< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,6
Reisroute 8,4
8.4 132 beoordelingen
  • 9 14-04-17

    Nico Bruin

    Prachtig opgebouwde reis. Goede accomodaties.

  • 9 14-04-17

    Anke Claes

    Een mooie rondreis, prachtige natuur en genieten.

  • 9 14-04-17

    Mark Leenen

    Fijne groep medereizigers, een vaardige en prettige reisleidster, in een land met een prachtige en diverse natuur!

  • 9 14-04-17

    Arja Paasman

    De reis was prima geregeld, de onderkomens waren goed en een uitstekende reisleidster en chauffeur. We hebben enorm genoten !!

  • 7 14-04-17

    Homa Afsardel

    De natuurliefhebbers kunnen van dit land genieten.

  • 9 14-04-17

    Peter Groenendijk

    Leuke en mooie reis met een gezellige groep.

  • 9 10-03-17

    Ingrid De Vries

    Goede compacte, afwisselende reis. Goede groepssamenstelling, geweldige accommodadatie. En een geweldige gids en chauffeur.

  • 8 10-03-17

    Sam Aakster

    prachtig land, goed georganiseerd, fijne gids en chafeur, groep iets aan de grote kant en door het omgooien van programma een paar erg lange dagen in de bus

  • 8 10-03-17

    Robin Tjaden

    De reis was overzichtelijk en compleet al vond ik dat het onbijt wel erg vaak niet inbegrepen was.

  • 8 10-03-17

    Stans Hulsewe

    Van deze reis heb ik enorm genoten. Susanna was geweldig en Gerardo een enorm goede chauffeur. Het nevelwoud vond ik het interessants, maar ook de wandeling door het droge woud. Wat een afwisseling. De hotels waren prima.

  • 9 10-03-17

    Danielle Van De Vloet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 10-02-17

    Nicole Loosbergh

    De reis was in het algemeen goed juist het sisteem van de excursies vindt ik niet zo goed ikhad graag de excursie naar de schildpadden gedaan maar de meerderheid wilde naar het stadje Samara dus waren we niet met genoeg vindt ik spijtig ,als de excursies voorzien zijn kan je dan nog beslissen om niet mee te gaan

  • 8 10-02-17

    Marieke Huurman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 10-02-17

    Sandra Veenman

    Een fantastische ervaring met de best mogelijke begeleiding. Heel onbezorgd genoten van al het moois wat Costa Rica te bieden heeft. Het enige waar ik me druk over hoefde te maken is wat te kiezen wat ik het leukste vond om te doen. Zeer enthousiaste gids die veel vertelde over zijn prachtige land.

  • 7 10-02-17

    Eveline Slegtenhorst

    Mooie reis, leuke hotels, alleen jammer dat ze zo ver van de bewoonde wereld af waren. Hierdoor was je genoodzaakt in de hotels een zoveelste buffet te eten, met de hele groep.

  • 8 10-02-17

    Wendy Schneider

    Al met al genoten van een prachtig land, een leuke groep en een goede gids

  • 7 10-02-17

    Trees Van Der Heijden

    Ik vond dat meer vrije tijd erin gebouwd kon worden. Ook dat je te vaak min of meer werd gedwongen om te gaan dineren bij de locatie zelf. Verder vonden wij dat het geven van fooien geen gift meer is maar een plicht. Een groep van maximaal 15 personen is voor ons voor een volgende reis wel het max.

  • 7 10-02-17

    Dorien De Jong

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-01-17

    Jurrien Doelens

    Het is een prachtige reis en de reisbegeleiding (Rixt en Henry) doen uitstekend werk.

  • 8 13-01-17

    Masja Visser

    Bijkomend in jetlag kan ik melden dat het een mooie reis was. Natuurlijk ook door de reisbegeleidster Rixt die ons uitgebreid voorlichtte en meenam het land in. Vanwege haar persoonlijke aandacht aan de individuele groepsleden,' wat wil jij vandaag doen, hoe heb je het gehad? ' Wat ook heeft bijgedragen is de groep samenstelling prettig gevarieerd was, het programma gevuld maar niet te vol was, en bovendien zat het weer enorm mee.

Rondreis Costa Rica Hoogtepunten

Zeg hola tegen Costa Rica

image
16 dagen vanaf € 1.748
Naar boven
 

Maak kans op een Bever bon
ter waarde van € 250!

De zomer staat voor de deur.. De temperatuur stijgt, de vrije dagen komen eraan.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Bever cadeabon t.w.v. € 250!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!