< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,4
8.1 139 beoordelingen
  • 9 11-05-18

    Maartje Kiebert

    Een hele mooie, afwisselende en gezellige reis met veel vrijheid en zeer goede reisbegeleiding van Kevin.

  • 9 11-05-18

    Tjerk-Jaap Terpstra

    Op gevoel heb ik een negen gegeven als totaalbeoordeling.

  • 8 11-05-18

    Hannie Bekker

    Prachtig om het Alhambra, de Mesquita en het Alcazar te zien. Daarna de wandeling in Grazalema was voor mij een prima volgorde. Ik had wel een dag langer in Sevilla willen blijven. De wandeling vond ik pittig, maar gelukkig had Kevin ons vooraf goed geinformeerd, zodat ik erop was voorbereid. Over het geheel genomen een prachtige reis met een goede afwisseling tussen steden-natuur, groepsactiviteiten en ruimte voor eigen invulling. Kevin was een uitstekende reisbegeleider!

  • 10 11-05-18

    Robin Van Den Broek

    Reis was zeer goed. Veel gezien en gedaan. Kevin een zeer goede reisbegeleider.

  • 8 11-05-18

    Jessica Broeders

    Mooie reis met goede variatie met steden natuur en strand. Zeer goede reisbegeleiding en een leuke groep reisgenoten.

  • 9 11-05-18

    Anja Van Der Drift

    De Andalusie-reis heeft echt aan m'n verwachtingen voldaan: prachtig afwisselend programma met stedenbezoek, fietsen, wandelen en stranddagen. En natuurlijk erg getroffen met deze reisleider en het heerlijke zonnige weer!

  • 8 11-05-18

    Els De Ruijter

    Prachtige reis met veel cultuur en natuur. Goede opbouw programma, actie en rust. Combinatie steden en natuur. Ook voldoende eigen tijd. Superfijne reisbegeleider Kevin en leuke groep. Kortom echt vakantie!

  • 10 11-05-18

    Toke Van Der Ploeg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-05-18

    Rob Schumacher

    Andalusië is een streek waar je geweest moet zijn - en dan graag in het voorjaar, als de temperatuur nog aangenaam is. De reis bevatte cultuur en natuur, en dat van beide niet genoeg. Dat wil zeggen: er was gewoon te veel! Ik ga zeker nog een keer terug. Sawadee had een mooie mix gemaakt en ik kan de reis aan een ieder aanbevelen.

  • 8 11-05-18

    Mooie gevarieerde reis, cultuur en natuur. Kevin Maes is een top reisbegeleider. Doet veel extra's!

  • 8 11-05-18

    Kirsten Van Goor

    Ik vond de reis goed opgezet, met een mooie balans tussen groepsactiviteiten en het gemak van een georganiseerde reis en toch ook vrijheid om zelf keuzes te maken en op pad te gaan.

  • 9 11-05-18

    Nelleke Goldberg

    Mooie variatie van steden en natuur. Korte busreizen tussen bestemmingen en goede hotels.

  • 9 11-05-18

    Jeannette Van Uden

    Fantastische reis met een mooie afwisseling tussen steden en natuur.

  • 9 11-05-18

    Lisanne Schrauwen

    Ik vond het een mooie reis met veel afwisseling: cultuur, natuur en strand. Het programma is goed opgebouwd. In de steden heb je voldoende tijd om de belangrijkste bezienswaardigheden te bezoeken. Heel fijn ook dat je een hele dag de tijd hebt om het Alhambra te bezoeken. Na de drukte van Granada en Sevilla, maak je een prachtige wandeling in de buurt van Grazalema. Voor mij was dit één van de hoogtepunten van de reis. Ook onze reisbegeleider Kevin was helemaal top!

  • 8 20-04-18

    Hermien Van Der Have

    Een heel mooie reis met Kevin als goede reisbegeleider. Veel vrijheid voor eigen invulling.

  • 9 20-04-18

    Henk Doornenbal

    Mooie afwisseling van cultuur en natuur. Prima reisbegeleiding. Hoogtepunten : Alhambra en Mezquita.

  • 7 20-04-18

    Bernadette Moonen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-04-18

    Rob Fastenau

    Mooie reis met goede balans in bezoeken aan steden / de natuur / ontspanning. Uitstekende reisbegeleider & hele goede gids in Granada/Alhambra

  • 9 20-04-18

    Loes Van Den Berg

    Mooie afwisselende reis Goede reis leider Goed vervoer Mooie hotels Gevarieerd programma

  • 8 20-04-18

    Loes Glimmerveen

    Een mooie en afwisselende reis door Andalusie. Met een prettige, gedreven en open reisbegeleider in de persoon van Kevin. De afwisseling van vrij in te vullen dagdelen (met suggesties van de reisbegeleider) en georganiseerde activiteiten was goed. In Sevilla en Grazalema was een dagje extra welkom geweest. En in de Mesquita in Cordoba zou een rondleiding fijn zijn.

Rondreis Andalusië

De poort van Europa

image
10 dagen vanaf € 1.148
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 350!

Wil jij altijd gratis en vrijblijvend op de hoogte zijn van aanbiedingen, nieuws en verhalen van reizigers en kans maken op een reisvoucher t.w.v. €350? Geef dan hieronder je interesse door.

Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.