< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Eén week voor vertrek ontvang je de adresgegevens van de eerste accommodatie waar je overnacht.
Gedurende de reis overnachten we in drie verschillende, karakteristieke, stijlvolle, comfortabele pensionnetjes in drie verschillende dorpen. Elk pension voorziet je van smaakvolle maaltijden. De eerste twee accommodaties hebben kamers met eigen faciliteiten en zijn lokaal bekend vanwege hun excellente menu. Onze laatste accommodatie heeft kamers waarbij je gebruik maakt van gedeelde sanitaire voorzieningen. Elke accommodatie heeft een open haard in de zitkamer en verwarming op de slaapkamers (indien nodig).

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Single kamers zijn alleen mogelijk tijdens de eerste 4 nachten, mits er beschikbaar is. Tijdens de overige nachten zul je een kamer delen met iemand anders uit de groep.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de reis maken we gebruik van een minibus die hoofdzakelijk gebruikt wordt om je van en naar excursies te brengen.

Rondreis Sierra Aitana

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven