< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,6
Reisroute 8,4
8.5 103 beoordelingen
 • 10 15-07-16

  Lenny Van Riet

  De reis was in één woord GEWELDIG! Het was voor mij de eerste keer dat ik met een groepsreis een verre reis ging maken en alles is heel goed verlopen. Alles was goed geregeld, we hadden een fijne groep en Costa Rica was een fantastisch land!

 • 8 15-07-16

  Ida Sietsma

  Mooie natuurreis. Ik vind het jammer dat je nog naast je reis , veel excursies apart moet betalen. Dat loopt best op als je alles nog daar wilt gaan doen. Dat neemt niet weg dat het een prachtige reis was en heb er zeker geen spijt van. Mooie locaties( behalve het hotel in San Jose)

 • 8 15-07-16

  Tjeerd Herrema

  Accomodaties uitstekend soms WiFi matig , reisleider deskundig, goed voorbereid in het begin wat teveel schooljuffrouw achtig, chauffeur prima en de bus ook , relaxte reis met steeds 2 overnachtingen per plaats

 • 10 15-07-16

  Maria Rombouts

  We hebben een fantastische (eerste) groepsreis achter de rug! Prachtige natuur, tip top georganiseerd zodat iedereen volop kon genieten van de hoogtepunten van Costa Rica. Zowel Suzanne als Annette waren schitterende en zeer bekwame reisleidsters met oog voor iedereen. Ook onze plaatselijke chauffeur, Adrian was erg professioneel. Een pluim voor dit drietal!! De plaatstelijke natuurgidsen waren stuk voor stuk bijzonder vriendelijk, begeesterd en erg deskundig. Hun toelichting bij al het moois was inhoudelijk toegankelijk voor iedereen. Tijdens de reis was er ruimte voor eigen inbreng en voor eigen keuzes wat vb. maaltijden betrof. Op die manier had ieder die dit wilde ook tijdens deze groepsreis 'tijd voor zichzelf'.

 • 9 15-07-16

  Ans Beekhof

  Mooie reis, korte reistijden tussen de hoogtepunten, prachtige natuur

 • 10 15-07-16

  Johan Symons

  De reis overtrof mijn verwachtingen. Dit gold zowel voor de natuur en de wildlife als voor de zeer goede organisatie. Op 2 weken tijd heb ik een duidelijk beeld gekregen van de pracht van het land. De accommodatie was prima en de ligging van de lodges was steeds goed gekozen. Een dikke pluim voor onze reisbegeleidster Anette. Zeer professioneel ingesteld en steeds inspelend op mogelijke suggesties van de groep. Zij was onze wandelende encyclopedie.

 • 10 15-07-16

  Charlotte Coertjens

  We hebben enorm genoten van onze reis. Het was een perfecte mix van actief bezig zijn en ontspannen, waardoor iedereen volop heeft kunnen genieten. Heel veel dieren gespot, indrukwekkende natuurtaferelen ontdekt en een topsfeer binnen de groep, mede dankzij reisleidster Annette.

 • 9 15-07-16

  Regien Van Schaijk

  De reis was zeer relaxed met korte reisdagen en genoeg vrije tijd. Verder hebben wij genoten van de natuur en de expertise van zowel onze reisleidster(s) als de chauffeur. Diverse excursies waren zeer goed, alsmede de gidsen. Ook de overnachtingen waren prima. Dat wij de eerste 2 dagen een andere reisleidster hadden, was even wennen qua overgang, maar dat vormde verder geen probleem. Beide reisleidsters waren goed. Het voorgeschreven bedrag aan zakgeld klopt niet helemaal. Wij waren zonder souvenirs meer kwijt.

 • 9 11-03-16

  Nicole Kerkhoff

  Leuke rondreis en goed georganiseerd. Veel dieren en mooi natuur gezien.

 • 7 11-03-16

  Yasmin Verheul

  Inderdaad een rondreis langs hoogtepunten. De dagindeling kan op sommige momenten efficiënter. Ondanks de korte afstanden waren we regelmatig te veel tijd kwijt met reizen door onnodig ingelaste stops.

 • 8 11-03-16

  Tim Kragting

  Mooie rondreis, met verschillende bestemmingen die allemaal de moeite waard waren. Prettig dat er reisleiding bij was die meerdere talen sprak. Zij heeft de deelnemers echt ontzorgd, zodat we een echt vakantiegevoel hadden!

 • 7 11-03-16

  Rob Van Der Velden

  Leuke rondreis met bijzonder leuke groep. Minpuntjes: in een aantal natuurgebieden was het af en toe behoorlijk druk, verder namen de lunchpauzes tijdens de reisdagen wel erg veel tijd in beslag.

 • 10 11-03-16

  Monique Van Lierop

  De rondreis Hoogtepunten van Costa Rica was in een woord super! Reisleidster Nienke was leuk en enthousiast en deed enorm haar best voor ons. Wij hoefden nergens aan te denken, alles werd geregeld. De accommodaties waren prima (werden steeds beter) en het vervoer was uitstekend geregeld! We hebben alle mooie plekjes van Costa Rica gezien en het programma bood voor ieder wat wils. Van wandelingen in de jungle tot een dolfijnenboottocht en van een kolibrietuin tot een spannende canopytour. Heerlijk weer, prachtig land, lekker eten, gezellige reisgenoten. Kortom: top!

 • 8 11-03-16

  Jannet Smid

  Prima rondreis en geen lange reisdagen. Meestal erg vroeg op, maar wie dieren wil zien, die moet vroeg zijn bed uit!

 • 7 11-03-16

  Ellen Guijt

  De rondreis was erg mooi, leuke groep en een gids die veel informatie kon geven

 • 8 26-02-16

  Jorryt Lenoir

  De rondreis was goed verzorgd en begeleid. De hotels zijn prima de locaties vaak net buiten loopafstand van het dorp.

 • 9 26-02-16

  Anna Tiesinga

  Goed georganiseerde rondreis door een schitterend land. Veel mooie excursies en tochten met locale gidsen. Professionele reisbegeleider met veel kennis van het land, die zijn best deed om dingen voor de groep te faciliteren.

 • 9 26-02-16

  Marco Tadema

  Prima rondreis, goede geregeld. Voor mijn een eerste keer dat ik een groepsreis deed, en dat is wel even wennen... maar dat staat los van jullie organisatie. Ik heb verder geen referentie kader. Ik heb het goed naar mijn zin gehad... kleine groep was fijn...

 • 8 26-02-16

  Monique Van Berkel

  De rondreis was goed georganiseerd. Mooie reis met afwisselende plekken en activiteiten.

 • 8 26-02-16

  Sandra De Deugd

  Onze rondreis was fantastisch! Costa Rica is een geweldig land vanwege de natuur en beesten. De begeleiding van Marc was erg goed en ook chauffeur Jose was een topper. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en Sawadee is me ook deze keer weer goed bevallen.

Rondreis Costa Rica Hoogtepunten

Zeg hola tegen Costa Rica

image
16 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!