< Terug naar resultaten

Rondreis Schotland Ruig en Ongerept

Wandelreis in een ongerepte wildernis

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Schotland

Route daagse rondreis Schotland Ruig en Ongerept

Een wandelreis in de laatste wildernis van Schotland. Op het schiereiland Knoydart maken we enkele bijzondere wandelingen door een ruig gebied wat alleen te voet of over het water bereikbaar is. We gebruiken het dorp Inverie als basis vanwaar we een spectaculaire reis maken langs prachtige bergen, Munro's, verlaten valleien door het ongerepte landschap van de Schotse hooglanden.

De reis naar het Schotse Schiereiland Knoydart is een geweldige uitdaging. Een prachtig gebied wat door haar relatief geisoleerde ligging moeilijk te bereiken en waar natuur nog ruig en ongerept is. Tijdens deze reis heb je weinig extra kosten. Gedurende de wandeldagen op Knoydart zijn alle maaltijden inclusief, de maaltijden in Glasgow zijn met uitzondering van het ontbijt niet inbegrepen.Gedurende de reis overnachten in diverse soorten accommodatie. In Glasgow slapen we tweemaal in een eenvoudig maar comfortabel hotel op basis van tweepersoonskamers. Tijdens de wandeltocht op Knoydart overnachten in een slaapzakaccommodatie op basis van gemeenschappelijke faciliteiten. Op de reis maken we gebruik van diverse vervoersmiddelen zoals de trien en veerboot. In Glasgow maken we gebruik van een bus voor het vervoer van- en naar de luchthaven. De laatste wildernis van Schotland: het schiereiland Knoydart Het schiereiland Knoydart in het westen van Schotland is de laatste wildernis in de Schotse hooglanden. Afgesloten van de buitenwereld en slechts over het water of te voet bereikbaar is dit een puur en ongerept gebied waar de natuur vrij spel heeft. Een prachtig ruig gebied met unieke kolonies visarenden en patrijzen op de berghellingen terwijl edelherten in de rust van de valleien leven. Per trein naar de Schotse Hooglanden De treinrit tussen Glasgow en Fort William wordt gezien als één van de mooiste van Europa. In Glasgow stappen we aan boord en maken deze unieke rit de hooglanden van Schotland in. Prachtige glooiende heuvels, kronkelende rivieren en steile hoge met sneeuw bedekte toppen. Net voor Fort William kun je blik werpen op de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. Glasgow: Victoriaanse architectuur aan de Clyde-rivier. Het commerciele hart van Schotland is de stad Glasgow. De reis begint ontspannen in de stad, gelegen op de oevers van de Clyde rivier. Maak een ontspannen wandeling langs de rivier, langs de vele huizen in victoriaanse stijl of bezoek één van de hippe galeries die de stad rijk is. In de avonduren is het een belevenis een pub te bezoeken met traditionele live muziek.

Rondreis Schotland Ruig en Ongerept

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Doe mee aan de Memory Challenge

En maak kans op mooie prijzen!

 • 1e plaats: Jack Wolfskin jas t.w.v. €199,95
 • 2e plaats: The North Face Surge rugzak t.w.v. €129,95 
 • 3e plaats: Een Fatboy Lamzac t.w.v. €74,50 

Daar gaan we!