< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 7,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,1
8.4 168 beoordelingen
  • 8 15-09-17

    Wiebe Hof

    Prachtige,wel enigszins vermoeiende reis

  • 9 15-09-17

    Ans Beelen

    Mooie reis , qua hoogte goed opgebouwd. afwisselend natuur met cultuur, prachtig! Zwaarte van de reis moet niet onderschat worden. Prettige groep, veel gezelligheid.

  • 9 15-09-17

    Frans Brooijmans

    Heel afwisselend en avontuurlijk

  • 9 15-09-17

    Totie Hüsken

    Prachtige reis. Wel vermoeiend door de soms lange (reis)dagen. Zaken waren goed georganiseerd op een paar zaken na.

  • 1 15-09-17

    Martin Van Gaal

    Zeer mooie reis

  • 9 08-09-17

    Jan Nieuwenhuize

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-09-17

    Jeroen Schutter

    Het is een mooie gevarieerde reis. Prachtige landschappen, historische locaties, steden en lekker eten. Het reizen zelf was gevarieerd van vliegen, treinen, bus en wandelen eveneens is de bevolking doordat je door 3 landen en nog meer gebieden trekt divers.

  • 8 08-09-17

    Margo Ermens

    Erg mooie reis, goed programma en hele leuke reisleider!

  • 9 08-09-17

    Het was een mooie reis, heel divers ook. Ik ben heel tevreden.

  • 8 08-09-17

    Léon Toetenel

    Een mooie reis grotendeels over de Altiplano met als hoogtepunten de zoutvlaktes en de wandeltochten aan de noordelijke randen door de hoogte jungles met als onderdeel Machu Pichu.

  • 8 08-09-17

    Bernold Van Schagen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 28-07-17

    Hanneke Van Holst

    De reis was een fantastische ervaring. Ik heb al veel gereisd, maar nog niet eerder in groepsverband. De reis heeft helemaal aan mijn wensen voldaan. Veel prachtige natuur gezien, ontspannen reizend per bus/trein/vliegtuig/boot afgewisseld met intensieve wandelingen en andere sportieve activiteiten, avontuurlijk en verrassend, van primitief tot comfortabel. Er was veel gezelligheid en samen ondernemen tijdens de reis. Ik heb er alle dagen van genoten.

  • 8 28-07-17

    Door-Elske Cazemier

    Deze reis voldeed aan mijn verwachtingen, het traject, de bezochte plaatsen ed. allemaal prachtig. Ik wilde de Andes zien en dat zat er volop in. De groteste verrassing was Noord-Argentinië, daar wist ik niets van, maar wat een pracht.

  • 9 28-07-17

    Marga Hermes

    De reis was avontuurlijk met veel individuele vrijheid en mogelijkheden binnen de groepsreis. Dat is prima bevallen.

  • 8 28-07-17

    Bernadette Donders

    Avontuurlijk, verrassend. Prettige groep, die ook voorelkaar kon zorgen. Fijne reisleidster die naast enthousiasme ook zeer ondersteunend en oplossingsgericht aan het werk was. Mooie landen en goede indeling van de reis, daarmee bedoel ik: veel afwisseling en goede opbouw qua zwaarte en rustige afsluiting.

  • 9 28-07-17

    Annemarie Van Der Meer

    Een fantastische reis die bestaat uit vrijwel alleen maar hoogtepunten. Prachtige natuur, mooie steden en andere culturen. Deze reis biedt veel individuele vrijheid en mogelijkheden om de reis naar eigen smaak in te richten.

  • 9 28-07-17

    Het was een geweldige reis! Afwisselend natuur en steden. Prachtige omgeving, leuke groepsgenoten en een prettige manier van reizen (vluchten, bus, trein). We zaten meestal in prima hotels en er was vrijwel altijd een Engelssprekende gids die meer kon vertellen over het land.

  • 8 28-07-17

    Ariska Hofstede

    Hele mooie landen, heel afwisselend. Prachtige natuur in het Noorden van Argentinië. De mensen in Bolivia zijn mooi! En natuurlijk Machu Picchu, Peru. Het was fantastisch!

  • 8 28-07-17

    Anita Zeemering

    We hebben een schitterend reis beleefd met een hele leuke groep en een super reisleidster! De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten.

  • 8 26-05-17

    Annemiek Van Delft

    Een prachtige, zeer gevarieerde reis met veel natuur en cultuur!

Rondreis Argentinië, Bolivia en Peru

De ruige hoogvlaktes van de Andes

image
31 dagen vanaf € 3.598
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!