< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Schotse Hooglanden en eilanden

Schotland is een land vol passie en is historisch en cultureel uniek. De Schotse westkust is beroemd om zijn overheerlijke verse visgerechten. Het is een gebied waar ik persoonlijk het meest de voorkeur voor heb. Deze regio heeft een groots gemeenschapsgevoel en is daarom geweldig voor gezinnen met kinderen, zoals dat van mij.

Het landschap en het decor van de westkust is sensationeel! Waar je ook bent, je bevindt je slechts op een steenworp afstand van een kasteel of andersoortig historisch object. Natuurlijk weet ik daar veel over te vertellen: geweldige verhalen of gebeurtenissen die lang geleden hebben plaatsgevonden.

Het Schotse dierenleven is erg duidelijk, maar als we dan een wat zeldzamer soort zien, dan is dat meestal een zeer memorabele gebeurtenis. Voor mij, maar vooral voor de groepsleden.

Ik kan me een reis herinneren die ik vorig jaar begeleidde aan de westkust, die helemaal magisch werd toen we een dwergvinvis zagen. Het dier bleef zelfs een tijdje de boot volgen waarop we zaten! Dát vind ik het allermooiste: als wilde dieren er zelf voor kiezen om met jou in contact te komen. Een waar voorrecht?

Rondreis Schotland

Lochs, Hooglanden en een goed glas Whisky

image
15 dagen vanaf € 2.048 € 1.998
Naar boven
 

De leukste Zuid-Afrika blogs & video’s
Woeste bergen, wilde kusten en stille baaien…

Overweeg je een reis naar Zuid-Afrika? Videoreporter Sem ging in met ons mee en legde zijn reis vast in een aantal mooie video’s.