< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 7,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,1
8.5 159 beoordelingen
  • 9 08-09-17

    Jan Nieuwenhuize

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-09-17

    Léon Toetenel

    Een mooie reis grotendeels over de Altiplano met als hoogtepunten de zoutvlaktes en de wandeltochten aan de noordelijke randen door de hoogte jungles met als onderdeel Machu Pichu.

  • 10 28-07-17

    Hanneke Van Holst

    De reis was een fantastische ervaring. Ik heb al veel gereisd, maar nog niet eerder in groepsverband. De reis heeft helemaal aan mijn wensen voldaan. Veel prachtige natuur gezien, ontspannen reizend per bus/trein/vliegtuig/boot afgewisseld met intensieve wandelingen en andere sportieve activiteiten, avontuurlijk en verrassend, van primitief tot comfortabel. Er was veel gezelligheid en samen ondernemen tijdens de reis. Ik heb er alle dagen van genoten.

  • 8 28-07-17

    Door-Elske Cazemier

    Deze reis voldeed aan mijn verwachtingen, het traject, de bezochte plaatsen ed. allemaal prachtig. Ik wilde de Andes zien en dat zat er volop in. De groteste verrassing was Noord-Argentinië, daar wist ik niets van, maar wat een pracht.

  • 9 28-07-17

    Marga Hermes

    De reis was avontuurlijk met veel individuele vrijheid en mogelijkheden binnen de groepsreis. Dat is prima bevallen.

  • 8 28-07-17

    Bernadette Donders

    Avontuurlijk, verrassend. Prettige groep, die ook voorelkaar kon zorgen. Fijne reisleidster die naast enthousiasme ook zeer ondersteunend en oplossingsgericht aan het werk was. Mooie landen en goede indeling van de reis, daarmee bedoel ik: veel afwisseling en goede opbouw qua zwaarte en rustige afsluiting.

  • 9 28-07-17

    Annemarie Van Der Meer

    Een fantastische reis die bestaat uit vrijwel alleen maar hoogtepunten. Prachtige natuur, mooie steden en andere culturen. Deze reis biedt veel individuele vrijheid en mogelijkheden om de reis naar eigen smaak in te richten.

  • 9 28-07-17

    Het was een geweldige reis! Afwisselend natuur en steden. Prachtige omgeving, leuke groepsgenoten en een prettige manier van reizen (vluchten, bus, trein). We zaten meestal in prima hotels en er was vrijwel altijd een Engelssprekende gids die meer kon vertellen over het land.

  • 8 28-07-17

    Ariska Hofstede

    Hele mooie landen, heel afwisselend. Prachtige natuur in het Noorden van Argentinië. De mensen in Bolivia zijn mooi! En natuurlijk Machu Picchu, Peru. Het was fantastisch!

  • 8 28-07-17

    Anita Zeemering

    We hebben een schitterend reis beleefd met een hele leuke groep en een super reisleidster! De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten.

  • 8 26-05-17

    Annemiek Van Delft

    Een prachtige, zeer gevarieerde reis met veel natuur en cultuur!

  • 9 26-05-17

    Geerteke Athmer

    Prachtige reis, heel afwisselend, goede balans tussen natuur en cultuur, voldoende mogelijkheid om zelf op stap te gaan en en een reisleider die goed adviseerde, veel kon vertellen en problemen oploste

  • 9 26-05-17

    Dré De Jonge

    Werkelijk prachtige reis, heel veel indrukken van mooie plekken in Zuid-Amerika. Natuurlijk de Machu Picchu in Peru, maar zeker ook de oneindig mooie zoutvlakte in Bolivia. De vele festivals die we meegemaakt hebben in La Paz, Cusco en op het einde ook nog in Lima, ze waren allemaal kleurrijk en zorgden voor een vrolijk gevoel bij ons allemaal. De Takesi-trail was vooral de 2e dag heel zwaar maar zeker de moeite waard. Een reis om niet snel te vergeten, mede door de reisleider Erik.

  • 9 26-05-17

    Ben De Groot

    Goede afwisseling van indrukwekkende natuur en boeiende steden. Prima organisatie en uitstekende reisleiding.

  • 8 26-05-17

    Jos Huijbrechts

    Vond het een hele mooie reis.

  • 9 26-05-17

    Lodewijk Janssen

    Een geweldige reis, maar zwaarder dan aangegeven. Goede mix van cultuur en natuur. Zeer deskundige reisleider.

  • 9 16-09-16

    Jean Pierre De Rycker

    Het was allemaal in orde.

  • 9 09-09-16

    Theo Vennix

    Een fantastische reis van begin tot eind, een aan eenschakeling van momenten die snel passeren. Heel veel mooie plaatsen, dingen en mensen die je in deze inspirerende maar vermoeiende reis krijgt voorgeschoteld. Cultuur en natuur wisselen elkaar in een snel tempo af in de vele plaatsen die je bezoekt, een indruk van wat de verschillende landen hebben te bieden wordt snel geopenbaard.

  • 7 09-09-16

    Femke Voorn

    Hele afwisselende reis, qua cultuur en natuur. Een reis die niet te licht moet worden ingeschat, vooral ingegeven door de hoogte en de lange dagen.

  • 9 09-09-16

    Mathilde Backx

    Wij vonden het een hele mooie reis, gevarieerd en vooral met veel beweging. Altijd weer tijd genomen om te kunnen lopen en wat te bekijken tijdens busritten en reisdagen. En nog steeds altijd een goede reisleider gehad.

Rondreis Argentinië, Bolivia en Peru

De ruige hoogvlaktes van de Andes

image
31 dagen vanaf € 3.598
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.