< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Schotse Hooglanden en eilanden

Schotland is een land vol passie en is historisch en cultureel uniek. De Schotse westkust is beroemd om zijn overheerlijke verse visgerechten. Het is een gebied waar ik persoonlijk het meest de voorkeur voor heb. Deze regio heeft een groots gemeenschapsgevoel en is daarom geweldig voor gezinnen met kinderen, zoals dat van mij.

Het landschap en het decor van de westkust is sensationeel! Waar je ook bent, je bevindt je slechts op een steenworp afstand van een kasteel of andersoortig historisch object. Natuurlijk weet ik daar veel over te vertellen: geweldige verhalen of gebeurtenissen die lang geleden hebben plaatsgevonden.

Het Schotse dierenleven is erg duidelijk, maar als we dan een wat zeldzamer soort zien, dan is dat meestal een zeer memorabele gebeurtenis. Voor mij, maar vooral voor de groepsleden.

Ik kan me een reis herinneren die ik vorig jaar begeleidde aan de westkust, die helemaal magisch werd toen we een dwergvinvis zagen. Het dier bleef zelfs een tijdje de boot volgen waarop we zaten! Dát vind ik het allermooiste: als wilde dieren er zelf voor kiezen om met jou in contact te komen. Een waar voorrecht?

Rondreis Schotland

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!