< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,8
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,2
8.2 453 beoordelingen
  • 8 23-12-17

    Stefan Beks

    Was een hele mooie reis en hadden aan Marc een hele goede reisleider

  • 9 23-12-17

    Martin De Jong

    Er is goed nagedacht over de hotels en excursies. Ook was goed te merken dat de reisbegeleider en Sawadee proberen de reis te evalueren en te verbeteren. Al vrij snel kreeg ik het gevoel dat 'het wel goed zit'.

  • 9 23-12-17

    Rob Nederpel

    Mooie gevarieerde reis die een goede indruk geeft van het 'betere' Colombia. Ik denk dat de armoedige en gevaarlijke delen van het land niet zijn aangedaan.

  • 10 23-12-17

    Laura Rosema

    De gehele reis voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Prachtige trips, mooie natuurparken, kortom geweldig. En natuurlijk niet te vergeren onze zeer deskundige reisbegeleider Marc, stond altijd voor iedereen klaar, regelde alles tot in de puntjes en had veel humor. Ik kan geen minpunten bedenken wat deze reis betreft!

  • 8 23-12-17

    Harald Smetsers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-12-17

    Dick De Jong

    Goede afwisselende reis, met een erg goed Spaans sprekend en zeer behulpzame reisleider! Colombia is een fijn en schoon land met vriendelijke mensen. Je voelt je als toerist echt welkom en heb me geen moment onveilig gevoeld.

  • 8 23-12-17

    Carin Tappel

    helemaal goed geregeld !!

  • 8 23-12-17

    Han Verbunt

    Mooie, afwisselende reis.

  • 8 23-12-17

    Martin Smits

    Mijn eerste keer met sawadee dik tevreden. En Colombia, wat een prachtig land, boven mijn verwachting

  • 9 02-12-17

    Maja De Vries

    Opbouw reis is uitstekend

  • 8 02-12-17

    Arie De Jong

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 02-12-17

    Lenie Van Den Bekerom

    Het was een afwisselende, boeiende reis in een prachtig land. Alles leek op rolletjes te gaan. Dit was vooral te danken aan de inzet en begeleiding van onze reisleidster Marieke.

  • 8 02-12-17

    Evelien De Bok

    Afwisselende reis, met een enthousiaste reisleidster. Goed verzorgede hotels en vervoer

  • 8 02-12-17

    Ed Woerdeman

    Ik vond deze rondreis door Colombia geweldig. Mede door het enthousiasme en de deskundigheid van onze reisleidster (Marieke) is het voor mij een geweldige ervaring geworden. Een reis om niet snel te vergeten.

  • 7 02-12-17

    Edwin Van Den Ende

    Het land Colombia biedt nog niet echt veel hoogtepunten, maar is wel een genot om doorheen te reizen. Nog niet zo toeristisch en een aangename, relaxte sfeer.

  • 10 02-12-17

    Marga Vermeulen

    Colombia heeft mij verrast met een mooie natuur, leuke oude dorpjes en drukke steden. Gewoon een geweldige reis, afwisselend, goede begeleiding, leuke slaapplaatsen en prima vervoer. Wat mij betreft was deze reis boven verwachting. Mooi land dat nog niet verpest is door massa toerisme en met een geweldige positieve bevolking.

  • 9 18-11-17

    Cees Vos

    De reis was prima. De onderkomens ook. De reisleider, Gert, was uitstekend. Colombia is een mooi land met vriendelijke bevolking.

  • 9 18-11-17

    Els Uelman

    Een fantastische reis door een prachtig land met innemend vriendelijke mensen.

  • 8 18-11-17

    Cock Koeleman

    De reis zat erg vol. Soms iets te weinig tijd voor ons zelf. verder waren de plaatsen en bezienswaardigheden de moeite waard,

  • 8 18-11-17

    Rob De Haan

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Colombia

Koffievelden en Caribische stranden

image
23 dagen vanaf € 2.498 € 2.398
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.