< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De gehele reis overnacht je op de zeilboot, welke is uitgerust met 3 slaapcabines met 2 tweepersoonsbedden en 2 slaapcabines met elk 2 stapelbedden. Een hut is gereserveerd voor de schipper. Als er veel deelnemers zijn die 'op indeling' een hut hebben, dan kan het voorkomen dat je of een hut krijgt met stappelbed of een hut krijgt met tweepersoonsbed welke je deelt met iemand van hetzelfde geslacht. De boot heeft 3 sanitaire ruimtes. De riante salon heeft 10 zitplaatsen rond de salontafel.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

De zeilboot Carib Kiss vaart onder Nederlandse vlag en is zo'n 14 meter lang en 4,30 meter breed.
De Carib Kiss heeft 3 dubbele cabines met 2 tweepersoonsbedden en 2 dubbele cabines met elk 2 stapelbedden. Een hut is gereserveerd voor de schipper. De zeilboot is uitgerust met een ruime rubberboot met buitenboordmotor voor vervoer naar de wal, het strand, het rif etc.

Het schip waar je op vaart kan dienen als moederschip voor flottieljes. In dat geval zeilen er een paar jachten met ons mee op.

Nota bene: De hutten en sanitaire ruimtes op de zeilboot zijn erg klein. De meeste deelnemers zijn hier op voorbereid maar bij aankomst kunnen de hutten toch kleiner uitvallen dan van te voren verwacht. De bewegingsruimte op de boot is over het algemeen beperkt

Rondreis Zeilreis Caribisch gebied

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!