< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 7,6
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,0
7.8 4 beoordelingen
 • 7 12-08-10

  Herma Beckers

  Goed omdat het gezelschap zich aanpaste aan de omstandigheden

 • 8 12-08-10

  Grietje Oosterga

  Een prachtige, aktieve reis, geleid door twee rasechte Schotten, die met groot enthousiasme en een hele grote dosis humor mijn liefde voor Schotland aangewakkerd hebben!

 • 8 12-08-10

  Erone Breur

  Ik heb een erg leuke reis gehad, mede door de leuke groep en de goede lokale reisbegeleiding en de zon die zich voor Schotse begrippen vaak heeft laten zien. De reisbeschrijving moet nog eens kritisch worden bekeken (met name betere informatie over de accomodaties). De afwisseling tussen reis- en wandeldagen was goed en ook de wandelingen waren telkens anders en in een afwisselend landschap, wat erg leuk was. COMMENTAAR DOOR SAWADEE: Mede naar aanleiding van de feedback van klanten die in 2010 met onze Schotlandreis zijn meegeweest, hebben we deze reis volledig aangepast en vernieuwd.

 • 8 12-08-10

  Robbert Molenaar

  Mijn reis door Schotland:Een prachtige reis door de 'Highlands'. Een welkome afwisseling van de steden, Glasgow aan het begin en Edinburgh aan het eind. Schitterende uitzichten mede dankzij het soms snel veranderende weer. Dieren laten zich niet snel zien, (behalve de mitches (soort steekvliegjes) bij weinig wind), maar zijn er wel. Leuke afwisseling van dag-wandeltochten met diverse meren en bergen en bezoekjes aan een Whiskey -distillery, een kasteel, kathedralen, nationale parken en voor ons het Edinburgh Fringe festival. Met een humoristische stel als reisleiding en leuke mensen in de groep, een reis om niet gauw te vergeten.

Rondreis Schotland

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.