< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,1
8.2 184 beoordelingen
  • 9 07-09-17

    Anouk Van Der Steen

    Prachtige reis gehad op het eiland Sao Miguel echt een paradijsje. Mooie wandelingen gemaakt met een leuke en enthousiaste reisleidster Deni ! Dit tezamen met een leuke groep mensen.

  • 9 07-09-17

    Sigrid Stroobants

    Superleuke reis. Groep was heel verscheiden (van 24j tot +75j) maar alles werd in groep gedaan. Ook de reisbegeleidster Deni was fantastisch: enthousiast, veel uitleg, goedlachs, aandacht voor iedereen in de groep en bereid om alles te regelen ook na de 'officiele' uitstappen.

  • 9 07-09-17

    Johanna Van Der Salm

    Mooie bestemming, fijn om een lokale goede gids te hebben. Ook fijn om 2 dagen geen programma te hebben.

  • 8 24-08-17

    Patrick Jansen

    Het was een zeer geslaagde wandelreis op het mooie eiland San Miguel op de Azoren. Het eiland heeft een geweldig mooie natuur, waar we erg mooie wandelingen hebben gemaakt! Vooral door onze lokale gids Deni, die erg enthousiast was, veel geregeld heeft en ons superveel over het eiland verteld heeft, was het een meer dan geslaagde vakantie!!

  • 9 24-08-17

    Mark Assink

    Een prachtige wandelreis naar São Miguel waarin ik kennis heb gemaakt met de fenomenale natuur van de Azoren! Daarnaast waren mijn medereizigers enthousiast en een heel aangenaam gezelschap. De leuke groep en de grote saamhorigheid daarin hebben zeker bijgedragen aan een fantastische reiservaring!

  • 9 24-08-17

    Jur Bakker

    Mooie reis gehad naar de Azoren. Goed georganiseerd en erg enthousiaste en toegewijde begeleidster. De Azoren zijn niet erg heet, eigenlijk een heerlijk klimaat. Het is nog niet echt ontdekt door het grote publiek. Prijsniveau is relatief laag en nog niet erg druk. Erg goed eten en heerlijk om te wandelen.

  • 8 24-08-17

    Fred Mugge

    Mooie reis met 4 gevarieerde wandelingen, prima klimaat. Ondanks dat de reisbegeleidster alles in het Engels doet was het een informatieve reis. Ook heerlijk dat het vervoer jou brengt waar de mooiste wandelingen zijn en je op een ander punt weer wordt opgepikt.

  • 10 24-08-17

    Annika Smith

    Prachtige locatie, mooie wandelingen, leuke groep

  • 10 24-08-17

    Evelien Bouwman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-08-17

    Pieter Rijkers

    Mijn beoordeling is ronduit positief. Alles was prima geregeld. Goed hotel, super reisleidster/gids. Mooie wandelingen, die goed te doen zijn als je een redelijke conditie hebt. De omgeving is ronduit prachtig. Verder was het eten in de div. restaurants goed tot zeer goed!

  • 8 24-08-17

    Sabahat Kinaci

    Dit was mijn eerste groepsreis en ik weet nu al dat er meer gaan volgen! Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Hierna kunnen reizen wellicht tegenvallen. Geweldige eiland, fantastische reisleidster en super leuke en saamhorige groep. Dank voor deze onvergetelijke ervaring!

  • 8 24-08-17

    Annie Lemmens

    Blij dat ik dit land heb leren kennen, ik vond het een mooi eiland met schitterende natuur

  • 9 24-08-17

    Marijke Dijkema

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 03-08-17

    Joy Peeters

    Mooi groen eiland

  • 9 03-08-17

    Cecile Vissers

    Het is echt een heerlijke reis op een prachtig eiland. De opbouw in wandelingen en afwisseling met 2 vrije dagen is precies goed. De begeleiding van onze gids Andrea was top! Kortom: ik heb een heerlijke vakantie gehad.

  • 8 03-08-17

    Sabina Steur

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-08-17

    Arianne Pongers

    Prachtige reis en een gezellige groep mensen leren kennen. Fijn om een lokale reisleider te hebben. Hotel was prima en centraal gelegen in Ponta Delgada. De reis is een aanrader! Bericht hoeft niet op de website gepubliceerd te worden.

  • 8 03-08-17

    Aukje Van Der Mark

    Goed verzorgde reis. Goede gids. Ik zou de voorkeur geven aan de stad Ribeira Grande. Dat ligt dichterbij het strand en is een leuke plek. Jammer dat je niet buiten kon zitten in de tuin bijvoorbeeld van het hotel. Nu zat je op een balkon in de wind. Goed ontbijt.

  • 8 03-08-17

    Ingrid Andriessen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-17

    Marijke De Waal

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Azoren

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.