< Terug naar resultaten

Rondreis Wie is de Mol- reis Spanje

Dwars door Andalusië

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Spanje

Route daagse rondreis Wie is de Mol- reis Spanje

De reis begint met een welkomstdiner in Málaga, waar jouw Wie is de Mol avontuur van start gaat. Je reist langs de hoogtepunten van Andalusië, zoals Granada, Sevilla en Ronda. Onderweg voer je uitdagende opdrachten uit met als doel zoveel mogelijk stempels te verzamelen door de opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren of… te saboteren! Kortom, een complete groepsreis, maar met nét dat beetje extra spanning. Wie is degene met de meeste stempels en…. Wie is de Mol?

De Mol slaapt nooit... Sevilla is een mix van geschiedenis, architectuur, tradities en gezelligheid. Je hebt hier voldoende tijd om de koninklijke paleizen en tuinen van het Alcazar te ontdekken. De Christelijke leiders lieten zich bij de bouw van het paleis inspireren door de Moren. En val vooral niet in slaap tijdens de busreis naar Sevilla, want het spel gaat altijd door. Ook als je onderweg bent..... En de winnaar is… Op een bijzondere plek midden in de natuur ligt Hacienda la Morena. Hier kunnen we lekker ontspannen aan het zwembad. In Hacienda la Morena wordt ook het zinderende finale spel gespeeld, waarna duidelijk wordt wie zich de winnaar van Wie is de Mol Spanje mag noemen. Verder kun je een bezoek brengen aan de oudste en mooiste arena van Spanje waar de winnaar én de Mol in 2011 bekend gemaakt zijn. Een bijzondere plek om deze reis af te sluiten. Een Moorse verrassing Een hoogtepunt van je bezoek aan Granada is het Alhambra. Hier val je van de ene verbazing in de andere. De marmeren zuilen, decoratieve elementen, prachtige plafonds, Arabische kaligrafieën, het gebruik van lichtinval en water. Kortom het is een en al pracht en praal in dit paleis van duizend-en-één-nacht. Vergeet niet om áltijd goed op te letten en om je heen te kijken... wie weet komt het nog van pas tijdens een volgende opdracht. Wie is de Mol begint in.... Málaga We vliegen van Amsterdam naar Málaga waar je heerlijk langs de promenades kunt wandelen of kunt genieten van een drankje op één van de vele terrassen die de stad rijk is. Voor we naar Granada rijden, dient het strand van Málaga als decor voor de eerste opdracht van deze Wie is de Mol reis. Ken je je medereizigers al goed genoeg om de opdracht tot een goed einde te brengen?

Rondreis Wie is de Mol- reis Spanje

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!