< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,8
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,6
Reisroute 7,4
7.1 9 beoordelingen
 • 01-11-17

  Sawadee

  Op basis van de feedback die wij hebben ontvangen, hebben wij de reis op meerdere vlakken aangepast. Zo is er is meer vrije tijd gekomen door een betere route en tijdsindeling en zijn hotels gewijzigd.

 • 7 03-03-17

  Sandra De Haan

  Het is een leuke reis, mede door de grappige reisleidster. Het is wel nog een reis in opbouw, er kunnen nog dingen verbeterd worden.

 • 7 03-03-17

  Ellen Van Kleef

  Mooie rondreis. Te veel aandacht aan steden (niet de moeite waard), natuur is veel mooier.

 • 8 03-03-17

  Yuri Samandar

  Prima reis.En pas achteraf bij het inplakken van de foto's kom je erachter hoeveel je gezien en gedaan hebt. Erg genoten, de combinatie van actief en relaxen is erg fijn. Patricia was een super reisleidster, ze weet alles van het land, weet zaken snel te regelen en 'staat haar mannetje' Gewoon een erg fijne reis/vakantie gehad.

 • 7 03-03-17

  Friedie Van Der Steen

  Mooie rondreis en afwisselend. Organisatorisch mag er nog wel wat veranderen.

 • 7 03-03-17

  Charissa IJzendoorn

  Jamaica, wat een mooi land! Erg leuk dat je tijdens de reis in de niet touristische gebieden komt. Wel jammer dat er lange reisdagen in zitten zodat er weinig tijd overblijft om te relaxen bij de mooie stranden.

 • 8 03-02-17

  Anita Van Den Akker

  Omdat deze reis nieuw was mankeerde er nog wel wat aan. Alles was nogal basic.

 • 7 03-02-17

  Atie Dijk

  De eerste week hebben we veel in het busje gezeten en zijn er weinig uit geweest. Sommige dagen lang onderweg voor een excursie van een half uur. Gids Patricia vertelde veel over het leven van alledag van de Jamaicanen. Dat was erg leuk! Het is goed eten in Jamaica.

 • 7 03-02-17

  Anton Niewold

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 6 03-02-17

  Margje Van Der Zee

  Jamaica wonen vriendelijke mensen en we hadden een gezellige groep. Vond de bus te klein ben zelf nogal lang 187 cm kon niet recht op de stol zitten te weinig been ruimte. Bus naar het vliegveld was wel weer oke. Plan een paar dagen langer de rondreis dan heb je wat meer ruimte om dorpjes te bezoeken of te genieten van zwembad of strand.

Rondreis Jamaica Chill & Adventure

Plantages, Bob Marley en een wit zandstrand

Jamaica
16 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

De leukste Zuid-Afrika blogs & video’s
Woeste bergen, wilde kusten en stille baaien…

Overweeg je een reis naar Zuid-Afrika? Videoreporter Sem ging in met ons mee en legde zijn reis vast in een aantal mooie video’s.