< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 271 beoordelingen
 • 8 01-06-19

  Nancy

  Hotel goed, super ontbijt, goede ligging, dagelijks proper linnen en handdoeken, kortom top. De gids en de chauffeur zijn fantastische mensen met een enorme inzet, ze willen echt dat je het naar je zin hebt. Het wandelen was voor onze smaak te gefocust op een sportieve prestatie en we zochten een natuurwandeling met een aangenaam tempo. We hebben de laatste 3 dagen een auto gehuurd en pas dan voelden we ons echt in de azores. Vele leuke plekken werden door deze groepsreis niet bezocht. Tera nostra, botanische tuin met mausoleum van José canto. Lunch tussen de locale bevolking met plaatselijke specialiteiten. De lunchpakketten die voorzien zijn liggen al van s'morgens in de bus in een plastiek zak, het broodje niet krokant, eten al wandelend met telkens hetzelfde beleg geeft geen meerwaarde aan je vakantie. Er waren genoeg mogelijkheden om een lunch in een lokaal restaurant te voorzien. Zo kan de bevolking ook een steentje meepikken aan het opkomend toerisme. De groep was gewoon geweldig en dit sfeer zou er alleen maar beter door worden.

 • 8 01-06-19

  Reiziger

  Deze reis is mij erg goed bevallen! Er was van tevoren doorgegeven dat er geen Nederlands reisleiding bij zou zijn, wel een Engelstalige wandelgids. Deni was meer dan een wandelgids, ze heeft van begin af aan deze reis zeer goed begeleidt. Wist veel te vertellen over de Azoren en was erg enthousiast, de wandelingen werden goed begeleid en er werd verteld of bijvoorbeeld een deel van de wandeling gedaan kon worden en of de bus ergens wel of niet kon komen. Er werd ook rekening gehouden met de wensen bij het organiseren van de extra excursies tijdens de vrije dagen. Zoals bekend is bij de Azoren was het bij het begin van onze reis behoorlijk mistig, later in de week heeft ze nog een extra ritje met de bus ingelast om toch nog van het mooie uitzicht te kunnen genieten, dat was erg fijn. Het hotel was goed met zwembad en wellness en een heel goed ontbijtbuffet. De lunchpakketten waren ook goed en makkelijk mee te nemen. Kortom ik heb veel van Sao Miguel gezien en genoten van deze reis.

 • 8 01-06-19

  Mathias

  Geweldige reis voor te wandelen, alleen spijtig dat je geen controle hebt over het weer.

 • 7 01-06-19

  Rob

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 01-06-19

  Hanne

  Goede korte break. Mooie landschappen en leuke wandelingen. Deni (onze gids) was fantastisch.

 • 8 01-06-19

  Henk

  Leuke bestemming voor een korte reis. Mooie wandelingen en voldoende overige bezienswaardigheden. Deni is een leuke en goede reisbegeleider.

 • 10 01-06-19

  Annemieke

  Een comfortabel hotel, leuke in- en ontspannende wandelingen, prettige reisgenoten. Deni was niet alleen een leuke gids die de wandelingen begeleidde, maar ze was ook heel behulpzaam bij het regelen van andere zaken. Er was verder veel vrijheid om alleen of met een groepje Ponta Delgada te ontdekken. Een heerlijke vakantieweek!

 • 8 01-06-19

  Reiziger

  Het was mijn eerste wandelvakantie in groepsverband. Conditie genoeg maar de groep is belangrijk en we hadden een groep, een leuke groep. Zelfs degene die door omstandigheden niet mee konden wandelen werden bij de groep betrokken. De chauffeur Mister Ricardo en gids Deni hebben er alles aan gedaan om ons een mooie vakantie te bezorgen. Tot in de puntjes.

 • 10 01-06-19

  Annemieke

  Mooie bestemming. Goede gids. Fijne accommodatie. Wandelingen licht uitdagend, maar niet te zwaar.

 • 9 01-06-19

  Bonnie

  Prima hotel, centraal gelegen. Goede dagindeling met 4 dagen wandelen en zeg maar 3 dagen vrij te besteden. De natuur is overweldigend en als je ook nog eens van wandelen houdt, is dit de ideale vakantie. Ik heb nog nooit zoveel mooie bloemen, planten en bomen gezien. Onze reisleidster Deni was super enthousiast en heeft haar uiterste best gedaan om ons het eiland te laten zien, ruiken, proeven en bewandelen.

 • 10 01-06-19

  Peter

  Een mooie bestemming, leuke wandelingen en nevenactiviteiten. En een prima gidse. ( Deni ).

 • 9 04-05-19

  Robert

  Een hele leuke gevarieerde reis. De wandelingen waren goed te doen, niet te lang en het aantal wandeldagen was in een prettige verhouding tov de vrije dagen. Ook het verblijf in de Stad in één hotel (Ponta Delgada) was prettig. Goede organisatie en een ontzettend enthousiaste lokale Reisleidster. Ondanks 2 dagen regen, is het klimaat erg prettig!

 • 9 04-05-19

  Thecla

  Fantastisch mooi eiland, leuke reisbegeleider met veel kennis en veel enthousiasme. Groep met 17 aardige medereizigers.

 • 8 04-05-19

  Sylvia

  Genoten van een prachtig Azoren ondanks een

 • 9 04-05-19

  Antonet

  Prima georganiseerd.

 • 9 04-05-19

  Marianne

  Topweek gehad. Goede verdeling van rust en activiteit. Afwisselende wandelingen.Zeer enthousiaste reisleidster Deni. Een topper. Voor mij hadden we vaker mogen stoppen voor een view /foto. Ook erg leuke groep. Goed georganiseerd.

 • 9 04-05-19

  Nathalie

  Superleuke gids en prachtige wandelingen

 • 10 04-05-19

  Martine

  Deze reis verdient een topscore! Fantastisch perfect! Fantastische gids, fantastische wandelingen in prachtig weer en in druipende regen. Fantastische groep. Wel een heel klein maar praktisch advies : indien mogelijk graag handgreep aan het bad om het uitstappen veiliger te maken🤗

 • 8 04-05-19

  Karin

  Kort maar krachtig: een super reis !

 • 8 04-05-19

  Mia

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Azoren

Wandelen door een groen sprookje

image
8 dagen vanaf € 1.098
Naar boven
 

20,20 aanbetalings-actie
Profiteer jij ook?

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,20 actie': iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2020, betaalt slechts €20,20 aan. En dit is in plaats van 20% van de reissom!