< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,4
Vervoer 8,4
Overnachtingen 7,3
Reisroute 8,4
8.0 5 beoordelingen
 • 8 28-03-10

  Rogier Wigbels

  Het was een reis met onverwacht mooie natuur en heel veel lol met zowel de medereizigers, de spaanse gastvrouwen en de gids!

 • 8 14-03-10

  Ulrike Schlüter

  Het heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Het programma was leuk, de wandeling goed te doen en afwisselend. De reisleiding had veel kennis van het land en wist veel erover te vertellen. De accommodatie was prima en dat had ook te maken met het aantal deelnemers, het was dus niet helemaal vol en dat was prima zo. De yogalessen waren ook erg goed, een prima combinatie, yoga en wandelen. De verzorging was goed, dus al met al, hartstikke mooi. Mijn commentaar over de prijs heb ik al eerder gegeven, voor de 8 dagen aan de erg hoge kant.

 • 7 08-11-09

  Bart Vercauteren

  Prima, maar te Engels.

 • 7 01-11-09

  Fredriek Briët

  Het programma is prima, het gezelschap heel aangenaam maar wel heel erg Engels.

 • 10 18-10-09

  Helma Rijkers

  Het verblijf in Cortijo Rosario was grandioos, vriendelijke mensen, heerlijk eten, really felt like home. Het wandelprogramma was erg relaxed, goed opgebouwd wb. zwaarte en geleid door een ervaren gids. Het gezelschap deze week was erg gezellig, we hebben enorm veel lol gehad. Eigenlijk is het een gewoon een geweldige week geweest!

Rondreis Spanje - Andalusië Wandelreis

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!