< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,6
Reisroute 7,6
8.0 9 beoordelingen
  • 8 25-11-12

    Cisca Van Dieren

    Een geweldige rondreis waarbij de dieren op sommige plekken wel heel 'up close and personal' te fotograferen zijn! Prima begeleiding door fotograaf, mooie excursies (o.a. per boot, met kundige gidsen die perfect dieren weten te spotten), relatief korte reisafstanden en goede accommodaties. Kortom een echte aanrader voor de fotograferende natuurliefhebber!

  • 8 25-11-12

    Gerd Dossche

    Interessant. Veel bijgeleerd (fotografie en het nut van een echte poncho ipv een regenvest).

  • 9 25-11-12

    Emiel Kuipers

    Prachtige reis voor de liefhebber van fotografie in Costa Rica. Geen cultuur maar wel veel dieren, reptielen, insecten, vogels en natuur! Gert was onze reisbegeleider, een man met kennis van zaken mbt reisbegeleider en fotografie! Heb erg genoten van de reis.

  • 8 26-11-11

    Otto Paas

    leerzaam

  • 7 26-11-11

    Ria Jacobs

    Costa Rica is een land om dit met mooie beelden vast te leggen. Een fotoreis is dan ook uiternate geschikt om dit als fotoreis te doen. Met een goede vakvrouw als Simone kan de reis alleen maar slagen.

  • 8 17-07-10

    Leanda Bouma

    De fotoreis was een geweldige reis met geweldige medereizigers en begeleiding. We hebben ontzettend veel gezien. Mocht iets meer cultuur zijn wat mij betreft en het vervoer was buitengewoon slecht maar desondanks een super reis gehad!

  • 8 26-03-10

    Janet Knoop

    Mooi reis, en veel geleerd en gezien

  • 8 26-03-10

    John Vink

    Leuke, maar wel drukke fotoreis., , De fotograaf was in mijn beleving te kunstzinnig en had niet heel veel op met dieren, en dat is wat ik niet wil tijdens een foto rondreis door een openlucht dierentuin als Costa Rica. Verder was de fotograaf zeer goed in de technische zaken en heb ik veel kunnen leren. De groep, gids, chauffeur en fotograaf waren super leuke en fijne mensen om mee te reizen.

  • 8 26-03-10

    Lilian Van Eijndhoven

    Costa Rica is een superbestemming, en zeker voor deze fotoreis! Dankzij onze fantastische gids hebben we ontzettend veel moois gespot, wat we onder begeleiding van de fotograaf dan weer prachtig hebben vastgelegd. Een aanrader... ook met weinig fotografie ervaring!

Rondreis Costa Rica Fotoreis

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven