< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We overnachten gedurende de gehele reis in Cortijo Rosario. Dit is een voormalige boerderij die is omgebouwd tot een sfeervol hotel, waarbij de oud-Spaanse sfeer behouden is. Het hotel ligt midden op het platteland, tussen de olijfboomgaarden. De cortijo beschikt over een zwembad en een terras met prachtig uitzicht op olijfboomgaarden, velden met graan en zonnebloemen en op het dorpje Algámitas. Er is een sfeervolle lounge met een open haard voor de koelere avonden. Ook is er een gezellige bar aanwezig. We overnachten in comfortabele tweepersoonskamers met eigen douche en toilet.
Voor meer informatie over onze accommodatie kun je kijken op: http://www.cortijo-rosario.com/

Adresgegevens:
Cortijo Rosario
Carretera de Pruna 0.5km
Algamitas

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de gehele reis hebben we de beschikking over onze eigen bus. Op sommige dagen neem je de bus naar het startpunt van de wandeling, het gaat hier om korte trajecten van maximaal twee uur.

Rondreis Spanje - Andalusië Wandelreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 23 februari presentaties Thailand & Vietnam, Amsterdam
  • 24 februari Zuid-Afrika middag, Amsterdam
  • 1 t/m 3 maart, Fiets- en Wandelbeurs
  • 10 maart bij Theater Kikker, Utrecht
  • 13 april fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.