< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Izmailovo - Moskou

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Izmailovo hotel is een hotel dat ruimte biedt voor veel gasten, de kamers zijn redelijk klassiek ingericht. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer en er is gratis WiFi. Het hotel is groot en biedt daardoor verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden om lekker bij te komen en een kopje koffie te drinken. Vanuit het hotel ben je met een directe metrolijn (5 tussenstops) op het rode plein.

 •  

  City Comfort Hotel - Moskou

  • image image
   wifi

  Dit centraal gelegen hotel biedt de mogelijkheid om van veel van het mooie Moskou te kunnen zien, omdat het voor veel locaties op loopafstand ligt. Het stijlvolle interieur van de kamers in combinatie met de houten vloer en gebruikte lichte kleuren, maakt dit een comfortabel hotel. Ook beschikken de kamers over een eigen badkamer.


  Hier verblijven we alleen tijdens de reis met het vertrek op 10 augustus 2018.

 •  

  Zolotoy Ruchey - Suzdal

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Gelegen aan de hoofdstraat van Suzdal ligt het Zolotoy Ruchey hotel. Het hotel beschikt over biljart, karaoke en saunafaciliteiten. De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer en koffie- en theefaciliteiten. Het restaurant serveert een verscheidenheid aan Russische en Europese gerechten en de bar serveert een selectie van wijnen en dranken. Veel bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand van het hotel.
 •  

  Snegurochka Hotel - Kostroma

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Snegurochka is een comfortabel hotel net buiten het centrum van Kostroma. Wat het hotel bijzonder maakt is het sneeuwthema; Kostroma is per slot van rekening de woonplaats van Snegurochka, de kleindochter van de Russische variant van de Kerstman. Niet raar opkijken als je Jingle Bells in het restaurant hoort.

 •  

  Guest House Nord Hope - Kotkishevo

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer

  Puur Sawadee - overnachting Nord Hope guesthosue

  Wat ooit begon als een weeshuis, is uitgegroeid tot een stichting waar (stads)kinderen met een (verstandelijke) beperking terecht kunnen voor een week of weekend vakantie. Weg uit de drukke stad en in de bossen kunnen de kinderen 's winters op tocht met huskies. Het knuffelen en het contact met deze honden doet wonderen voor deze kinderen. Het guesthouse zelf is eenvoudig, maar comfortabel en ligt in een piepklein dorpje op het Russische platteland. Geen tv of wifi, wel bossen, hondensleeën, een banja (Russische sauna) en heerlijke verse, zelfgemaakte maaltijden.


  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.


 •  

  Yubileynaya Hotel - Jaroslavl

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit centraal gelegen hotel biedt een heerlijk verblijf in het hart van Yaroslaval gelegen aan de Kotorosl rivier. Vlakbij bevinden zich de boulevard en andere belangrijke bezienswaardigheden. In het restaurant kun je aanschuiven aan het ontbijtbuffet en in de avond serveert het hotel Russische gerechten. De eenvoudige kamers beschikken over een eigen badkamer.

 •  

  Nachttrein - Rusland

  • image image
   gedeelde badkamer

  Reizen in Rusland is vaak synoniem aan reizen per nachttrein. In de 2e klasse coupés waar we gebruik van maken, slaap je met maximaal 4 personen. De provodnika (treinstewardess) deelt schone lakens uit en zorgt voor heet water in de samovar voor een glas thee. Onder het romantische kedeng-kedeng dat de treinen hier nog maken, val je in slaap of tuur je naar de eindeloze wouden en kleine dorpjes die we passeren.

 •  

  Moscow hotel - Sint Petersburg

  • image image
   wifi

  Het Moscow hotel ziet er van buiten erg modern uit door de gebruikte materialen, zoals glas en aluminium. De kamers zijn aangekleed met oranje tinten en praktisch meubilair. Het hotel bevindt zich midden in het centrum van Sint Petersburg aan de rand van de Neva.

 •  

  Cameo Hotel - Sint-Petersburg

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Cameo is centraal gelegen in Sint-Petersburg en ligt aan de rivier de Fontanka. De kamers beschikken over gratis Wifi, een eigen badkamer en het meubilair is zeer comfortabel. Een makkelijk hotel dat van alle gemakken voorzien is.


  Hier verblijven we alleen tijdens de reis met het vertrek op 10 augustus 2018.

Accommodatie algemeen

We overnachten 9 nachten in comfortabele tot luxe hotels, 2 nachten in een zeer eenvoudig guest house met gedeeld sanitair (in Kotkishevo) en 1 nacht in een nachttrein (2e klas coupé met 4 bedden). In zowel Kotkishevo en de nachttrein is het niet mogelijk om een eenpersoonskamer te reserveren.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 698,-.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 698,-.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

In Moskou hebben we een eigen bus tot onze beschikking. Ook naar en door de Gouden Ring gaan we met eigen vervoer. Van Jaroslavl (Gouden Ring) naar Sint-Petersburg reizen we per nachttrein.

Rondreis Rusland

Sprookjes bestaan nog

image
13 dagen vanaf € 1.448
Naar boven