< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 16 beoordelingen
 • 9 28-10-18

  Janny Wigman

  Ik kijk terug op een heel intensieve en interessante reis. Ondanks het regenseizoen hebben we goed weer gehad. Het gezelschap was plezierig en de gids Mario geweldig. De presentatie (Mn de foto’s) v d reis in Zwolle deed geen recht aan de fantastische natuur v Costa Rica

 • 8 28-10-18

  Irene Fischer

  Zeer goede gids begeleidde onze reis in Costa Rica. Een bijzonder land door zijn verschillende klimaatzones en de daarbij behorende flora en fauna. Het duurzame aspect van de reis kwam tot uiting in de verschillende projecten en de manier van vertellen door de verschillende gidsen. Reisdagen lang, waardoor er te weinig tijd over was om diezelfde dag nog iets te ondernemen. In Cahuita en het Tirimbina Rainforrest Centre zou ik bv 1 dag langer willen blijven ipv vrije dag in San Jose.

 • 10 28-10-18

  Angela Wagemaker

  Ik vond het een super gave ervaring! Alles wat we wilde zien hebben we gezien. 1 groot avontuur met heel veel lol en een super leuke reisbegeleider (Mario). Ook de groep was ontzettend gezellig en de hotels waren stuk voor stuk prachtig. Een reis om nooit te vergeten en een aanrader voor iedereen die van natuur en wildlife houdt.

 • 8 28-10-18

  Joost De Koning

  Goed georganiseerd, zeer goede gidsen, leuke groep (niet zo groot), goede vlucht/vliegmaatschappij.

 • 9 28-10-18

  Sylvia Wagemaker

  Alles was super goed geregeld. Boven verwachting. De reisleider, chauffeurs en alle gidsen waren enthousiast en hadden enorm veel kennis van de omgeving en natuur.

 • 9 28-10-18

  Lut Van Den Spiegel

  Heel geslaagde reis met begeleiding van Mario, een lokale gids met veel kennis en super enthousiast. Deze reis toont de verschillende soorten wouden van Costa Rica met zijn specifieke bewoners. Een aanrader voor natuurliefhebbers. Ook de Caraïbische en de Pacific stranden komen aan bod, de niet toeristische, wat ik super vond. Het enige minpunt waren de lange reisdagen, deels te wijten aan de wegenwerken. Een kleine suggestie : de 2 laatste dagen mochten wat gevarieerder.

 • 9 28-10-18

  Krijnie De Geus

  Onder de indruk van de verscheidenheid aan natuur, zo veel verschillende klimaten in zo'n klein land.

 • 6 15-07-18

  Manon Willemstein

  Leuke reis. Je komt op mooie, bijzondere plekken. Helaas zit je wel veel in de bus.

 • 8 15-07-18

  Rick Cents

  Erg mooie reis waar je op veel mooie plekken komt. De gids Dauren vertelde vol enthousiasme over alle aanwezige wildlife.

 • 8 15-07-18

  Maria Moors

  Goed georganiseerde reis mede dankzij de gids Dauren* die ons veel kon vertellen over t prachtige Costa Rica met z'n kindly people.

 • 8 15-07-18

  Marcella Van Dorp

  Reis was intensief! Lange dagen in de bus gemaakt en vaak kwamen we laat aan in het hotel om de volgende ochtend vroeg weer op pad te gaan! Wel uitstekende gids en veel gezien en geleerd van Costa Rica! Zou zeker nog een keer terug willen! De groep was erg gezellig en voor de rest was alles goed geregeld.

 • 8 15-07-18

  Berber Hoogland

  Leuke reis! We hadden een gezellige groep en goede (en grappige) reisleider. Wat ik een pluspunt vond, was dat de reisleider een ‘local’ was, hierdoor wist hij veel leuke extra feitjes, gezellige eetplekjes etc.

 • 8 15-07-18

  Nelleke Both

  We hebben een geweldige reis gemaakt in Costa Rica. In twee weken erg veel gezien. Prima lokale gids. Heerlijk gegeten. Geweldige natuur. Erg aardige bevolking. Laarzen is wel een must. Voortaan absoluut aangeven dat je die mee moet nemen. Wandelschoenen is niet goed schoeisel in elk geval niet in regentijd.

 • 8 15-07-18

  Frans De Rijk

  Wat een fanatische reis!! Costa Rica een diversiteit in klimaat en natuur.

 • 9 15-07-18

  Martine Van Eikeren

  Een geweldige reis met veel wildlife. Afwisselend basic hotels met wat mee luxe. Je voelt je echt één met de natuur. Qua organisatie was alles perfect geregeld. We hadden een fantastische reisgids (Dauren) én chauffeur (Franciscus), die er alles aan hebben gedaan om ons een fantastische vakantie te bezorgen. Er was een enorm goede klik tussen hen en de groep én de groep onderling, kortom twee heerlijke weken gehad!

 • 8 15-07-18

  Tiny Scholtens

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Costa Rica duurzaam

Een reis gericht op natuur en duurzaamheid

Costa Rica
16 dagen vanaf € 1.898
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

 • 19 januari bij Theater Kikker, Utrecht
 • 26 januari in de Verkadefabriek, Den Bosch
 • 2 februari presentaties Kenia & Tanzania & Namibië, Amsterdam

Meld je gratis & vrijblijvend aan.