< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.6 5 beoordelingen
 • 8 23-06-12

  Ton Van Nispen

  Deze Caribische rondreis was een onvergetelijk avontuur, waarbij het wel belangrijk is dat de deelnemers fysiek in orde zijn! Het leren zeilen, ook in moeilijke omstandigheden gaf een kick. Als team leer je goed samen te werken om elke zeiltocht weer tot een goed einde te brengen. De eilanden waren elk weer volkomen anders. De natuur, maar ook de mensen. Veel vrolijkheid, veel muziek. De lokale mensen sluiten meteen vriendschap met je en zullen je meteen herkennen als je er weer komt. Er wordt veel fruit, vis en kettingen aangeboden vanuit de bootjes. Meestal kochten we wel wat, maar ook al koop je een keer niets, ze worden er nooit boos over, zoals ik wel eens elders heb meegemaakt. Verder zijn we op de prachtigste lokaties geweest, zoals in Tobago Cays (misschien wel het mooiste plekje op deze wereld). We bezochten ook de filmsetlocaties van de Pirats of the Caribian (St. Vincent en Tobago Cays). We leerden het lied van Rod Stewart (I am sailing) op de Steel Drums. We kwamen zelfs tijdens het zeilen in een kleine storm terecht, dat was even spannend. We hebben gigantisch veel foto's gemaakt. De fotoboeken van Sumatra, Java en Bali heb ik na een half jaar net klaar en kan nu de komende maanden verder met het Caribische foto-album. Dus lekker nagenieten.

 • 6 14-03-12

  Inge Stikfort

  Als je van zeilen en relaxen houdt in een mooie omgeving en in lekker weer, dan is dit een prachtige reis. Als je wat meer van de omgeving wilt zien, kun je wellicht beter voor iets anders kiezen.

 • 8 25-01-12

  Jolanda Vermeulen

  Een fantastische ervaring met bezoek aan heel veel mooie plekjes. Een voldoende gevarieerde reis voor zowel de zeiler als de niet zeiler. Doen als je van witte niet drukke stranden, de heerlijke Caribische sfeer en het heerlijke eten houdt. Het snorkelen is zeer de moeite waard. Ga zeker naar Mustique, een apart eiland!

 • 9 08-01-12

  Stephan Van Velzen

  Geweldige reiservaring! je komt in de mooiste baaien van de bovenwindse [windward] eilanden. Een deskundige schipper met veel ervaring en kennis van de regio. Een super zeilvakantie!

 • 7 17-11-11

  Gerda Werkhoven

  Erg leuke vakantie die zeker de moeite is om mee te maken. Onze schipper kende de omgeving op zijn duimpje en wist ons de leuktste plekken te tonen. Tevens werd de inwendige mens op heerlijke maaltijden getrakteerd.

Rondreis Zeilreis Caribisch gebied

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Los jij de puzzel het snelst op?


Ben jij goed in puzzelen? Dan hebben we een mooie uitdaging voor je!

Los de puzzel zo snel mogelijk én in zo min mogelijk kliks op en wie weet ben jij de winnaar van een GoPro Hero 7 White!

Ben je er klaar voor?