< Terug naar resultaten

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 1

  vlucht Amsterdam - Tenerife, naar La Gomera

  image

  Vandaag vlieg je naar Tenerife, waar je je reisbegeleider ontmoet. We reizen met een bus naar Los Cristianos waar we op de veerboot stappen naar La Gomera. De boottocht duurt ongeveer één uur. La Gomera is een prachtig, groen eiland met diepe valleien en scherpe ravijnen. Bij aankomst rijden we door naar ons hotel op La Gomera, waar we de komende vier nachten verblijven.

 • 2

  La Gomera / wandeling Forest of Fables (3 1/2 uur)

  image

  Na het ontbijt rijden we naar het pottenbakkersdorp El Cercado waar onze wandeltocht begint. We wandelen door het oude laurierbos omringt door mist en bemoste paden. Na een picknick lunch midden in het bos wandelen we verder door dit mystieke deel van het geheimzinnige bos. Na de wandeling worden we opgehaald en rijden we verder naar Valle Gran Rey waar je genoeg tijd hebt om de prachtige omgeving te verkennen voor we terug rijden naar ons hotel.

  Een picknick lunch is inbegrepen.

 • 3

  La Gomera / wandeling Garajonay Nationaal Park (4 1/2 uur)

  image

  Vandaag ontdekken we een prachtig regenwoud tijdens onze wandeling in het nationale park Garajonay. Garajonay staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het park is vernoemd naar de rotsformatie van Garajonay; het hoogste punt van het eiland op 1.484 m hoogte. 

  image

  De naam 'Garajonay' komt van een oud verhaal van de Guanchen, de oorspronkelijke, Berberse bewoners van de Canarische Eilanden over Gara en Jonay; een soort Canarische Romeo en Julia. De vier uur durende wandeling door het park gaat door valleien bedekt met dichte vegetatie, subtropisch regenwoud met grote laurier bomen.

  Een picknick lunch is inbegrepen.

 • 4

  La Gomera / wandeling Valle Hermoso (4 1/2 uur)

  image

  Ook vandaag staat er weer een prachtige wandeling op het programma, de wandeling naar de Valle Hermoso, ofwel Mooie Vallei in het noordwesten van La Gomera. Tijdens de wandeling hebben we regelmatig een spectaculair uitzicht op de noordwest kust van La Gomera. We lopen langs landbouw terrassen en wijngaarden. De wandeling van vandaag is 11 km en duurt ongeveer 4 1/2 uur.

  Een picknick lunch is inbegrepen. 

 • 5

  naar Tenerife

  image

  Na het ontbijt heb je een vrije ochtend, waarna we naar San Sebastian rijden om de veerboot terug te nemen naar Tenerife. Eenmaal aangekomen op Tenerife rijden we door naar het hotel met zwembad waar we de komende drie nachten verblijven. Heerlijk zo'n verfrissende duik na de wandelingen van afgelopen dagen. 

 • 6

  Tenerife / wandeling Cañadas del Teide Nationaal Park

  image

  Vandaag staat er een spectaculaire wandeling op het programma. Na het ontbijt rijden we naar het Las Cañadas del Teide nationaal park. Vanaf daar maken we een prachtige wandeling die langs de vulkanisch gebied loopt. Een uniek landschap aan de voet van de derde hoogste vulkaan ter wereld. We wandelen van Montaña Majua, door een van de meest indrukwekkende calderas (kraters) ter wereld naar Los Roques de García. Dit is een bijzondere groep rotsen, gevormd door erosie. 

  Een picknick lunch is inbegrepen. 

  image

  Wanneer het goed weer is nemen we, voor we het nationale park verlaten, de kabelbaan naar een hoogte van 3.555 meter. Na een korte wandeling van ongeveer een half uur, komen we aan bij het Pico Viejo uitzichtpunt, waar we kunnen genieten van prachtige uitzichten.

 • 7

  Tenerife / wandeling naar Chinamada

  image

  Ook vandaag staat er een prachtige en indrukwekkende wandeling op het programma. We ontdekken het allereerste officiële wandelpad van Tenerife vol historie en botanische kenmerken van het eiland. We beginnen de wandeling in Cruz del Carmen en wandelen door een dicht laurier bos naar beneden tot aan de kust. Onderweg lopen we langs vele velden, groene ravijnen en komen we in het dorpje Chinamada, waar ongeveer 30 grotten goed bewaard zijn gebleven. 

  Een picknick lunch is inbegrepen. 

 • 8

  vlucht naar Amsterdam

  Voor gegevens over de vlucht verwijzen wij je naar het vluchtschema verderop in deze reisroute.


Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 20 deelnemers
 • Prachtige wandelvakantie naar Tenerife en La Gomera
 • Indrukwekkende dagwandelingen onder leiding van een Nederlandse of lokale gids
 • Verblijf op de 2 mooiste eilanden van de Canarische Eilanden
 • Overnachtingen in hotels (op Tenerife met zwembad)
 • Actieve wandelingen door spectaculaire landschappen

Rondreis Canarische Eilanden

Niet boekbaar

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 15 september: Inspiratiedag, Sawadee kantoor, Amsterdam
 • 28 september: Indonesië & Peru presentatie, Sawadee kantoor Amsterdam
 • 12 oktober: Inspiratiedag, Schouwburg Odeon, Zwolle
 • 24 november: Reisevent, DeFabrique, Utrecht

Meld je gratis & vrijblijvend aan.