< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,2
8.3 359 beoordelingen
  • 9 11-02-17

    Diny Luijken

    Wat een prachtig land! Geweldige natuur, lieve mensen, leuke steden!! Heel veel vogels gezien, mooie wandelingen gemaakt.

  • 8 11-02-17

    Paul Lagendijk

    Een mooie reis waar we heel veel indrukken opdeden. Veel fraai berglandschap en pre-columbiaanse monumenten gezien. Verder interessante bezoeken aan koffieplantage, botanische tuinen, straatkinderenproject in Medellin, suikerfabriekje, wilde dieren vanaf een bootje in het noorden, het stadje Popayan. Een leuke groep, sympathieke gids Iris. De steden Bogota en Medellin vielen mij tegen. Zij zijn ook verre van veilig, kan ik met mijn ervaring van 5 jaar Mexico met zekerheid stellen. De koloniale stad Cartagena bleek gelukkig een fraaie afsluiting.

  • 10 11-02-17

    Chris Meesters

    We hebben een hele mooie reis door Colombia gemaakt. Veel afwisseling van natuur en cultuur en stad, landschappen en zee. Zeer vriendelijke mensen, mooi weer en weinig toeristen. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Colombia....een aanrader!

  • 8 11-02-17

    Marga Jongerius

    De reis was prima georganiseerd en onze begeleider Iris had veel zorg en verantwoordelijksheidsgevoel. De accomodaties waren prima, behalve die in Bogota en Medillin. Het kamperen was bijzonder, maar de slaapmatjes waren erg dun. leuke excursies met meestal goede gidsen. De busreizen vond ik vaak erg lang. Ik zou er een vliegries extra in doen, bijv. naar het koffiegebied. De tijd die dan door de vliegreis uitgespaard wordt zou ik willen omzetten in wandelen door de bergen. Dat vond ik het allerleukste. Verder genoeg vrije tijd en keuzemogelijkheden.

  • 8 11-02-17

    Agnes Kager

    Een goed gevulde Sawadee waardige reis.

  • 8 11-02-17

    Thea Wolvekamp

    Heel afwisselend programma met cultuur, natuur, overnachtingen in dorpen, woestijn, stad en grote steden.

  • 7 11-02-17

    Theo Stielstra

    Mooie reis met afwisseling van steden en natuur. Reisleiding was goed maar ook makkelijk met een groep met veel reiservaring.

  • 8 11-02-17

    Otto Visser

    Goed samengesteld van begin tot eind, van hoog naar laag. Locatie in Medellin zou beter kunnen in een andere wijk.

  • 7 04-02-17

    Rein Blaauw

    Mooie reis, maar Sawadee heeft verzuimd om er een uitstekende reis van te maken. dit komt er een goede gids was maar die route niet kende en het route boek niet goed bijgehouden was. zodat vragen niet of verkeerd beantwoord werden. en je dus beslissingen nam gebaseerd op verkeerde info. Heel jammer

  • 8 04-02-17

    Gerda Jonker

    goed gezelschap

  • 7 04-02-17

    Tiny Garrelts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-02-17

    Margriet Sterk

    Gevarieerde reis.

  • 9 04-02-17

    Marije Behet

    Wat is Colombia een machtig mooi land! Het is een enorm divers land met koloniale steden, woestijn, strand, bergen, jungle, strand, zon, en niet te vergeten de erg vriendelijke bevolking. Zeer afwisselende reis met een leuk reisgezelschap en een erg fijne buschauffeur in het zuiden (Alberto).

  • 9 04-02-17

    Anja Hartog

    Prachtige gevarieerde rondreis door een betrekkelijk nieuwe toeristische bestemming. Mede daarom zo leuk, omdat je bijna geen andere toeristen tegenkomt. Colombia heeft alles: bergen, jungle, zon, zee, strand, mooie koloniale steden, vriendelijke bevolking. De accommodaties waren geweldig.

  • 8 04-02-17

    Lidy Kersten

    Het was een zeer afwisselende reis: natuur en cultuur. De reisdagen vielen erg mee.

  • 8 04-02-17

    Maria Huurdeman

    Wat een mooi land! Schrijnend, zeker in de steden co trast arm/rijk. Zoveel mogelijkheden en daar wordt zi htbaar hard aan gewerkt. Hoop op langdurige rede is er.

  • 9 04-02-17

    Alie Langens

    Mooie reis. De puurheid zal me altijd bijblijven. Nauwelijks toeristen gezien in het binnenland. Sawadee heeft pareltjes gevonden van plaatsen om te overnachten.

  • 8 04-02-17

    Manon Vanderschaeghe

    Zeer afwisselende reis. Prachtige landschappen, vriendelijke bevolking, erg mooie accomodaties. Ik heb enorm genoten. Helaas wel een aantal pittige en lange busdagen.

  • 8 04-02-17

    Dirk Jense

    Zeer afwisselende reis door een prachtig land met erg vriendelijke bevolking. Goed geregeld met voldoende rustpunten.

  • 9 04-02-17

    Ed Rijkelijkhuizen

    Heerlijke reis door een prachtig land. Goede invulling van reis en vrije dagen.

Rondreis Colombia

Koffievelden en Caribische stranden

image
23 dagen vanaf € 2.598 € 2.548
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.