< Terug naar resultaten

Rondreis Schotland Ruig en Ongerept

Wandelreis in een ongerepte wildernis

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Schotland

Route daagse rondreis Schotland Ruig en Ongerept

Een wandelreis in de laatste wildernis van Schotland. Op het schiereiland Knoydart maken we enkele bijzondere wandelingen door een ruig gebied wat alleen te voet of over het water bereikbaar is. We gebruiken het dorp Inverie als basis vanwaar we een spectaculaire reis maken langs prachtige bergen, Munro's, verlaten valleien door het ongerepte landschap van de Schotse hooglanden.

De reis naar het Schotse Schiereiland Knoydart is een geweldige uitdaging. Een prachtig gebied wat door haar relatief geisoleerde ligging moeilijk te bereiken en waar natuur nog ruig en ongerept is. Tijdens deze reis heb je weinig extra kosten. Gedurende de wandeldagen op Knoydart zijn alle maaltijden inclusief, de maaltijden in Glasgow zijn met uitzondering van het ontbijt niet inbegrepen.Gedurende de reis overnachten in diverse soorten accommodatie. In Glasgow slapen we tweemaal in een eenvoudig maar comfortabel hotel op basis van tweepersoonskamers. Tijdens de wandeltocht op Knoydart overnachten in een slaapzakaccommodatie op basis van gemeenschappelijke faciliteiten. Op de reis maken we gebruik van diverse vervoersmiddelen zoals de trien en veerboot. In Glasgow maken we gebruik van een bus voor het vervoer van- en naar de luchthaven. De laatste wildernis van Schotland: het schiereiland Knoydart Het schiereiland Knoydart in het westen van Schotland is de laatste wildernis in de Schotse hooglanden. Afgesloten van de buitenwereld en slechts over het water of te voet bereikbaar is dit een puur en ongerept gebied waar de natuur vrij spel heeft. Een prachtig ruig gebied met unieke kolonies visarenden en patrijzen op de berghellingen terwijl edelherten in de rust van de valleien leven. Per trein naar de Schotse Hooglanden De treinrit tussen Glasgow en Fort William wordt gezien als één van de mooiste van Europa. In Glasgow stappen we aan boord en maken deze unieke rit de hooglanden van Schotland in. Prachtige glooiende heuvels, kronkelende rivieren en steile hoge met sneeuw bedekte toppen. Net voor Fort William kun je blik werpen op de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. Glasgow: Victoriaanse architectuur aan de Clyde-rivier. Het commerciele hart van Schotland is de stad Glasgow. De reis begint ontspannen in de stad, gelegen op de oevers van de Clyde rivier. Maak een ontspannen wandeling langs de rivier, langs de vele huizen in victoriaanse stijl of bezoek één van de hippe galeries die de stad rijk is. In de avonduren is het een belevenis een pub te bezoeken met traditionele live muziek.

Rondreis Schotland Ruig en Ongerept

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!