< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De overnachtingen zijn voornamelijk in comfortabele, sfeervolle hotels, met airconditioning/ventilator. Een aantal hotels hebben een zwembad. Je slaapt in tweepersoonskamers met eigen douche en toilet. Veel accommodaties zijn kwalitatief vergelijkbaar met accommodaties in West Europa. We verblijven één nacht op de mooie estancia (soort ranch) Don Emilio. Hier deel je de kamer met meerdere personen. Ieder kamer heeft wel een eigen badkamer. In Estero del Ibera verblijf je in een lodge, meer informatie vind je op de volgende website: www.irupelodge.com.ar/english/

NB: Op de Estancia Don Emilio en tijdens het verblijf in de Irupe Logde is het niet mogelijk een éénpersoonskamer te reserveren.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Je maakt deze reis grotendeels gebruik van onze eigen bus. Voor de langere afstanden maken we een tweemaal gebruik van het openbaar vervoer. De bussen zijn comfortabel en kwalitatief vergelijkbaar met het vervoer in West Europa. De trajecten waarop we gebruik maken van openbaar vervoer zijn: Salta - Corrientes (nachtbus met gereserveerde plekken) en San Pedro de Atacama - Salta. Daarnaast zijn er twee tijdbesparende binnenlandse vluchten met Aerolineas Argentinas en LAN opgenomen in de reis. Op binnenlandse vluchten van Aerolineas Argentinas mag de bagage maximaal 15 kg bedragen.

Rondreis Chili, Argentinië en Paraguay

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven