< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,2
8.2 383 beoordelingen
 • 9 11-02-17

  Diny Luijken

  Wat een prachtig land! Geweldige natuur, lieve mensen, leuke steden!! Heel veel vogels gezien, mooie wandelingen gemaakt.

 • 7 11-02-17

  Yolande Van Daatselaar

  Een intensieve, mooie reis, divers en een lerende, leuke reisleidster die alles goed wilde regelen. Fijne chauffeur, waar je helemaal op kon vertrouwen. Hotels soms wat minder qua ligging en /of koude douches, harde bedden, geluidsoverlast. Cartagena was een goede afsluiter, het kamperen mag er van mij uit. Van de lokale gidsen, stak de gids in Bogota er met kop en schouders bovenuit. De lange busreizen vond ik niet belastend, de omgeving was prachtig.

 • 8 11-02-17

  Paul Lagendijk

  Een mooie reis waar we heel veel indrukken opdeden. Veel fraai berglandschap en pre-columbiaanse monumenten gezien. Verder interessante bezoeken aan koffieplantage, botanische tuinen, straatkinderenproject in Medellin, suikerfabriekje, wilde dieren vanaf een bootje in het noorden, het stadje Popayan. Een leuke groep, sympathieke gids Iris. De steden Bogota en Medellin vielen mij tegen. Zij zijn ook verre van veilig, kan ik met mijn ervaring van 5 jaar Mexico met zekerheid stellen. De koloniale stad Cartagena bleek gelukkig een fraaie afsluiting.

 • 10 11-02-17

  Chris Meesters

  We hebben een hele mooie reis door Colombia gemaakt. Veel afwisseling van natuur en cultuur en stad, landschappen en zee. Zeer vriendelijke mensen, mooi weer en weinig toeristen. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Colombia....een aanrader!

 • 8 11-02-17

  Marga Jongerius

  De reis was prima georganiseerd en onze begeleider Iris had veel zorg en verantwoordelijksheidsgevoel. De accomodaties waren prima, behalve die in Bogota en Medillin. Het kamperen was bijzonder, maar de slaapmatjes waren erg dun. leuke excursies met meestal goede gidsen. De busreizen vond ik vaak erg lang. Ik zou er een vliegries extra in doen, bijv. naar het koffiegebied. De tijd die dan door de vliegreis uitgespaard wordt zou ik willen omzetten in wandelen door de bergen. Dat vond ik het allerleukste. Verder genoeg vrije tijd en keuzemogelijkheden.

 • 6 11-02-17

  Wim Smeets

  In vergelijking met andere reizen hebben we hier echte hoogtepunten gemist. De natuur met name de landschappen in het Andes gebied zijn wel mooi. De reisdagen waren in het algemeen erg lang.

 • 8 11-02-17

  Agnes Kager

  Een goed gevulde Sawadee waardige reis.

 • 8 11-02-17

  Thea Wolvekamp

  Heel afwisselend programma met cultuur, natuur, overnachtingen in dorpen, woestijn, stad en grote steden.

 • 8 11-02-17

  Willem Gresnigt

  De samenstelling van de reis was heel afwisselend met voldoende actieve elementen. De accomodaties in Bogota (minimale voorzieningen) waren beneden het verwachte niveau. Het kamperen hoeft voor mij niet. Drie wandelingen door het Tatacoa woestijn is enigzins overdreven. Maximaal de twee laatste, het meest interressant, is voldoende om een goede indruk te krijgen. De begeleiding (Iris) was goed, zorgzaam en inlevend met de reizigers. Wat meer informatie verstrekkend tijdens het reizen over de omgeving is gewenst.

 • 7 11-02-17

  Theo Stielstra

  Mooie reis met afwisseling van steden en natuur. Reisleiding was goed maar ook makkelijk met een groep met veel reiservaring.

 • 8 11-02-17

  Otto Visser

  Goed samengesteld van begin tot eind, van hoog naar laag. Locatie in Medellin zou beter kunnen in een andere wijk.

 • 7 04-02-17

  Rein Blaauw

  Mooie reis, maar Sawadee heeft verzuimd om er een uitstekende reis van te maken. dit komt er een goede gids was maar die route niet kende en het route boek niet goed bijgehouden was. zodat vragen niet of verkeerd beantwoord werden. en je dus beslissingen nam gebaseerd op verkeerde info. Heel jammer

 • 8 04-02-17

  Gerda Jonker

  goed gezelschap

 • 7 04-02-17

  Tiny Garrelts

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-02-17

  Margriet Sterk

  Gevarieerde reis.

 • 9 04-02-17

  Marije Behet

  Wat is Colombia een machtig mooi land! Het is een enorm divers land met koloniale steden, woestijn, strand, bergen, jungle, strand, zon, en niet te vergeten de erg vriendelijke bevolking. Zeer afwisselende reis met een leuk reisgezelschap en een erg fijne buschauffeur in het zuiden (Alberto).

 • 9 04-02-17

  Anja Hartog

  Prachtige gevarieerde rondreis door een betrekkelijk nieuwe toeristische bestemming. Mede daarom zo leuk, omdat je bijna geen andere toeristen tegenkomt. Colombia heeft alles: bergen, jungle, zon, zee, strand, mooie koloniale steden, vriendelijke bevolking. De accommodaties waren geweldig.

 • 8 04-02-17

  Lidy Kersten

  Het was een zeer afwisselende reis: natuur en cultuur. De reisdagen vielen erg mee.

 • 8 04-02-17

  Maria Huurdeman

  Wat een mooi land! Schrijnend, zeker in de steden co trast arm/rijk. Zoveel mogelijkheden en daar wordt zi htbaar hard aan gewerkt. Hoop op langdurige rede is er.

 • 9 04-02-17

  Alie Langens

  Mooie reis. De puurheid zal me altijd bijblijven. Nauwelijks toeristen gezien in het binnenland. Sawadee heeft pareltjes gevonden van plaatsen om te overnachten.

Rondreis Colombia

Koffievelden en Caribische stranden

image
23 dagen vanaf € 2.598 € 2.498
Naar boven