< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,1
8.2 204 beoordelingen
 • 9 21-06-18

  Monique Beentjes

  Het was een heerlijke vakantiereis met afwisselende wandelingen die (voor mij) goed te doen waren. Ik was de enige met Teva-sandalen waardoor ik met kiezels en stenen (als enige) onderweg heerlijk kon zwemmen.

 • 8 21-06-18

  Erwin Hillebrand

  Een prachtige reis naar een verrassend mooi eiland, wat gelukkig (nog) niet bedorven is door massatoerisme. Een lieflijke en subtropische omgeving met een grote variëteit aan landschappen en plant- en diersoorten. De fantastische en heel zorgzame Portugese reisleidster Deni is een wandelende encyclopedie als het gaat om alles wat je maar kan vragen over het gebied. Als je nog niks wist van vulkanen, nou dan is dit je reis(-leidster)! Het hotel was prima met mooie kamers en een goed ontbijt, minpuntje is alleen dat café aan het einde van de straat waar nogal eens een nachtje wordt doorgehaald. Maar verder heel positief!

 • 9 21-06-18

  Thed Vestjens

  Prima reis, groepsgrootte goed. Voorkant hotel vrij rumoerig snachts.

 • 10 03-05-18

  René Hornman

  Geweldige reis, prachtige natuur, leuke groep en fantastische begeleiding. De Azoren zijn bijzonder, gelukkig nog niet dat supertoerisme, lekker relaxed. Vier hele mooie wandelingen op Sao Miguel, de natuur, de kratermeren, de watervallen en de fantastisch mooie kustlijn zijn echt geweldig. En de begeleiding tijdens de wandelingen met Deni maakte het helemaal perfect. Sawadee is absoluut een aanrader, prima verzorgd. Heel prettig is het gebruik van de app.

 • 9 03-05-18

  Olympe De Backer

  Het was een fantastische ervaring. De wandelingen waren zeer divers, en we hadden steeds de gelegenheid om te picknicken op een adembenemend mooie locatie. De twee vrije dagen in Ponta Delgada boden ook een fijne afwisseling. Onze gids, Deni, wist veel te vertellen over het eiland en was zeer vriendelijk: niets is haar te veel! Alles was ook goed en duidelijk georganiseerd. Kortom: een topvakantie!

 • 8 03-05-18

  Renske Hoeben

  De wandelreis naar Sao Miguel was fantastisch. Deni is heel heel enthousiaste en goede reisleider. De wandelingen zijn erg mooi en gevarieerd. Soms is het even afzien met pittige hellingen, maar het uitzicht is het harde werk meer dan waard. Er is genoeg te beleven in en om Ponta Delgada om de vrije dagen te vullen.

 • 10 03-05-18

  Andreas Cambien

  Reis vol prachtige wandelingen. Geen enkele wandeling is hetzelfde. We hadden een fantastische lokale reisgids Deni die alles uitstekend geregeld heeft. Beide optionele excursies zijn ook een absolute aanrader. Het lokale eten is zeer goed en helemaal niet duur. Verrassend genoeg hebben we veel zon gehad en geen enkele dag regen.

 • 8 03-05-18

  Adrienne Kuijer

  Prettige opbouw, met de twee vrij te besteden dagen in het midden.

 • 8 03-05-18

  Manouk Janssen

  Goed georganiseerde reis door Sawadee. Vervoer werd geregeld, prima hotel, leuke gevarieerde wandelingen op verschillende niveaus, leuke gids die elk moment was bereid te helpen indien nodig en voldoende vrije tijd. Bij behoefte zijn optionele extra excursies ook mogelijk.

 • 9 03-05-18

  Taco Stuivenberg

  Fantastische en zeer diverse reis. We hadden prachtig weer en zaten midden in de religieuze feestweek, echt leuk. De wandelingen waren zeer divers, evenals het eiland zelf. Nagenieten met een biertje en daarna lekker (en zeer goedkoop) eten. Ook de groep was divers en zeer leuk!

 • 8 03-05-18

  Wouter Blom

  Heerlijke week gehad op São Miguel. Leuke groep reisgenoten, goede en betrokken reisbegeleider (Deni). Wandelingen waren goed te doen, hadden eventueel iets langer mogen zijn. Restaurants in Ponta Delgada waren erg goed en niet duur.

 • 9 03-05-18

  Koen Janssen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 21-09-17

  Janny De Bruin

  Fijne begeleiding, mooie wandeling, goed hotel

 • 9 21-09-17

  Tessa Kok

  Een reis vol prachtige en afwisselende wandelingen langs de mooiste stukjes van São Miguel, en dat alles met een gezellige groep!

 • 8 21-09-17

  Leonie Van Beek

  Wandelreis, waarbij de wandeling voor iedereen goed te doen zijn: beginners en experts. Een goede regenjas is in september geen overbodige luxe. Maar dat geeft wel een prachtig groen eiland.

 • 8 21-09-17

  Ans Aerts

  De Azoren zijn prachtig. Ondanks de (soms) grote hoeveelheden regen en ondanks het feit dat we geen walvissen (maar wel veel dolfijnen) hebben gezien, kan ik deze reis erg aanbevelen.

 • 8 21-09-17

  Cees De Heer

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 07-09-17

  Roel Ter Horst

  Een heerlijke week met wandelen in de natuur, afgewisseld met dolfijnen en walvissen spotten, lava-strand en het gezellige Ponta Delgada, met een leuke groep mensen.

 • 9 07-09-17

  Anouk Van Der Steen

  Prachtige reis gehad op het eiland Sao Miguel echt een paradijsje. Mooie wandelingen gemaakt met een leuke en enthousiaste reisleidster Deni ! Dit tezamen met een leuke groep mensen.

 • 9 07-09-17

  Sigrid Stroobants

  Superleuke reis. Groep was heel verscheiden (van 24j tot +75j) maar alles werd in groep gedaan. Ook de reisbegeleidster Deni was fantastisch: enthousiast, veel uitleg, goedlachs, aandacht voor iedereen in de groep en bereid om alles te regelen ook na de 'officiele' uitstappen.

Rondreis Azoren

Wandelen door een groen sprookje

image
8 dagen vanaf € 1.098 € 1.068
Naar boven