< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,3
8.3 49 beoordelingen
 • 9 26-10-16

  Esmee Burggraaf

  Een hele mooie reis en heel veel gezien, mede dankzij de gezellige reisbegeleidster (Rachel) en de gezellige groep. Een reis met veel hoogtepunten de hele reis door. Er zijn veel (lange) reisdagen, maar ik vind dit geen probleem je ziet dan ook veel. Ik zou zo nog een keer terug gaan.

 • 9 26-10-16

  Mark Zwanenburg

  Ondanks het vermoeiende reisschema genoten van deze mooie reis!!

 • 9 26-10-16

  Ines Van Cleef

  Dit was mijn eerste groepsreis, dus ik was zeer benieuwd naar de structuur, organisatie, invulling en sfeer van zo'n groep. Op Schiphol was ik best een beetje zenuwachtig, want wat stond me te wachten? Al bij de overstap van onze reis naar Patagonië ontmoette ik de eerste groepsleden en dat beloofde veel goeds. Direct had ik een klik met een leuk echtpaar en een jonge meid van 23. Dit is de geheel vakantie alleen maar sterker geworden; we hebben veel met elkaar gelachen en veel met elkaar gedeeld. De reis zelf was overweldigend; prachtige natuur, oneindige vergezichten, meer nog dan ik verwacht had. De sfeer in de groep was goed, we hoefden nooit op elkaar te wachten en alle regelzaken er omheen waren prima geregeld. Altijd stond vervoer klaar om ons op te halen/ weg te brengen en werden we goed geïnformeerd over de planning , etc. Kortom, een dikke pluim voor deze reis en de reisbegeleidster die we hadden!

 • 10 26-10-16

  Els Kortenoever

  Goed georganiseerd, goede reisleister. Prachtige intensive reis!

 • 10 26-10-16

  Eva Swenden

  Van dag 1 tot dag 26 was alles tot in de puntjes geregeld voor ons: meteen één van de grootste troeven van de reis. Voorts was deze reis een opeenvolging van hoogtepunten die in woorden, noch in mooie foto's te vatten zijn.

 • 7 26-10-16

  Ankie Cremers

  Patagonië is een prachtig natuurgebied. Het was een mooie reis maar vroeg wel veel inspanning.

 • 10 10-02-16

  Greta Vervloet

  De rondreis naar Patagonië stak heel goed in elkaar: de hoogtepunten in Chili en Argentinië kwamen er in voor. Ook de binnenlandse busreizen en vluchten verliepen prima. Het reisgezelschap (slechts 9 personen) was fantastisch. De gids, Tim Pierik, is professioneel fantastisch en ook een heel lieve, geduldige man!!!!

 • 9 10-02-16

  Ben Schellingerhout

  De reis door Patagonia was een groot avontuur vol afwisseling. De belangrijkste bezienswaardigheden van Argentinië en Chili zijn ruim aan bod gekomen. De reis was intensief vanwege de af te leggen afstanden en vanwege het goed gevulde programma, maar dit alles was zeer de moeite waard. De reisleiding (Tim Pierik) was uitmuntend! Jammer was het dat er van tevoren onduidelijkheid was over het al dan niet doorgaan van de reis.

 • 10 10-02-16

  Jan Ceulen

  Fantastisch mooie rondreis. Slim opgebouwd. Begint fraai - eindigt magnifiek, telkens weer een nieuw hoogtepunt. Verder was onze reisleider Tim Pierik echt keigoed. Geduldig, aardig, zeer goed geïnformeerd en met een zeer goede talenkennis. En alles liep op rolletjes.

 • 9 10-02-16

  Ester De Bever

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 13-01-16

  Henny Pas

  De reis door Patagonie heb ik als heel prachtig ervaren. De excursie naar Peninsula Valdes kon jammergenoeg niet doorgaan door het noodweer de dag ervoor. Hierdoor hebben we veel prachtige beesten gemist deze reis. Overmacht, maar wel jammer! Deze reis had voor comfort een 3, wat misschien naar 2 veranderd moet worden. Twee keer slapen in een nachtbus, 3 nachten op een kamer voor 6 personen zonder plaats voor bagage en zeker het laatste hotel was niet zo byzonder. De wandelingen en uitzichten waren super en ik heb heel wat foto's uit te zoeken.

 • Sawadee

  Bedankt voor je feedback. We begrijpen je teleurstelling over het niet doorgaan van de excursie naar Peninsula Valdez. Omdat de veiligheid van onze klanten altijd prioriteit heeft, hebben we deze beslissing gebaseerd op de informatie van lokale mensen, die de situatie ter plekke goed kunnen inschatten.

 • 8 13-01-16

  Piet Baptist

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 13-01-16

  Victorien Jaspers

  Het was een prachtige reis, en ondanks dat er een aantal excursies door omstandigheden niet door kon gaan hebben we ruimschoots kunnen genieten van ons verblijf in Patagonië.

 • 7 13-01-16

  Hans Van Der Voort

  Een lange rondreis, waarbij de hoogtepunten lang op zich lieten wachten, maar zeer fraai waren.

 • 7 13-01-16

  Joline Theunissen

  Het was een avontuurlijke rondreis met veel prachtige wandeltochten. Gelukkig zat het weer mee, dat maakt het altijd extra mooi. Omdat de verwachting hoog was, viel de eerste week wel erg tegen. Temeer daar het bezoek aan de vulkaan in Pucon en daarna aan het schiereiland Valdes niet door kon gaan.

 • 8 11-11-15

  Monique Berendhaus

  Prachtige rondreis door Patagonië. Wel erg vermoeiend door het overbruggen van de lange afstanden.

 • 8 11-11-15

  Teake Algra

  De reis heeft voldaan aan onze verwachtingen. We hebben bewust gekozen voor deze -zorgvuldig uitgezochte- reis, ivm het bezoek aan twee (hoofd)steden en de vele hikes in natuurgebieden. Jammer, dat de tocht naar de top van de vulkaan Villaricca (Pucon) niet door kon gaan (weersomstandigheden). Voor de rest aan het hele programma deelgenomen. Minpuntje is de overnachting in een tentje in NP Torres del Paine, geen goede slaapzak en een te dun matje. Het was een kostbare reis, maar dit was tevoren aangegeven. Dat het heb erg getroffen hebben met het weer, is een zeer prettige bijkomstigheid. Gelukkige 'hebben we de foto's nog' om alles (veel) weer in het geheugen terug te kunnen halen.

 • 8 11-11-15

  Theo Kouwenberg

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 11-11-15

  Ans Van Der Linden

  De rondreis was goed opgebouwd . Van rustig, kalm (soms te kalm) naar het walvisspotten, pinguïns en de zeeleeuwen naar het toppunt van de wandelingen Torres de Paine, de gletsjers, waarna we in El Chalten nog een paar pittige wandelingen hadden. Buenos Aires was heel leuk, waarbij de fietstocht gezellig en leuk was.

 • 8 11-11-15

  Nadia Van Passel

  Schitterende, maar toch wel zware reis! Prachtige wandelingen! Nachtbussen wel vermoeiend!

Rondreis Patagonië

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!