< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,1
Reisroute 7,7
8.2 277 beoordelingen
  • 8 16-07-16

    Margreet Huizer

    Colombia is een prachtig land met vriendelijke mensen. Daar heb ik van genoten. De groepsbegeleider gaf goede achtergrondinformatie en regelde zaken prima. Jammer vond ik dat de groep uit 20 personen bestond. Veel mensen, waardoor je steeds met een massa mensen aankomt. Zaken werden wel snel geregeld en er was voldoende eigen inbreng. Al met al dus een 8.

  • 8 16-07-16

    Franc Goossens

    Mooie reis met veel afwisseling tussen steden en natuur en de verschillende landschappen met naar mijn oordeel toch iets teveel steden.

  • 9 16-07-16

    Jeroen Kooman

    Zeer bijzondere reis. In 23 dagen op vele mooie plaatsen geweest. Zoveel gezien en gedaan. Met dank ook aan onze reis gids Gert!! Want hij heeft het super gedaan. Hij nam ons letterlijk door Colombia heen. Mijn ervaring bij Sawadee is zeer goed bevallen, je kwam niks te kort. Hotels waren goed, het onbijt van sommige hotels was slecht.

  • 9 16-07-16

    Jochem Alsemgeest

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-07-16

    Vincent Holslag

    Colombia is fantastisch. Het was een van onze indrukwekkendste en leukste reizen. Prachtige en afwisselende natuur en cultuur en vooral ontzettend vriendelijke en innemende mensen. Het meest bijzondere is dat het land zo weinig toeristisch is dat je je echt welkom voelt als vreemdeling. Verder hadden we een zeer ervaren en ook prettige begeleider.

  • 8 16-07-16

    Hannie Van Esch

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-07-16

    Vivian Geurts

    Mooie afwisselde reis. Fijn dat het land nog niet te toeristisch is.

  • 9 16-07-16

    Sandrina Sangers

    Wat een prachtige, afwisselende reis! Nooit geweten dat Colombia zoveel vriendelijke mensen, mooie natuur en cultuur herbergt. En een indrukwekkende recente geschiedenis, waar ik veel te weinig van wist.

  • 8 16-07-16

    Henny Van Schijndel

    Een geweldige reis. Colombia is een prachtig land met een zeer vriendelijke en toegankelijke bevolking.

  • 8 16-07-16

    Everine Van Der Hoek

    Prima afwisselend met goede onderkomens op mooie locaties.

  • 10 16-07-16

    Marijke Weisglas

    Colombia is een fantastisch land, prachtige natuur, erg aardige mensen en interessant. Gert is een geweldige reisbegeleider, die Colombia nog meer deed leven.

  • 8 13-02-16

    Anneke Stegenga

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-02-16

    Dick Kortlever

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-02-16

    Heleen Van Dodewaard

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-02-16

    Thomas Geerts

    Mooie rondreis, af en toe te lange busreis

  • 9 23-01-16

    Corrie Van De Graaf

    Prachtige reis, door het gevarieerde landschap van Colombia, de afwisseling tijdens de route, de vriendelijke bevolking en niet in de laatste plaats door de uitstekende reisbegeleiding.

  • 7 23-01-16

    Alie Lucas

    Mooie rondreis zonder echte hoogtepunten. Goede reisopbouw. Voldoende rustmomenten

  • 7 23-01-16

    Peter Schuurman

    Mooie rondreis zonder echte hoogtepunten Goede reisopbouw Niet toeristisch

  • 7 23-01-16

    Rinus Van Putten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 5 23-01-16

    Monique Corten

    De reis viel me tegen. Colombia is een schitterend land, vooral de natuur vond ik prachtig. De steden vond ik minder interessant. Helaas waren er erg veel reisdagen, 11 van de 23 dagen zaten we in bus of vliegtuig. Ik heb dit vooraf onvoldoende goed bekeken, houd zelf meer van een actieve reis.

Rondreis Colombia

Koffievelden en Caribische stranden

image
23 dagen vanaf € 2.798 € 2.748
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!