< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,7
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,4
8.7 200 beoordelingen
 • 10 18-02-16

  Joyce Du Pont

  De schoonheid van de natuur is meer dan overweldigend. De foto's zijn mooi, maar de werkelijkheid is nog vele malen indrukwekkender. Torres del Paines, Fitz Roy, Perito Moreno en de beelden op Paaseiland zijn hoogtepunten, maar dat betekent zeker niet dat deze andere stukken natuur, wandelingen en plaatsen minder mooi zijn. De uitgestrektheid en verlatenheid zijn onmetelijk mooi. Een reis waar je heel stil van wordt en nog heel erg lang van kunt nagenieten!

 • 9 18-02-16

  Marja Van Graft

  Na een bezoek aan het prachtige museum over precolumbiaanse kunst in Santiago, maakten we een schitterende reis door Patagonie, met veel uitdagingen op maat om van de prachtige natuur te genieten. Genietend van de zon en de betoverende luchten, wandelden we door ruige natuur, langs meren en woeste rivieren naar en op gletsjers, naar een vulkaan of een Araucariabos. We bezochten een pinguineiland en beverburchten en zagen onderweg guanaco's en veel vogels zoals nandoe's, zwartnekzwanen, plevieren, caracara's en condors. Een bezoek aan Rosario, mapuche in Pucon en een estancia in Rio Verde gaf een beeld van het leven zoals het was en nog is - maar voor hoe lang? Als kers op de taart volgde Isla de Pascua - van alles over gelezen en dan sta je daar voor de moai's: indrukwekkend! Kortom een reis om nooit te vergeten.

 • 9 18-02-16

  Kerst Boersma

  De rondreis voorde ons door de mooiste en indrukwekkendste landschappen van Patagonia en naar Paaseiland. De organisatie van de reis was perfect.

 • 9 18-02-16

  Elly Rozemeijer

  Goed georganiseerd. Zeer goede reisleidster Michelle Oudenaar. Kwam met leuke en mooie vrijblijvende adviezen. De refugio's lagen op een schitterende plek, maar vooral de eerste refugio was wel heel erg klein en het eten was niet bepaald erg smaakvol. Een hele gevarieerde reis met veel hoogtepunten. Ik heb er van genoten.

 • 8 18-02-16

  Hendrik Watermulder

  Een geweldige reis met een super reisleider Michelle uiteraard ook de groep heeft het goed met mij uit kunnen uithouden. De opbouw en zwaarte was goed. Met andere woorden niet te veel veranderen.

 • 10 18-02-16

  Joop Hoefnagels

  Een fantastische rondreis met een meer dan fantastische reisbegeleidster. Ook alle lokale gidsen waren goed tot zeer goed.

 • 9 18-02-16

  Fineke Van Joolen

  De reis was prachtig, echt voor een natuurliefhebber. je moet een hoge actiebereidheid hebben want er is zo veel te zien en te beleven dat er nauwelijks tijd voor recuperatie over blijft.

 • 10 18-02-16

  Joke De Heij

  Het was overweldigend omdat ik zoveel mooie dingen gezien heb en dat kwam mede door de ontzettend kundige en goede reisbegeleiding. Je bent 30 dagen voortdurend onder de indruk van wat je meemaakt en ziet. En de fysieke inspanningen tijdens de wandelingen werden dubbel en dwars beloond door mooie uitzichten.

 • 8 18-02-16

  Arie De Leeuw

  Bijzonder mooie rondreis, dit is een van de mooiste reizen van de ongeveer 30 reizen die ik gemaakt hebt.

 • 8 07-01-16

  Ronald Van Erkel

  De reis zat goed in elkaar en stelde ons in staat om alle highlights (en er waren er veel) te verkennen of er kennis mee te maken. Dat deze reis geslaagd was, was ook voor een groot deel te danken aan de tomeloze inzet van de begeleider, Michelle. Het tempo lag wel hoog en een wat langzamer tempo met meer mogelijkheden om zelfstandig de bestemming te verkennen zou mij meer bevallen hebben.

 • 8 07-01-16

  Cees Kerkhof

  Veel hoogtepunten gezien, prachtige wandelingen gemaakt, de Patagonië rondreis is goed georganiseerd.

 • 9 07-01-16

  Jannie Visser

  Het is een fantastische natuurreis waar alles in zit. natuur, cultuur, geschiedenis, warm, koud. Mooie, zware wandelingen door prachtige natuurparken, gletsjers, watervallen, de condor, stinkdieren, guanaco's. Prachtige, aardige mensen en een geweldige enthousiaste, motiverende gids, MICHELE!

 • 9 07-01-16

  Alwin Van 'T Hoff

  Zeer gevarieerde reis, natuur overweldigend en goed georganiseerd, vooral de reisbegeleidster.

 • 8 07-01-16

  Michele Brijs

  Fantastische reis met heel veel variatie mooie natuur.

 • 10 07-01-16

  Jozef Engelen

  Een prachtige rondreis door een ongerepte natuur,gekenmerkt door de aanwezigheid van fenomenale gletsjers.Deze ongereptheid wordt nog versterkt door de ruwheid van de aanwezige bergen en door de invloed van een steeds wisselend licht. In tegenstelling met vele andere groepsreizen, geeft deze reis U niet het gevoel lange verplaatsingen te maken (perfect uitgebalanceerde reis). De vele wandelingen maken de reis best wel pittig, maar het orgelpunt aan het eind van elke wandeling doet elke vermoeidheid verdwijnen. De hoge score voor deze reis is zeker ook te danken aan de reisleidster,met een warm hart voor Patagonie,die haar passie weet over te brengen op de reizigers.Voeg daarbij haar tomeloze inzet en haar gedrevenheid om het haar klanten naar de zin te maken.

 • 8 07-01-16

  Wim Van Dijk

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 07-01-16

  Linda Platje

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 07-01-16

  Jeannette Charpentier

  xxxx

 • 9 07-01-16

  Henk Van Der Schee

  Heel mooie reis, heel gevarieerd, met actieve wandelingen, allerlei soorten vervoer. Hoogtepunten zijn El chalten, perito moreno, pinguin eiland Isla Magdalena en Paaseiland. Minpunt was het veranderen van de vlucht van Schiphol naar Brussel en dat vrij veel activiteiten, die essentieel zijn voor de reis niet inclusief waren.

 • 9 07-01-16

  Margo Ruiter

  Heerlijk gewandeld, prachtige natuur, een interessant gebied, bijna altijd goed gekozen hotels en reisleider Michele was echt super.

Rondreis Patagonië en Paaseiland

Gletsjers en mysterieuze beelden

image
30 dagen vanaf € 5.298
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!