< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,3
8.2 43 beoordelingen
 • 10 10-02-16

  Greta Vervloet

  De rondreis naar Patagonië stak heel goed in elkaar: de hoogtepunten in Chili en Argentinië kwamen er in voor. Ook de binnenlandse busreizen en vluchten verliepen prima. Het reisgezelschap (slechts 9 personen) was fantastisch. De gids, Tim Pierik, is professioneel fantastisch en ook een heel lieve, geduldige man!!!!

 • 9 10-02-16

  Ben Schellingerhout

  De reis door Patagonia was een groot avontuur vol afwisseling. De belangrijkste bezienswaardigheden van Argentinië en Chili zijn ruim aan bod gekomen. De reis was intensief vanwege de af te leggen afstanden en vanwege het goed gevulde programma, maar dit alles was zeer de moeite waard. De reisleiding (Tim Pierik) was uitmuntend! Jammer was het dat er van tevoren onduidelijkheid was over het al dan niet doorgaan van de reis.

 • 10 10-02-16

  Jan Ceulen

  Fantastisch mooie rondreis. Slim opgebouwd. Begint fraai - eindigt magnifiek, telkens weer een nieuw hoogtepunt. Verder was onze reisleider Tim Pierik echt keigoed. Geduldig, aardig, zeer goed geïnformeerd en met een zeer goede talenkennis. En alles liep op rolletjes.

 • 9 10-02-16

  Ester De Bever

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 13-01-16

  Henny Pas

  De reis door Patagonie heb ik als heel prachtig ervaren. De excursie naar Peninsula Valdes kon jammergenoeg niet doorgaan door het noodweer de dag ervoor. Hierdoor hebben we veel prachtige beesten gemist deze reis. Overmacht, maar wel jammer! Deze reis had voor comfort een 3, wat misschien naar 2 veranderd moet worden. Twee keer slapen in een nachtbus, 3 nachten op een kamer voor 6 personen zonder plaats voor bagage en zeker het laatste hotel was niet zo byzonder. De wandelingen en uitzichten waren super en ik heb heel wat foto's uit te zoeken.

 • Sawadee

  Bedankt voor je feedback. We begrijpen je teleurstelling over het niet doorgaan van de excursie naar Peninsula Valdez. Omdat de veiligheid van onze klanten altijd prioriteit heeft, hebben we deze beslissing gebaseerd op de informatie van lokale mensen, die de situatie ter plekke goed kunnen inschatten.

 • 8 13-01-16

  Piet Baptist

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 13-01-16

  Victorien Jaspers

  Het was een prachtige reis, en ondanks dat er een aantal excursies door omstandigheden niet door kon gaan hebben we ruimschoots kunnen genieten van ons verblijf in Patagonië.

 • 7 13-01-16

  Hans Van Der Voort

  Een lange rondreis, waarbij de hoogtepunten lang op zich lieten wachten, maar zeer fraai waren.

 • 7 13-01-16

  Joline Theunissen

  Het was een avontuurlijke rondreis met veel prachtige wandeltochten. Gelukkig zat het weer mee, dat maakt het altijd extra mooi. Omdat de verwachting hoog was, viel de eerste week wel erg tegen. Temeer daar het bezoek aan de vulkaan in Pucon en daarna aan het schiereiland Valdes niet door kon gaan.

 • 8 11-11-15

  Monique Berendhaus

  Prachtige rondreis door Patagonië. Wel erg vermoeiend door het overbruggen van de lange afstanden.

 • 8 11-11-15

  Teake Algra

  De reis heeft voldaan aan onze verwachtingen. We hebben bewust gekozen voor deze -zorgvuldig uitgezochte- reis, ivm het bezoek aan twee (hoofd)steden en de vele hikes in natuurgebieden. Jammer, dat de tocht naar de top van de vulkaan Villaricca (Pucon) niet door kon gaan (weersomstandigheden). Voor de rest aan het hele programma deelgenomen. Minpuntje is de overnachting in een tentje in NP Torres del Paine, geen goede slaapzak en een te dun matje. Het was een kostbare reis, maar dit was tevoren aangegeven. Dat het heb erg getroffen hebben met het weer, is een zeer prettige bijkomstigheid. Gelukkige 'hebben we de foto's nog' om alles (veel) weer in het geheugen terug te kunnen halen.

 • 8 11-11-15

  Theo Kouwenberg

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 11-11-15

  Ans Van Der Linden

  De rondreis was goed opgebouwd . Van rustig, kalm (soms te kalm) naar het walvisspotten, pinguïns en de zeeleeuwen naar het toppunt van de wandelingen Torres de Paine, de gletsjers, waarna we in El Chalten nog een paar pittige wandelingen hadden. Buenos Aires was heel leuk, waarbij de fietstocht gezellig en leuk was.

 • 8 11-11-15

  Nadia Van Passel

  Schitterende, maar toch wel zware reis! Prachtige wandelingen! Nachtbussen wel vermoeiend!

 • 8 11-11-15

  Annette Bouman

  Een prachtige natuurreis waarbij je veel wandelt over National Geographic decor.

 • 8 11-11-15

  Bert Dekker

  Een boeiende en zeer afwisselende rondreis met veel hoogtepunten. Voor wandelaars is met name het deel rond Torres del Paine en El Chalten aantrekkelijk. Walvissen, gletsjers, het einde van de wereld in Ushuaia, allemaal hoogtepunten! En niet te vergeten de sfeervolle tangoshow bij Café Tortoni in Bueunos Aires.

 • 8 11-11-15

  Els Haurissa

  Fantastische natuur. Wel lange reis dagen tijdens de reis.

 • 8 11-11-15

  Joop Schingenga

  Fantastische natuur, wat een gletsjers!!! Wel veel reizen, maar dat heeft zeker ook haar charme. Accommodaties minder, helaas.

 • 7 28-10-15

  Pauline Tan

  Aardig complete rondreis qua highlights door het prachtige Patagonië. Veel ruimte voor eigen invulling op alle plaatsen die deze reis aandoet. Ik had de reis een hogere waardering gegeven als er meer standaard wandeltochten aangeboden werden ipv ter plaatse geregeld door Montse (wat ze perfect deed) en dus altijd extra kosten betekende.

 • 9 28-10-15

  Fonny Pasma

  Waanzinnig veel gezien, waardoor hoog tempo en veel reizen.

Rondreis Patagonië

Pampa's en imposante gletsjers

image
26 dagen vanaf € 4.398 € 4.298
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.