< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 7,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,1
8.5 143 beoordelingen
  • 9 16-09-16

    Jean Pierre De Rycker

    Het was allemaal in orde.

  • 9 09-09-16

    Theo Vennix

    Een fantastische reis van begin tot eind, een aan eenschakeling van momenten die snel passeren. Heel veel mooie plaatsen, dingen en mensen die je in deze inspirerende maar vermoeiende reis krijgt voorgeschoteld. Cultuur en natuur wisselen elkaar in een snel tempo af in de vele plaatsen die je bezoekt, een indruk van wat de verschillende landen hebben te bieden wordt snel geopenbaard.

  • 7 09-09-16

    Femke Voorn

    Hele afwisselende reis, qua cultuur en natuur. Een reis die niet te licht moet worden ingeschat, vooral ingegeven door de hoogte en de lange dagen.

  • 9 09-09-16

    Mathilde Backx

    Wij vonden het een hele mooie reis, gevarieerd en vooral met veel beweging. Altijd weer tijd genomen om te kunnen lopen en wat te bekijken tijdens busritten en reisdagen. En nog steeds altijd een goede reisleider gehad.

  • 9 09-09-16

    Annie Grijzen

    Goed georganiseerd, veel afwisseling, in activiteiten. Goede accomodaties soms uitstekend af en toe zeer matig. Ook fijn dat er vrije dagen met persoonlijke invulling tussen zaten

  • 9 09-09-16

    Henk Van Geffen

    Een geweldig mooie reis met tal van hoogtepunten. De organisatie was vlekkeloos en de reisleider helemaal top. Wel een intensieve reis het was t meer dan waard.

  • 8 09-09-16

    Henk Kedde

    Alles was prima geregeld en ook de reisleider heeft alles goed geregeld voor ons.

  • 8 09-09-16

    Marlie Van Der Heijden

    Het was een erg mooie intensieve reis. Veel hoogtepunten.veel lichamelijke inspanning,maar oh zoveel mooie dingen te zien. De natuur, de dorpjes en steden en natuurlijk de byzondere plekken waar de inca s vroeger geleefd hebben.

  • 9 09-09-16

    Rob Van Den Nieuwenhuizen

    Goede opbouw van de reis. Veel hoogtepunten en Erik was een prima reisleider.

  • 9 22-07-16

    Mieke Potters

    Afwisselend, voldoende vrije dagen, avontuurlijk, redelijk zwaar, zou zwaarder mogen, leuke steden, excursies prima, goede hotels, vervoer prima geregeld.

  • 8 22-07-16

    Luc Delobel

    mooie reis , we hebben veel gezien , maar het was druk.

  • 8 22-07-16

    Nienke Schreuder

    De reis was geweldig! Ontzettend veel gezien en gedaan, daardoor wel erg vermoeiend.

  • 9 22-07-16

    Hubert Creemers

  • 8 22-07-16

    Clarice Dorenbos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-07-16

    Erik Kroder

    Een fantastische gevarieerde reis door Zuid-Amerika. Hoogtepunten letterlijk en figuurlijk prima opgebouwd. Lekker acclimatiseren in Argentinië. Over de zoutvlaktes met Jeep verblindende vergezichten door naar Bolivia waar super aardige Bolivianen je opwachten met kleurrijk materiaal en glimmende geschiedenis. Verrassend Peru met niet te bevatten bouwtechnieken. Spirituele geheimen vullen je geest en je blijft oneindig fotograferen. IJle luchten doen je happen naar adem tijdens de talloze wandelingen over de oude Inca paden. Lama's en flamingo''s aan de horizon werken als Coca bladeren en je wil hier weer terugkomen. Als een zeepbel spat deze wereld uit mekaar en bij het bekijken van je foto's voel je de mate de Coca op je tong en de strakke blauwe luchten brengen je terug in deze zeer bijzondere ervaring .

  • 8 22-07-16

    Gerarda Ghoos

    Het was een zeer mooie maar een zware reis. We zijn erg goed en aangenaam gegidst door Derk.

  • 8 22-07-16

    Hans Van Dam

    Mijn reis naar Argentinië, Bolivia en Peru was indrukwekkend en zwaar. Indrukwekkend om aan de ene kant de natuur te zien en aan de andere kant de cultuur van Zuid-Amerika te ondergaan. De reis was zwaar door de vele verplaatsingen, de hoogte van de Andes en de koude (nachten). Wandelen om 3500 meter (of hoger) is heel anders dan op -1 NAP. Maar wat een uitzicht krijg je ervoor terug!

  • 9 08-07-16

    Marcel Roelofs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 08-07-16

    Marion Schel

    Wat een geweldige reis is dit! 3 landen in 4 weken. Geweldige natuur, lekker eten, aardige mensen, goede opbouw, fantastische reisleider. Deze reis stond al 10 jaar op mijn bucket list, en terecht.

  • 8 08-07-16

    Nadine Van Den Ende

    Wat een top reis! Het was mijn eerste reis alleen en dat is mij zeker bevallen. De groep was erg gezellig en onze reisbegeleider Erik was ook top! De reis zelf was wel erg pittig, maar dat stond van tevoren ook beschreven. Alle hoogtepunten gezien en ook genoeg tijd voor alle onderdelen.

Rondreis Argentinië, Bolivia en Peru

De ruige hoogvlaktes van de Andes

image
31 dagen vanaf € 3.498
Naar boven