< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,2
8.2 290 beoordelingen
  • 8 05-11-16

    Mathilde Schut

    Een bijzondere reis door een land wat eindelijk veilig genoeg is om doorheen te reizen. Vriendelijke bevolking, prachtige natuur, een land met een hele geschiedenis. De reis was goed georganiseerd met een uitstekende reisleider.

  • 9 05-11-16

    Jos Huijbrechts

    Het was een goed georganiseerde reis.Met een meer dan goede reisbegeleider.

  • 8 05-11-16

    Margaret Oostveen

    Zeer gevarieerde reis. Door kennis van het land heeft Gert, de reisleider, ons op plaatsen gebracht die we anders niet zouden hebben bezocht.

  • 7 05-11-16

    Rob Swan

    Een prachtig land en vriendelijke bevolking. Al wordt het wel een land zonder grote hoogtepunten genoemd, er is toch genoeg te zien en te genieten. Mede door de grote kennis en liefde voor het land van onze reisleider Gert Bij!

  • 9 08-10-16

    Bianca Overdijk

    De prachtige, gevarieerde, niet toeristische rondreis Colombia is wat mij betreft een must do. Fraai groen landschap, heerlijke stranden, mooie parken, leuke steden en bovenal een superlieve toegankelijk bevolking. Tja en de historie wil ook wat. Het fraaie dorpje Salamina is sinds kort toegevoegd, fraai in het program!! Reisbegeleider Gert, een 10+, toegevoegde waarde voor land (promotie en info). Spread zijn gezamenlijke fooienpot, Kittylist. Ik zeg een must voor elke reisbegeleider!

  • 9 08-10-16

    Jacqueline Van Nieuwkerk

    De Colombia reis is heel erg gevarieerd; het is een prachtig groen land met hele vriendelijke mensen. Nog erg weinig toeristisch. De organisatie van de reis was prima; goede hotels op mooie locaties en prima vervoer. De reisbegeleider, Gert, was de kers op de taart! Wat een geweldige reisbegeleider; een enorme toegevoegde waarde voor de Colombia reis !

  • 9 08-10-16

    Tiemen Postma

    De reis geeft een mooie totaalindruk van Colombia. Goede afwisseling van het (indrukwekkende) landschap, hoe de mensen leven en de geschiedenis van het land.

  • 10 08-10-16

    Kathy Bezuijen

    Het was een prachtige reis met een fantastische reisbegeleider. Mooie natuur, interessante cultuur, prachtige dorpjes en steden en een vriendelijke en kleurrijke bevolking. Het programma was zeer afwisselend. De accommodaties uitstekend. Het is een hele goede keuze geweest om het dorpje Salamina in het programma op te nemen. Een dorpje met prachtige huizen en straatjes en een gezellig plein met restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Deze reis is echt een aanrader!

  • 9 08-10-16

    Evert Bos

    Top land met vriendelijke bevolking waarbij het land nog niet is overladen met toerisme.

  • 9 08-10-16

    Fred Van Doorne

    Prachtig land, goede reisbegeleiding (Gert) en leuke groep.

  • 10 08-10-16

    Margaret Van Spronsen

    Colombia is een mooi, zeer afwisselend land met heel aardige mensen. Mede dankzij Gert hebben we het land in al zijn verscheidenheid leren kennen.

  • 8 08-10-16

    Judith Appeldoorn

    Prachtige reis met een bijzonder goede reisbegeleider! Ook de zeer goede chauffeur verdient alle lof. Mooi land met bijzonder veel te bieden voor de reiziger.

  • 8 16-07-16

    Margreet Huizer

    Colombia is een prachtig land met vriendelijke mensen. Daar heb ik van genoten. De groepsbegeleider gaf goede achtergrondinformatie en regelde zaken prima. Jammer vond ik dat de groep uit 20 personen bestond. Veel mensen, waardoor je steeds met een massa mensen aankomt. Zaken werden wel snel geregeld en er was voldoende eigen inbreng. Al met al dus een 8.

  • 8 16-07-16

    Franc Goossens

    Mooie reis met veel afwisseling tussen steden en natuur en de verschillende landschappen met naar mijn oordeel toch iets teveel steden.

  • 9 16-07-16

    Jeroen Kooman

    Zeer bijzondere reis. In 23 dagen op vele mooie plaatsen geweest. Zoveel gezien en gedaan. Met dank ook aan onze reis gids Gert!! Want hij heeft het super gedaan. Hij nam ons letterlijk door Colombia heen. Mijn ervaring bij Sawadee is zeer goed bevallen, je kwam niks te kort. Hotels waren goed, het onbijt van sommige hotels was slecht.

  • 9 16-07-16

    Jochem Alsemgeest

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-07-16

    Vincent Holslag

    Colombia is fantastisch. Het was een van onze indrukwekkendste en leukste reizen. Prachtige en afwisselende natuur en cultuur en vooral ontzettend vriendelijke en innemende mensen. Het meest bijzondere is dat het land zo weinig toeristisch is dat je je echt welkom voelt als vreemdeling. Verder hadden we een zeer ervaren en ook prettige begeleider.

  • 6 16-07-16

    Myriam Loyens

    Sawadee had kunnen kiezen voor betere hotels: wij hadden pas op dag 6 een warme douche en alhoewel ik best flexibel ben op reis, vind ik dit niet oké. Verder vond ik het verblijf en met name de overnachtingen in Tayrona National Park verschrikkelijk.

  • 8 16-07-16

    Hannie Van Esch

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-07-16

    Vivian Geurts

    Mooie afwisselde reis. Fijn dat het land nog niet te toeristisch is.

Rondreis Colombia

Koffievelden en Caribische stranden

image
23 dagen vanaf € 2.498
Naar boven