< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 7,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,1
8.4 135 beoordelingen
  • 9 22-07-16

    Mieke Potters

    Afwisselend, voldoende vrije dagen, avontuurlijk, redelijk zwaar, zou zwaarder mogen, leuke steden, excursies prima, goede hotels, vervoer prima geregeld.

  • 8 22-07-16

    Nienke Schreuder

    De reis was geweldig! Ontzettend veel gezien en gedaan, daardoor wel erg vermoeiend.

  • 9 22-07-16

    Hubert Creemers

  • 8 22-07-16

    Clarice Dorenbos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-07-16

    Erik Kroder

    Een fantastische gevarieerde reis door Zuid-Amerika. Hoogtepunten letterlijk en figuurlijk prima opgebouwd. Lekker acclimatiseren in Argentinië. Over de zoutvlaktes met Jeep verblindende vergezichten door naar Bolivia waar super aardige Bolivianen je opwachten met kleurrijk materiaal en glimmende geschiedenis. Verrassend Peru met niet te bevatten bouwtechnieken. Spirituele geheimen vullen je geest en je blijft oneindig fotograferen. IJle luchten doen je happen naar adem tijdens de talloze wandelingen over de oude Inca paden. Lama's en flamingo''s aan de horizon werken als Coca bladeren en je wil hier weer terugkomen. Als een zeepbel spat deze wereld uit mekaar en bij het bekijken van je foto's voel je de mate de Coca op je tong en de strakke blauwe luchten brengen je terug in deze zeer bijzondere ervaring .

  • 8 22-07-16

    Gerarda Ghoos

    Het was een zeer mooie maar een zware reis. We zijn erg goed en aangenaam gegidst door Derk.

  • 8 22-07-16

    Hans Van Dam

    Mijn reis naar Argentinië, Bolivia en Peru was indrukwekkend en zwaar. Indrukwekkend om aan de ene kant de natuur te zien en aan de andere kant de cultuur van Zuid-Amerika te ondergaan. De reis was zwaar door de vele verplaatsingen, de hoogte van de Andes en de koude (nachten). Wandelen om 3500 meter (of hoger) is heel anders dan op -1 NAP. Maar wat een uitzicht krijg je ervoor terug!

  • 9 08-07-16

    Marcel Roelofs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 08-07-16

    Marion Schel

    Wat een geweldige reis is dit! 3 landen in 4 weken. Geweldige natuur, lekker eten, aardige mensen, goede opbouw, fantastische reisleider. Deze reis stond al 10 jaar op mijn bucket list, en terecht.

  • 8 08-07-16

    Nadine Van Den Ende

    Wat een top reis! Het was mijn eerste reis alleen en dat is mij zeker bevallen. De groep was erg gezellig en onze reisbegeleider Erik was ook top! De reis zelf was wel erg pittig, maar dat stond van tevoren ook beschreven. Alle hoogtepunten gezien en ook genoeg tijd voor alle onderdelen.

  • 9 08-07-16

    Wesley Drachter

    Overweldige reis vol met hoogtepunten! Diverse landschappen maken de reis compleet. Reisleider is ook perfect. Aanwezig als je hem nodig hebt (Erik).

  • 9 29-05-16

    Dorothy Van Den Enden

    Een geweldige avontuurlijke reis met heel veel hoogte punten! Verrassend!

  • 10 29-05-16

    Lizzy Elizen

    Deze reis heeft al mijn verwachtingen overtroffen.

  • 9 29-05-16

    Tilly Bezem

    Het is een hele mooie, afwisselde, maar zware reis!

  • 8 29-05-16

    Sjaak Enthoven

    Pittige maar mooie reis.

  • 9 29-05-16

    Ineke Willemsen

    Elke reisdag is een verrassing, een aan een schakeling van schitterende natuur-cultuur-uitzichten-bergen-kleuren en geuren.

  • 9 29-05-16

    Ida Tangelder

    Veel hoogtepunten op deze reis, de landschappen zijn weergaloos, de zoutvlakten, de treks, de steden Sucre en Cuzco, het Titicaca-meer, het festival en de Inca-ruines prachtige ervaringen en de reisleiding met Erik was TOP!

  • 9 29-05-16

    Ria Ruitenbeek

    De reis was vol verrassingen! Prachtige natuur, leuke groep, super reisleiding en geweldig weer! Een min-puntje was hier en daar het hotel....

  • 9 29-05-16

    Gonda Lijbers

    Van het begin tot het eind was het een prachtige zeer afwisselende reis elke dag een verrassing. Af en toe afzien (hoogte) kou en warmte,maar genoten. De bevolking in Bolivia en Peru, staan nog dicht bij de natuur. Zij hebben nog veel kennis van kruiden uit de Andes. Kleurijke kleine taaie mensen, afstammelingen van Inca's.

  • 9 29-05-16

    Ted Paap

    Mooie reis. Interessant en gevarieerd. Natuur,cultuur en uitdagende wandelingen met prachtige vergezichten.

Rondreis Argentinië, Bolivia en Peru

De ruige hoogvlaktes van de Andes

image
31 dagen vanaf € 3.598
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!