< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 300 beoordelingen
 • 9 12-04-19

  Stephanie

  Sawadee heeft mij erg goed geholpen met het boeken van deze fantastische reis naar Costa Rica. Het was alles wat ik ervan hoopte en zelfs veel meer!

 • 9 12-04-19

  Marian

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 12-04-19

  Claudia

  Mooi land met veel natuur. Erg leuke groep en reisbegeleider. Wel erg dure excursies en vrijwel niks was bij de prijs inbegrepen. Weinig cultuur.

 • 9 12-04-19

  Anneke

  De info dag in Amsterdam was dermate duidelijk dat wij besloten deze reis naar Costa Rica te boeken. Alle logistiek werd prima geregeld door Patrick èn de chauffeur Pablo. Zelfs de bus waarvan de versnellingsbak kapot was, werd binnen 2 uren vervangen door een andere bus. Kortom prima. Sawadee heeft een zeer professionele indruk gemaakt op ons.

 • 8 12-04-19

  Anna

  Prachtige reis. Zelf vond ik het wel erg veel reizen en vaak de tas weer inpakken. Het eten bij de prijs in viel wat tegen. Weinig voor vegetariërs, laat staan veganisten. We hadden veel geluk met onze reisleider Patrick. Hij weet ontzettend veel. Wat soms jammer was, was de grootte van de groep, waardoor je veel uitleg niet of niet goed meekreeg.

 • 9 12-04-19

  Elly

  Voor de derde keer met Sawadee op reis, na India, SriLanka, nu Costa Rica we hebben wederom genoten van de reis. Wat een prachtig land is Costa Rica. Met onze reisleider Patrick die een wandelende encyclopedie bleek te zijn. Hij heeft ons laten genieten van alle natuurschoon wat het land te bieden had. In één woord Fantastisch.

 • 7 12-04-19

  Rogier

  Fascinerende, actieve reis langs heel veel natuur, waarbij je veel dieren kan zien. Nadeel is de vlucht via de VS, wat gedoe oplevert.

 • 9 12-04-19

  Remy

  Heerlijke reis in het prachtige Costa Rica. Goede afwisseling tussen natuur, actie en relaxen. De wandelingen in de Jungle zijn adembenemend. Super om al het leven te spotten. Maar ook lekker op het stand bijkomen. Of ziplinen door de bossen. Alles zit erin.

 • 9 12-04-19

  Rosalie

  De reis was goed in elkaar gezet, goede combinatie tussen rust en activiteit. Ook de mogelijkheid tot 'keuze activiteiten' was top. Hierdoor kon iedereen de reis naar zijn eigen zin indelen.

 • 10 12-04-19

  Sanne

  Prachtige reis, prachtig land en ontzettend goed georganiseerd. Zeer fijne sfeer in de groep. Prettige reisleider (Patrick) die duidelijke informatie gaf, goede opties gaf (bood bijvoorbeeld extra tour in de natuur aan ipv middag in San José) en ook via de mail ons op de hoogte hield van de planning en mogelijkheden. Bovendien hebben we door zijn scherpe oog heel veel dieren kunnen zien en daar iets over kunnen leren, door Patricks kennis van de natuur. Top!

 • 10 12-04-19

  Joop

  Costa Rica is een fantastisch mooi land. Met overweldigende natuur en een grote diversiteit in landschappen.

 • 7 10-03-19

  Irma

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-03-19

  Lieke

  Afwisselende rondreis. Goede gids. Leuke maar wel grote groep (24 personen). Reisdagen vielen erg mee.

 • 8 10-03-19

  Ronnie

  Mooie, veelzijdige en complete reis. Hotels prima, niet bijzonder, lokatie zou soms beter kunnen, weinig mogelijkheden bij sommige hotels. Aanbeveling cano negro hebben we niet begrepen, vergeleken met de boottocht in tortuguero viel deze excursie erg tegen, waarom is deze aanbevolen vooraf te boeken? De kosten zijn veel hoger en het is een stuk minder indrukwekkend.

 • 9 10-03-19

  Adri

  Zeer uitgebreide mooie reis zeer goede reisleiding alles prima geregeld

 • 8 10-03-19

  Dauphine

  Geweldige reis, zit goed in elkaar ( laatste dag San Jose zouden wij willen overslaan, vreselijke stad ), onze gids Rafael Ocampo is een topper, spreekt goed Engels, weet veel en deelt dit met enthousiasme, regelt alles voor de groep voorzover mogelijk, chauffeur Alfonzo is een hele goede, rijdt veilig. Groep van 24 is best wel groot, vooral bij excursies, is er altijd een deel,die info mist of het fotomoment mist, omdat het onderwerp inmiddels weg is Hotel Leyenda is een geweldig hotel, niets op aan te merken, maar een hotel in Samara hadden wij nog leuker gevonden. Hotel La Rose del Paseo in San Jose heeft loeiharde bedden, niemand had er goed op geslapen en is ook heel gehorig, wel een leuk hotel trouwens

 • 9 10-03-19

  Floor

  Veel kunnen zien van heel Costa Rica. Hele mooie natuur. En een top reisbegleider die erg betrokken was bij de groep. En juiste uitleg en informatie gaf.

 • 8 10-03-19

  Nathalie

  Gevarieerde reis waarbij je in korte tijd veel te zien krijgt van Costa Rica.

 • 8 10-03-19

  Patrick

  Zat goed in elkaar. Qua Fauna ben ik toch een beetje op mijn honger blijven zitten. Ik krijg ook het gevoel dat de toeristen meer dan elders lijken uitgemolken te worden. Gemiddeld 20$ toegang voor een paar is toch wel wat overdreven!

 • 8 22-02-19

  Natascha

  Het was mijn eerste groepsreis, het was een gezellige groep en een leuke reis. Heel veel mooie natuur gebieden gezien en je slaapt op de mooiste plekken in de natuur. Smorgens vroeg hoor je de brulapen en de vogeltjes al wakker worden.

Rondreis Costa Rica Hoogtepunten

Zeg hola tegen Costa Rica

image
16 dagen vanaf € 1.748
Naar boven
 

20,20 aanbetalings-actie
Profiteer jij ook?

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,20 actie': iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2020, betaalt slechts €20,20 aan. En dit is in plaats van 20% van de reissom!