< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,7
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,4
8.6 247 beoordelingen
  • 8 04-01-18

    Marcel Kuhne

    Een goed uitgebalanceerde reis weer individuele uitdagingen ruimte krijgen en je de reis voor jezelf op naar kunt maken. Sportiviteit kun je inzetten op je eigen niveau. Afwisselende locaties en hotels zorgen ervoor dat je steeds weer nieuwsgierig bent waar je terecht komt. De reis was één grote verwondering

  • 8 04-01-18

    Remy Blok

    Prachtig! Patagonië is werkelijkwaar schitterend. Een zeer diverse reis met als klap op de vuurpijl Paaseiland. Er is een goede afwisseling tussen wandelen en exsursies. Er is ook genoeg tijd om je eigen plan te trekken. Wel leg je veel afstand af, dus ook wat (lange) reis dagen, die meer dan de moeite waard zijn om bij het volgende adembeneemende punt op de route te belanden!

  • 8 04-01-18

    Jan Lips

    Grandioze ervaring met afwisseling tussen bergen, gletsjers, steden en Rapa Nui.

  • 8 04-01-18

    Marie-José Schappin

    De reis zat goed in elkaar, de hotels waren redelijk en het was een volle reis, vrije dagen werden meteen ingevuld door activiteiten, want je wilt zoveel mogelijk zien en meemaken.

  • 8 04-01-18

    Frans Van Der Poel

    De reis zat heel goed in elkaar. Alle elementen waren fantastisch. Het was een aaneen schakeling van hoogte punten.

  • 8 04-01-18

    Hans Blok

    een waarlijk fantastische reis, wat een een mooie natuur, wat een mooie mensen.

  • 8 23-11-17

    Hilde Lecluse

    Prachtige natuur in Patagonie ! Door de vele wandelingen die we maakten konden we die natuur echt beleven: oerbossen, vulkanen, gletsjers, het Beaglekanaal, ...Veel vogels , guanoco's, condors, ...

  • 10 23-11-17

    Miranda Heijblom

    Een hele mooie reis met veel afwisseling van natuur,cultuur, reizen, en actieve activiteiten zoals wandelen. Ook veel vrijheid om deel te nemen wel of niet aan excursies.

  • 9 23-11-17

    Laura Onderdijk

    Een prachtige reis, goede prijs/kwaliteitverhouding, fantastische reisbegeleider, echt een topreis.

  • 10 23-11-17

    Eric Tromper

    Dit is een geweldig mooie reis. Vooral de landschappen en wandelingen in Patagonie zijn fantastisch. Daarnaast is er een mooie afsluiting van de reis op Paaseiland.

  • 9 23-11-17

    Nicky Spring in ´t Veld

    Prachtige afwisselende reis langs alle hoogtepunten van Patagonië. Veel wandelingen waardoor je de prachtige natuur optimaal kan ervaren. Reisroute is ook top, bouwt mooi op naar het hoogtepunt. Paaseiland is een leuke tropische afsluiter.

  • 9 23-11-17

    Rob Cuiper

    Toffe reis, heel veel gezien en gedaan, chille reisleider die zich mengde met de groep, maar toch het overzicht behield

  • 9 23-11-17

    Adrianus Vonk Noordegraaf

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-11-17

    Bram Mieog

    Prachtige reis met veel hoogtepunten en veel afwisseling. Goede organisatie en voortreffelijke reisleider die ook veel ruimte gaf voor eigen invulling en zeer betrokken was. Fysiek soms wel wat zwaar maar dat was dan zeker de moeite waard.

  • 9 02-11-17

    Monique Jilesen

    Zeer gevarieerde reis met heel veel opties. De afsluiting op Paaseiland was heerlijk en op het juiste moment.

  • 9 02-11-17

    Jos Oldegberts

    Een heerlijke reis met elke paar dagen een nieuw uitzicht. Ik vond de afwisseling tussen actief doen en rust hebben goed, vooral omdat ik zelf de keuze kon maken om af en toe eens een dagje voor mezelf te plannen. Tijdens de reis deed de reisleidster haar uiterste best om het naar je zin te maken!

  • 8 02-11-17

    Inez Brinkhoff

    Super mooie reis met als absoluut hoogtepunt Paaseiland!

  • 9 02-11-17

    Eddy Voortmans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 02-11-17

    Wietse Van Der Wurff

    Een mooie reis met een goede opbouw. Het meest intensieve gedeelte met de landschappelijke hoogtepunten in het midden van de reis en de relaxte afsluiting in het warmere klimaat van Paaseiland.

  • 8 02-11-17

    Annemieke Veer

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Patagonië en Paaseiland

Gletsjers en mysterieuze beelden

image
30 dagen vanaf € 4.998
Naar boven