< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,3
Overnachtingen 9,1
Reisroute 9,0
8.4 80 beoordelingen
  • 8 09-10-16

    Viathou Peletier

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-10-16

    Rico Raps

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 5 09-10-16

    John Young

    The trip gave me the chance to have a taste of Sweden, a country that I had not visted before. The quiet and nature was impressive.

  • 7 09-10-16

    Annemarie Pagano Mirani

    Een mooie actieve reis met een leuke lokale gids en een prachtige accommodatie. Vanwege het weer (veel mist) waren de mooie herfstkleuren iets minder in volle glorie aanwezig.

  • 8 09-10-16

    Karly Van Der Valk

    Deze reis heeft een andere lading als de meeste groepsreizen. Het is een echte doe reis, waar het vakantiegevoel bovenaan staat. Rond 10.00 uur vertrek voor een activiteit en rond de klok van 16.00 uur weer terug. Hierdoor was er tijd voor ontspanning, voor de openhaard, in de hottube of in de sauna. Als groep waren we vrij om de dagen afhankelijk van het weer in te vullen en onze maaltijden samen te stellen.

  • 8 09-10-16

    Corrie Visser

    Het was een reis die ik ook in gedachten had. Er was niets aan toe te voegen.

  • 7 09-10-16

    Steven Wiertz

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-10-16

    Wouter Buyck

    Zeer leuke ervaring voor een eerste ervaring met groepsreizen. Prachtige omgeving. Leuke accommodaties. En met Geert hebben ze daar een zeer goede begeleider!

  • 9 19-06-16

    Angie Mekes

    Prachtige omgeving, zeer gastvrije reisbegeleider, geen dag stilgezeten en toch helemaal tot mezelf gekomen

  • 9 19-06-16

    Kevin Den Das

    M'n reis naar Zweden heeft m'n verwachtingen overtroffen. Dit was de eerste keer dat ik met een groepsreis mee was, maar dat is mij goed bevallen. Er was voldoende gelegenheid om jezelf ook af en toe lekker terug te trekken. Ik heb genoten van de balans tussen rust en activiteit, groepsdynamiek en eigen gelegenheid en natuur en stad (verlenging Stockholm). De locatie waar wij verbleven was fenomenaal en de reisleiding in de persoon van Geert helemaal top. Bedankt!

  • 10 19-06-16

    Yves Deckx

    De natuur in Zweden is prachtig, de omkadering van de reis was tiptop in orde! Ons reisgezelschap was al snel een vriendengroep waar iedereen zich in kon thuisvoelen...!

  • 9 19-06-16

    Thomas Reinink

    de reis was fantastisch, ik heb een hele mooi tijd gehad.

  • 8 19-06-16

    Martine Weide

    Het was een heerlijke reis, leuke reisgenoten (wel een beetje rustig, het bruiste niet de pan uit) en op de locatie was het goed toeven. De reisbegeleider was vriendelijk, en de locatie was van alle gemakken voorzien.

  • 8 19-06-16

    Irene Van Wensveen

    De locatie was erg vrij en mooi. De reisleider/eigenaar van het verblijf gaf goede ideeen om te doen en was erg bereid om te helpen. Er waren fietsen en kano's beschikbaar voor als je iets wilde doen. De flexibiliteit om te kiezen wat je wilde en de keuze om wel of niet iets samen met de groep te ondernemen maakte dat je zelf de vakantie zo kon maken als je wilde.

  • 8 13-09-15

    Janny Lenderink

    Een leuke rondreis. Op de vragen die ik voor de reis had hebben de medewerkers van Sawadee mij prima geantwoord (zodat ik me geen zorgen hoefde te maken over de tijdsduur van de tussenstop!). De verzorging in Zweden was goed heel goed, leuk dat we tijdens onze singlereis ook zelf moesten koken. Een klein nadeel vind ik wel dat zo'n blokhut erg gehorig is. Het was mogelijk om op deze manier een mening te vormen over het St. Olavsledenpad.

  • 7 13-09-15

    Sylvia Prins

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-09-15

    Paul Janse

    Het was een mooie vakantie om kennis te maken met Zweden. De mooi aan een meer gelegen huisjes en (zeker!) de bijbehorende sauna en hot tub waren comfortabel. De gastheer een prettig persoon. Enige verbeterpunt was de kwaliteit van de wandelingen. Die waren niet zeer indrukwekkend: te eenzijdig en teveel over asfalt.

  • 7 13-09-15

    John Van Den Munckhof

    Het was een zeer mooie groepsreis door Zweden met veel activiteiten en voldoende rust momenten. Mooie omgeving. Wel jammer dat de locatie aan een drukke weg en spoorweg ligt. Had verwacht meer in de middle of nowhere te zitten (midden in de natuur)

  • 7 13-09-15

    Evelien De Boer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-09-15

    Erik Vlijm

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Zweden

Witte nachten, gouden herfst

image
8 dagen vanaf € 1.098
Naar boven