< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Residencial Perola - Machico

  Dit comfortabale hotel heeft ruime kamers met een balkon. Het beschikt over een terras met een panoramisch uitzicht over Machico. Perola de Machico heeft traditioneel ingerichte kamers met houten meubilair en een parketvloer. Elke kamer heeft een kabeltelevisie, een bureau en een kluisje. In het restaurant van het hotel worden regionale gerechten van Madeira geserveerd.
 •  

  Estalagem Encumeada - Serra de agua

  Dit comfortabele hotel ligt, omgeven door laurier bos, aan de voet van de Ribeira Brava vallei. De vallei geeft toegang tot verschillende wandelpaden die langs lange levadas leiden. De kamers zijn ruim en licht en van alle gemakken voorzien. Vanaf je balkon heb je uitzicht op de Ribeira Brava vallei.
 •  

  Hotel do Carmo - Funchal

  Dit sfeervolle hotel is gesitueerd in het centrum van Funchal. Het hotel is gedecoreerd in de vintage stijl en vanuit hier kun je de Kathedraal, de markt, het oude centrum en de musea bezoeken. Het hotel beschikt over een restaurant met terras, bar met tuin en een zwembad. De luxe kamers zijn voorzien van eigen sanitair.

Accommodatie algemeen

Gedurende deze reis overnachten we in diverse soorten accommodaties, die altijd sfeervol en mooi gelegen zijn. We slapen in comfortabele en sfeervolle hotels. Alle kamers zijn schoon en voorzien van eigen badkamer.

In Machico kan het bij een volle groep voorkomen dat we de groep verdelen over 2 hotels met de zelfde faciliteiten en kwaliteit.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je voor € 175,- extra een éénpersoonskamer boeken.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je voor € 175,- extra een éénpersoonskamer boeken.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Alle transporten volgens de route zijn inbegrepen. Alle transporten van en naar de luchthaven, het begin van de wandelingen en het bagagetransport tussen de hotels zijn dus geregeld.

Rondreis Madeira

Het bloemeneiland van Europa

image
8 dagen vanaf € 998
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!