij de aanduiding 'makkelijk' hadden mogen krijgen. Voor mij persoonlijk hadden de wandelingen langer mogen zijn. Sommige wandelingen waren voor mijn smaak echt te kort. De mooie natuur en mooie uitzichten maakten een hoop goed. Daarnaast vond ik de lunch voor de vegetariërs niet altijd praktisch gekozen. De eerste dag kregen we een bonensalade. Op zich prima maar niet voor alle dagen. Ik heb dit meteen aan de gids aangegeven. Gelukkig kregen we bij de volgende wandeling een kaas baguette. Jammer dat we op de langste wandeldag (de 3de) toch weer een salade kregen. Dat is echt niet praktisch. De gids gaf aan dat iedere wandeling wordt gevarieerd. Dat snap ik best maar ik geef dan toch liever de voorkeur aan 4 wandeldagen een baguette met kaas. Mijn tip dus: geen salades als lunch meegeven, is echt niet praktisch. Hotel was prima en basic. Tip voor het hotel om de lunchruimte praktischer in te delen. Met drukte zat het lunchbuffet echt op een onhandige plek. Daarnaast miste ik in de badkamer haakjes om de kleding aan op te hangen en een stoel voor kleding. Verder was onze gids Deni echt fantastisch zij verdient een dikke 10!

 • 8 23-08-18

  Frieda Schipman

  Ik had de indruk dat het niet netjes gestofzuigd was. Grote stofpluis. Onze gids Denie was top. De uitstappen waren heel gevarieerd. Het was een mooie natuurreis met veel variatie. De administratie kon wat beter.

 • 8 23-08-18

  Kees Den Hollander

  Mooie gevarieerde reis, prachtige natuur en een hele goede lokale gids.

 • 9 23-08-18

  Astrid Kouseband

  Mooie reis, prachtige uitzichten, leuke gids Deni, wel aardig aan de prijs. Gelukkig is het eten en drinken ter plaatse goedkoop.

 • 8 23-08-18

  Gerdie Westenbrink

  Mooie eiland en mooie wandelingen. Voor een echte wandelaar zijn de wandelingen misschien wat kort, maar ik vond het prima. Ook een goede reisleidster gehad die ons veel over het eiland wist te vertellen.

Rondreis Azoren

Wandelen door een groen sprookje

image
8 dagen vanaf € 1.098
Naar boven