< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,2
8.1 86 beoordelingen
  • 9 01-06-17

    Marion Bekker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 01-06-17

    Francisca Valentijn

    Een fantastisch eiland om te wandelen en te genieten van de diverse uitzichten. Voor mij persoonlijk waren de steile hellingen de laatste 2 dagen, toch net iets te veel van het goede. Maar, beslist een aanrader. We hadden een prima reisleider, André: heel serieus aangaande de behulpzaamheid, het regelen van zaken indien nodig, maar tevens heel hartelijk en warm in de omgang.

  • 10 01-06-17

    Gerda Jongejeugd

    Ik heb een fantastische vakantie gehad. Boven verwachting!

  • 9 01-06-17

    Angela Van Iersel

    Leuke groep, prachtige natuur, pittige maar goed te doen Wandelingen, super gids, en aan het eind lekker bijkomen in de leuke stad funchal

  • 10 01-06-17

    Anne Poncet

    Leuk groep of mensen, prima hotels (comfortable en mooie locatie), reis goed georganiseerd. Afwisselend wandelingen in een prachtige natuur. Goed weer. Genoten van lokaal eten en drinken. Super goed gids gehad, Andre, hij deed zijn best om te we ontdekken en genieten van de eiland. Ik heb top vakantie gehad!

  • 9 01-06-17

    Nies Draisma

    Goede wandelingen,soms een beetje zwaar .Fijne hotels Uitstekende gids

  • 7 01-06-17

    Sarnia Lovink

    De wandelingen zijn allemaal erg mooi. Schitterende natuurparken die ieder weer totaal anders zijn qua fauna. Wat ik jammer vond is dat de vrije dag aan het einde van de vakantie zat. Ik merkte dat ik na de 3de wandeldag niet meer zoveel genoot van het wandelen als de drie keer ervoor. Het werd me wat te eentonig.

  • 9 01-06-17

    Bregje Mul

    Prachtig eiland, mooie wandelingen door erg afwisselende gebieden, goede hotels en een enthousiaste en betrokken reisleider. Het voelde veel langer dan slechts 1 week. Ik heb een heerlijke vakantie gehad!

  • 8 01-06-17

    Marloes Drijver

    Fijne, goed georganiseerde reis gehad met een leuke groep mensen op een mooi eiland. De wandelingen waren afwisselend, ook qua zwaarte. Super goede gids gehad (André) die op alle fronten zijn best deed het ons helemaal naar onze zin te maken. De hotels waren ook prima.

  • 8 01-06-17

    Paul Van Der Linde

    Mooie wandelreis door een prachtig land. Goede hotels en reisbegeleiding.

  • 8 11-05-17

    René Lussenburg

    mooie wandelingen , goede hotels , lekker eten en drinken . niet duur , en goed weer.

  • 8 11-05-17

    Suzan Van Gils

    Mooie wandelrondreis op een prachtig vulkanisch (bloemen)eiland. De wandelingen waren elke dag anders, zowel qua omgeving als in zwaarte. Wandeldag vier was een pittige, zelfs voor de meer geoefende (berg)wandelaar. Zeer geslaagde vakantie, mede dankzij onze leuke groep en het mooie weer!

  • 8 11-05-17

    Robert Spitsbaard

    Fantastische beleving geweest in dit prachtige land, mooie natuur en vriendelijke bevolking. De groep was leuk en de reisleider een absolute topper. De groep inclusief reisleider had zich binnen enkele dagen gevormd tot een ware vriendengroep. Geweldige ervaring die ik niet had willen missen.

  • 8 11-05-17

    Judith Budde

    Heerlijke week. Mooie tochten, alles erg goed verzorgd, betrokken en compenente gids.

  • 9 11-05-17

    Wouter Blom

    Prachtig eiland. Pittige maar heerlijke wandelingen. Geweldige groep reisgenoten, goede en enthousiaste reisbegeleider, en veel geluk met het weer gehad. Fijne excursie op dag 7 (Jeepsafari).

  • 8 13-10-16

    Wilma Van Benthem

    Fantastische wandelingen!

  • 7 13-10-16

    Ivonne Lammers

    Mooie wandelingen. Helaas wat slecht weer, maar dat kun je er natuurlijk niet bij bestellen ;-)

  • 8 13-10-16

    Marcel De Moree

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-10-16

    Patrick Evens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-10-16

    Carolien Coone

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Madeira

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.