< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,3
Overnachtingen 8,7
Reisroute 8,7
8.8 6 beoordelingen
 • 9 05-02-16

  Gerdien Langenbarg

  Zoals gewend van Sawadee weer een goede afwisseling stad/platteland en heerlijk met de nachttrein. Heel veel gedaan en gezien in die 12 dagen en alles liep gesmeerd.

 • 8 05-02-16

  Anja Van Rijswijk

  Afwisselende Rusland winterreis met een hele goede afwisseling tussen stad, natuur, cultuur en genoeg vrije tijd om zelf op pad te gaan

 • 10 05-02-16

  Chris Van Ceulebroeck

  Rusland was voor mij ongekend terrein.Ongekend=Onbemind. De mensen zijn daar uiterst vriendelijk.Geen criminaliteit gezien! De hotels waren prima en het eten meer dan voortreffelijk .Voor 5 euro heb je daar een volledig middagmaal.Ik wil zeker nog terug en dit mag weer in de winter zijn.

 • 9 05-02-16

  Hanny Kerkhoff

  Het was een zeer gevarieerde rondreis. In 12 dagen hebben wij heel veel gezien en gedaan.De accommodaties waren top. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. De reisbegeleider ( invaller) had zich goed voorbereid, aandacht voor iedereen, gaf veel informatie.

 • 9 05-02-16

  Rob Snoeck

  Fantastische reis met een goeie mix van bezoek aan platteland en steden. De winterse omstandigheden gaven een extra dimensie aan de bezochte plekken. Onze reis begeleider Tim deed erg zijn best en was goed op de hoogte van de Russische cultuur en taal.

 • 8 05-02-16

  Desiree Vink

  Mooie winterreis , goede hotels midden in het centrum dus bijna alles op loopafstand. De voetpaden , vooral in Suzdal , waren soms wel erg glad !

Rondreis Rusland Winter Pop-Up

Momenteel niet boekbaar.

Rusland, winter, husky
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!