< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Je overnacht in een sfeervol familiehotel in de bergen vlakbij het centrum van Arenas de Cabrales. Vanuit het hotel heb je geweldige uitzichten op de Picos de Europa. Het hotel beschikt over kamers met t.v. en verwarming voor de koudere maanden.

Voor meer informatie over onze accomodatie verwijzen we je naar de volgende website: http://www.fade.es/torretours/hotel.htm

Het adres van het hotel is:

Hotel Torrecerredo S.L.
Vega de Barrio S/N
Arenas De Cabrales
33554, Asturias
España

Het dichtbijzijnste treinstation is LLanes (ongeveer 38 km). Maak je geen gebruik van de groepstransfer kijk dan voor treintijden op: www.alsa.es
Houd er rekening mee dat de treinreis ongeveer 4 uur duurt en dat je 2 uur van tevoren op de luchthaven aanwezig dient te zijn.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de gehele reis hebben we de beschikking over onze eigen bus. Op sommige dagen neem je de bus naar het startpunt van de wandeling, op andere dagen wordt je aan het einde van de tocht opgepikt en naar het hotel gebracht.

Rondreis Picos de Europa Wandelreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Doe mee aan de Memory Challenge

En maak kans op mooie prijzen!

  • 1e plaats: Jack Wolfskin jas t.w.v. €199,95
  • 2e plaats: The North Face Surge rugzak t.w.v. €129,95 
  • 3e plaats: Een Fatboy Lamzac t.w.v. €74,50 

Daar gaan we!