< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,3
Overnachtingen 9,1
Reisroute 9,0
8.3 87 beoordelingen
  • 7 19-08-18

    Mariska Benedictus

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 19-08-18

    Femke Beelen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-06-18

    Muriel Van Der Bilt

    Een heerlijke buitenreis: actief, gevarieerd en ontspannen. Geerd begeleidt - als reisleider en eigenaar van de blokhut - de reis op een gemotiveerde, motiverende en enthousiaste manier. Je bent veel buiten en veel in beweging: wandelen, mountainbiken en kanoën. Maar alles wel op een behapbaar niveau. De vaak eigengemaakte maaltijden smaakten extra goed na een fijne dag in de buitenlucht. En de dag afronden in de sauna en het meer maken het plaatje compleet.

  • 9 13-08-17

    Philip Somers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-08-17

    Bram Kools

    Super leuke reis, gids was/is super groep was super.

  • 8 13-08-17

    Tom Baars

    Zweden is een prachtig land en de accommodatie was perfect. Ook was de reisleiding super!

  • 7 13-08-17

    Lynsey Thys

    /

  • 8 09-10-16

    Viathou Peletier

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-10-16

    Rico Raps

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 5 09-10-16

    John Young

    The trip gave me the chance to have a taste of Sweden, a country that I had not visted before. The quiet and nature was impressive.

  • 7 09-10-16

    Annemarie Pagano Mirani

    Een mooie actieve reis met een leuke lokale gids en een prachtige accommodatie. Vanwege het weer (veel mist) waren de mooie herfstkleuren iets minder in volle glorie aanwezig.

  • 8 09-10-16

    Karly Van Der Valk

    Deze reis heeft een andere lading als de meeste groepsreizen. Het is een echte doe reis, waar het vakantiegevoel bovenaan staat. Rond 10.00 uur vertrek voor een activiteit en rond de klok van 16.00 uur weer terug. Hierdoor was er tijd voor ontspanning, voor de openhaard, in de hottube of in de sauna. Als groep waren we vrij om de dagen afhankelijk van het weer in te vullen en onze maaltijden samen te stellen.

  • 8 09-10-16

    Corrie Visser

    Het was een reis die ik ook in gedachten had. Er was niets aan toe te voegen.

  • 7 09-10-16

    Steven Wiertz

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-10-16

    Wouter Buyck

    Zeer leuke ervaring voor een eerste ervaring met groepsreizen. Prachtige omgeving. Leuke accommodaties. En met Geert hebben ze daar een zeer goede begeleider!

  • 9 19-06-16

    Angie Mekes

    Prachtige omgeving, zeer gastvrije reisbegeleider, geen dag stilgezeten en toch helemaal tot mezelf gekomen

  • 9 19-06-16

    Kevin Den Das

    M'n reis naar Zweden heeft m'n verwachtingen overtroffen. Dit was de eerste keer dat ik met een groepsreis mee was, maar dat is mij goed bevallen. Er was voldoende gelegenheid om jezelf ook af en toe lekker terug te trekken. Ik heb genoten van de balans tussen rust en activiteit, groepsdynamiek en eigen gelegenheid en natuur en stad (verlenging Stockholm). De locatie waar wij verbleven was fenomenaal en de reisleiding in de persoon van Geert helemaal top. Bedankt!

  • 10 19-06-16

    Yves Deckx

    De natuur in Zweden is prachtig, de omkadering van de reis was tiptop in orde! Ons reisgezelschap was al snel een vriendengroep waar iedereen zich in kon thuisvoelen...!

  • 9 19-06-16

    Thomas Reinink

    de reis was fantastisch, ik heb een hele mooi tijd gehad.

  • 8 19-06-16

    Martine Weide

    Het was een heerlijke reis, leuke reisgenoten (wel een beetje rustig, het bruiste niet de pan uit) en op de locatie was het goed toeven. De reisbegeleider was vriendelijk, en de locatie was van alle gemakken voorzien.

Rondreis Zweden

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.