< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,2
8.2 391 beoordelingen
  • 8 15-07-17

    Doreen Rambags

    Ik heb genoten van de mooie afwisselende reis door Colombia. De reisleidster Alie en de chauffeur Ricardo maakten beide de reis voor de eerste keer, waardoor wij soms niet de juiste informatie kregen of de weg kwijt raakten. Ook dat had zijn charme: samen zoeken in het prachtige land.

  • 8 15-07-17

    Gesienus Mulder

    De reis was mooi afwisselend. Natuur, nieuwe en oude cultuur wisselen elkaar mooi af. De reisleidster was plezierig in de omgang en regelde alles netjes.

  • 8 15-07-17

    Margot Huijsman

    Mooie reis, prima groep, veel gezien

  • 9 15-07-17

    Herman De Gooijer

    Mooie afwisselende reis door een prachtig land. Steden, natuur, woestijn, cultuur, het zat er allemaal in.

  • 9 15-07-17

    Hendrik Van Dullemen

    Zeer gevarieerd. Contact met lokale bevolking

  • 8 15-07-17

    Leo Aerts

    Deze reis geeft volgens mij een heel mooi beeld van Colombia! Een rondreis met een mooie afwisseling, dan weer stad dan weer in de natuur, met op het eind een paar dagen aan zee in het mooie Cartagena, waar je verblijft in de oude mooie ommuurde binnenstad. Een echter aanrader!

  • 7 15-07-17

    Carlos Janssen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-07-17

    Monique Mooijman

    Ik kijk terug op een geweldig mooie reis door een gigantisch mooi land. Een erg gevarieerd reisprogramma. Een absolute aanrader dus!

  • 9 11-02-17

    Diny Luijken

    Wat een prachtig land! Geweldige natuur, lieve mensen, leuke steden!! Heel veel vogels gezien, mooie wandelingen gemaakt.

  • 7 11-02-17

    Yolande Van Daatselaar

    Een intensieve, mooie reis, divers en een lerende, leuke reisleidster die alles goed wilde regelen. Fijne chauffeur, waar je helemaal op kon vertrouwen. Hotels soms wat minder qua ligging en /of koude douches, harde bedden, geluidsoverlast. Cartagena was een goede afsluiter, het kamperen mag er van mij uit. Van de lokale gidsen, stak de gids in Bogota er met kop en schouders bovenuit. De lange busreizen vond ik niet belastend, de omgeving was prachtig.

  • 8 11-02-17

    Paul Lagendijk

    Een mooie reis waar we heel veel indrukken opdeden. Veel fraai berglandschap en pre-columbiaanse monumenten gezien. Verder interessante bezoeken aan koffieplantage, botanische tuinen, straatkinderenproject in Medellin, suikerfabriekje, wilde dieren vanaf een bootje in het noorden, het stadje Popayan. Een leuke groep, sympathieke gids Iris. De steden Bogota en Medellin vielen mij tegen. Zij zijn ook verre van veilig, kan ik met mijn ervaring van 5 jaar Mexico met zekerheid stellen. De koloniale stad Cartagena bleek gelukkig een fraaie afsluiting.

  • 10 11-02-17

    Chris Meesters

    We hebben een hele mooie reis door Colombia gemaakt. Veel afwisseling van natuur en cultuur en stad, landschappen en zee. Zeer vriendelijke mensen, mooi weer en weinig toeristen. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Colombia....een aanrader!

  • 8 11-02-17

    Marga Jongerius

    De reis was prima georganiseerd en onze begeleider Iris had veel zorg en verantwoordelijksheidsgevoel. De accomodaties waren prima, behalve die in Bogota en Medillin. Het kamperen was bijzonder, maar de slaapmatjes waren erg dun. leuke excursies met meestal goede gidsen. De busreizen vond ik vaak erg lang. Ik zou er een vliegries extra in doen, bijv. naar het koffiegebied. De tijd die dan door de vliegreis uitgespaard wordt zou ik willen omzetten in wandelen door de bergen. Dat vond ik het allerleukste. Verder genoeg vrije tijd en keuzemogelijkheden.

  • 6 11-02-17

    Wim Smeets

    In vergelijking met andere reizen hebben we hier echte hoogtepunten gemist. De natuur met name de landschappen in het Andes gebied zijn wel mooi. De reisdagen waren in het algemeen erg lang.

  • 8 11-02-17

    Agnes Kager

    Een goed gevulde Sawadee waardige reis.

  • 8 11-02-17

    Thea Wolvekamp

    Heel afwisselend programma met cultuur, natuur, overnachtingen in dorpen, woestijn, stad en grote steden.

  • 8 11-02-17

    Willem Gresnigt

    De samenstelling van de reis was heel afwisselend met voldoende actieve elementen. De accomodaties in Bogota (minimale voorzieningen) waren beneden het verwachte niveau. Het kamperen hoeft voor mij niet. Drie wandelingen door het Tatacoa woestijn is enigzins overdreven. Maximaal de twee laatste, het meest interressant, is voldoende om een goede indruk te krijgen. De begeleiding (Iris) was goed, zorgzaam en inlevend met de reizigers. Wat meer informatie verstrekkend tijdens het reizen over de omgeving is gewenst.

  • 7 11-02-17

    Theo Stielstra

    Mooie reis met afwisseling van steden en natuur. Reisleiding was goed maar ook makkelijk met een groep met veel reiservaring.

  • 8 11-02-17

    Otto Visser

    Goed samengesteld van begin tot eind, van hoog naar laag. Locatie in Medellin zou beter kunnen in een andere wijk.

  • 7 04-02-17

    Rein Blaauw

    Mooie reis, maar Sawadee heeft verzuimd om er een uitstekende reis van te maken. dit komt er een goede gids was maar die route niet kende en het route boek niet goed bijgehouden was. zodat vragen niet of verkeerd beantwoord werden. en je dus beslissingen nam gebaseerd op verkeerde info. Heel jammer

Rondreis Colombia

Koffievelden en Caribische stranden

image
23 dagen vanaf € 2.698 € 2.498
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!