< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,4
8.1 148 beoordelingen
  • 8 07-09-18

    Hedwig Van Der Drift

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-09-18

    Saskia Jonkergouw

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-09-18

    Ingrid Koek

    Goed georganiseerd, prima reisbegeleidster, goede informatie. Ook de plaatselijke gidsen waren zeer deskundig.

  • 9 07-09-18

    Rina Brenker

    Prachtige groene omgeving en mooie schone steden. Veel prachtige gebouwen gezien en de wandeling in Grazalema natuurpark was mooi en in het begin zeer steil. Zeer afwisselende reis. We waren met een zeer kleine gezellige groep en reisbegeleidster Salila was zeer goed en we hebben heel wat gelachen met elkaar.

  • 7 15-06-18

    Judith Van Soest

    De reis was leuk, afwisselend en relaxt. Door de korte duur icm de slechte vliegtijden; - late aankomst en dan nog 1.5 u naar granada en terug vliegen van malaga ipv Sevilla kost voor mij 2 punten.

  • 9 15-06-18

    Anneke Klunder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-06-18

    Tineke Peeters

    Aardige reisbegeleidster die alles goed onder controle had.

  • 9 15-06-18

    Huub Van Der Heijde

    Goede organisatie en reisbegeleidster.

  • 8 15-06-18

    Mick Kraus

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-05-18

    Maartje Kiebert

    Een hele mooie, afwisselende en gezellige reis met veel vrijheid en zeer goede reisbegeleiding van Kevin.

  • 9 11-05-18

    Tjerk-Jaap Terpstra

    Op gevoel heb ik een negen gegeven als totaalbeoordeling.

  • 8 11-05-18

    Hannie Bekker

    Prachtig om het Alhambra, de Mesquita en het Alcazar te zien. Daarna de wandeling in Grazalema was voor mij een prima volgorde. Ik had wel een dag langer in Sevilla willen blijven. De wandeling vond ik pittig, maar gelukkig had Kevin ons vooraf goed geinformeerd, zodat ik erop was voorbereid. Over het geheel genomen een prachtige reis met een goede afwisseling tussen steden-natuur, groepsactiviteiten en ruimte voor eigen invulling. Kevin was een uitstekende reisbegeleider!

  • 10 11-05-18

    Robin Van Den Broek

    Reis was zeer goed. Veel gezien en gedaan. Kevin een zeer goede reisbegeleider.

  • 8 11-05-18

    Jessica Broeders

    Mooie reis met goede variatie met steden natuur en strand. Zeer goede reisbegeleiding en een leuke groep reisgenoten.

  • 9 11-05-18

    Anja Van Der Drift

    De Andalusie-reis heeft echt aan m'n verwachtingen voldaan: prachtig afwisselend programma met stedenbezoek, fietsen, wandelen en stranddagen. En natuurlijk erg getroffen met deze reisleider en het heerlijke zonnige weer!

  • 8 11-05-18

    Els De Ruijter

    Prachtige reis met veel cultuur en natuur. Goede opbouw programma, actie en rust. Combinatie steden en natuur. Ook voldoende eigen tijd. Superfijne reisbegeleider Kevin en leuke groep. Kortom echt vakantie!

  • 10 11-05-18

    Toke Van Der Ploeg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-05-18

    Rob Schumacher

    Andalusië is een streek waar je geweest moet zijn - en dan graag in het voorjaar, als de temperatuur nog aangenaam is. De reis bevatte cultuur en natuur, en dat van beide niet genoeg. Dat wil zeggen: er was gewoon te veel! Ik ga zeker nog een keer terug. Sawadee had een mooie mix gemaakt en ik kan de reis aan een ieder aanbevelen.

  • 8 11-05-18

    Mooie gevarieerde reis, cultuur en natuur. Kevin Maes is een top reisbegeleider. Doet veel extra's!

  • 8 11-05-18

    Kirsten Van Goor

    Ik vond de reis goed opgezet, met een mooie balans tussen groepsactiviteiten en het gemak van een georganiseerde reis en toch ook vrijheid om zelf keuzes te maken en op pad te gaan.

Rondreis Andalusië

De poort van Europa

image
10 dagen vanaf € 1.098
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.