< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 7,4
Overnachtingen 8,2
Reisroute 7,4
8.4 13 beoordelingen
  • 9 15-07-16

    Erik Bijsterbosch

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-07-16

    Marieke De Jong

    Het was een fantastische reis naar Rusland, we hebben genoten. Reisleidster Julia was zeer enthousiast en kon veel geschiedenis en het land te vertellen. Fijn om 'veel' eigen tijd in Moskou en St Petersburg te hebben om zelf te bepalen hoe lang je bv in de Hermitage wil blijven lopen.

  • 8 15-07-16

    Brigitte Brinkel

    Leuke gevarieerde reis met voldoende tijd voor je eigen plannen in een stad. In zijn algemeenheid goede hotels, centraal gelegen, schoon, ruime keuze ontbijten. Reisleider droeg ideeen aan ter aanvulling op vaste reishoogtepunten

  • 8 15-07-16

    Yvonne Van Staalen

    Prima reis

  • 8 15-07-16

    Ad Renting

    Goed georganiseerde reis die gericht is op kennis maken met veel aspecten van Rusland.

  • 9 06-06-14

    Ad Damen

    zeer tevreden over deze groepsreis

  • ? 06-06-14

    Floor Van Der Wind

    Geweldige rondreis met een goede mix van 2 grote steden afgewisseld door kleinere steden en landelijker omgeving. Leuke activiteiten zoals slapen bij de kennel, koken aan huis bij Elena en het beschilderen van Russische poppetjes. Onze kijk op Rusland is door de reis positief gewijzegd.

  • 9 06-06-14

    Marga Scholte

    Onze reisleider Mark was heel bereisd en inventief en had een goede feeling met de groep (8 personen). Superleuke groepsreis, heel comfortabel en relax, enorm genoten. Heel veel gezien en geleerd over een prachtig Rusland.

  • 8 30-08-13

    Ineke Burgers

    mooie groepsreis met als bijzonderheid een kijkje op het platteland. goede reisbegeleiding, vervoer en accomodaties.

  • 9 30-08-13

    Het was een prachtige reis waarin alle facetten van Rusland naar voren zijn gekomen, de prachtige steden Moskou en St Petersburg en het platteland. Mooi om dat contrast te zien. Het was bijzonder om te zien hoe belangrijk het geloof is in Rusland. Het bezoek aan de ballet voorstelling in het Marrinsky theater zal me ook lang bijblijven, prachtig theater. We hebben ook zeer veel te danken aan onze reisbegeleider Mark, dank je wel voor wat je ons hebt laten zien en kon vertellen!!

  • 9 30-08-13

    Deze reis zat erg sterk in elkaar. veel afwisseling tussen stad en platteland, cultuur en natuur, drukte en rust. De reis kende alleen maar hoogtepunten. We hadden fijne reisgenoten en een prima reisleider Mark, die ons veel over Rusland kon vertellen en voor iedereen klaar stond. De dagen in Kotkishevo hebben we als heel bijzonder ervaren, een extra hoogtepunt in deze reis, die voor ons een prima kennismaking met Rusland was. Sortavala had iets dichterbij St Petersburg mogen liggen.

    Opmerking van Sawadee: Ook in 2014 gaan we naar het Ladogameer, maar zullen we dichter bij St.Petersburg verblijven.

  • 9 07-06-13

    Rita Van Den Abeele

    Tijdens deze twee intensieve weken hebben we Rusland op twee manieren leren kennen: de pracht van Moscou, St. Peterburg en de gouden driehoek met vooral Susdal als mooie en aangename stad. In St.Petersburg hadden we liever een dag langer gebleven.Op het platteland, (Kotkishevo) had ik een beter programma verwacht. Ook het uur van vertrek naar Kostroma vond ik niet goed. We vertrokken om 10 u, en daardoor kwamen we in Kostroma aan om 15 u, lunchtime was veel te laat. Sortavala aan het Ladagomeer was super, vooral het koor dat voor ons optrad was fantastisch .Een echte banja, en onderdompelen in het meer was een ervaring. Een wandel of fietstocht in de stad had ik er graag nog bij gehad.

  • 7 07-06-13

    Remko Van Eeten

Rondreis Rusland

Sprookjes bestaan nog

image
15 dagen vanaf € 1.548
Naar boven