< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,6
Reisroute 8,4
8.4 126 beoordelingen
  • 9 10-03-17

    Ingrid De Vries

    Goede compacte, afwisselende reis. Goede groepssamenstelling, geweldige accommodadatie. En een geweldige gids en chauffeur.

  • 8 10-03-17

    Sam Aakster

    prachtig land, goed georganiseerd, fijne gids en chafeur, groep iets aan de grote kant en door het omgooien van programma een paar erg lange dagen in de bus

  • 8 10-03-17

    Robin Tjaden

    De reis was overzichtelijk en compleet al vond ik dat het onbijt wel erg vaak niet inbegrepen was.

  • 8 10-03-17

    Stans Hulsewe

    Van deze reis heb ik enorm genoten. Susanna was geweldig en Gerardo een enorm goede chauffeur. Het nevelwoud vond ik het interessants, maar ook de wandeling door het droge woud. Wat een afwisseling. De hotels waren prima.

  • 9 10-03-17

    Danielle Van De Vloet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 10-02-17

    Nicole Loosbergh

    De reis was in het algemeen goed juist het sisteem van de excursies vindt ik niet zo goed ikhad graag de excursie naar de schildpadden gedaan maar de meerderheid wilde naar het stadje Samara dus waren we niet met genoeg vindt ik spijtig ,als de excursies voorzien zijn kan je dan nog beslissen om niet mee te gaan

  • 8 10-02-17

    Marieke Huurman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 10-02-17

    Sandra Veenman

    Een fantastische ervaring met de best mogelijke begeleiding. Heel onbezorgd genoten van al het moois wat Costa Rica te bieden heeft. Het enige waar ik me druk over hoefde te maken is wat te kiezen wat ik het leukste vond om te doen. Zeer enthousiaste gids die veel vertelde over zijn prachtige land.

  • 7 10-02-17

    Eveline Slegtenhorst

    Mooie reis, leuke hotels, alleen jammer dat ze zo ver van de bewoonde wereld af waren. Hierdoor was je genoodzaakt in de hotels een zoveelste buffet te eten, met de hele groep.

  • 8 10-02-17

    Wendy Schneider

    Al met al genoten van een prachtig land, een leuke groep en een goede gids

  • 7 10-02-17

    Trees Van Der Heijden

    Ik vond dat meer vrije tijd erin gebouwd kon worden. Ook dat je te vaak min of meer werd gedwongen om te gaan dineren bij de locatie zelf. Verder vonden wij dat het geven van fooien geen gift meer is maar een plicht. Een groep van maximaal 15 personen is voor ons voor een volgende reis wel het max.

  • 7 10-02-17

    Dorien De Jong

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-01-17

    Jurrien Doelens

    Het is een prachtige reis en de reisbegeleiding (Rixt en Henry) doen uitstekend werk.

  • 8 13-01-17

    Masja Visser

    Bijkomend in jetlag kan ik melden dat het een mooie reis was. Natuurlijk ook door de reisbegeleidster Rixt die ons uitgebreid voorlichtte en meenam het land in. Vanwege haar persoonlijke aandacht aan de individuele groepsleden,' wat wil jij vandaag doen, hoe heb je het gehad? ' Wat ook heeft bijgedragen is de groep samenstelling prettig gevarieerd was, het programma gevuld maar niet te vol was, en bovendien zat het weer enorm mee.

  • 9 13-01-17

    Marcel Van Der Putten

    De natuur en met name de dieren zijn fantastisch. De reis op zich is heel aangenaam met ook wat vrije tijd voor jezelf. De reisleidster was ook top.

  • 10 13-01-17

    Marieke Van Leeuwen

    Mooie rondreis langs de hoogtepunten van Costa Rica, zeer veel gezien dankzij de goede gidsen. Een comfortabele en zorgeloze vakantie gehad dankzij de goede reisleiding Rixt en uitstekende lokale chauffeur Henry. Zeer aan te raden!

  • 9 13-01-17

    Hildegard Van Dam

    Topreis! Enorm genoten. Korte reisafstanden, vaak in ieder geval 2 nachten op 1 plek en prachtige natuur en dieren overal om je heen, wat het een heel relaxte reis maakt. De groep was superleuk en de reisleider (Rixt) en chauffeur (Henry) heel prettig en deskundig. Eerste week is vooral veel doen (wandelen, varen, canopy, paardrijden - veel is optioneel, dus houd rekening met extra kosten van excursies), de tweede week is veel relaxen. Als je houdt van natuur is dit de perfecte reis.

  • 9 13-01-17

    Paul Winterswijk

    Alles is goed geregeld. Prettige reisleidster. Goede chauffeur. Mooie accomodaties. Hoogtepunten van Costa Rica gezien. Prettige groep. Prachtig weer. Veel flora en fauna gezien.

  • 9 13-01-17

    Chatila Marten

    Ik heb de reis als super ervaren! Het land, de dieren, de natuur, de mensen, de sfeer, het (vegetarische) eten en de groep waren geweldig! De Nederlandse reisgids, de lokale gidsen en de chauffeur gaven mij het gevoel dat ze veel van het land wisten, dankzij hen kregen we alle ins en outs van het land te horen. Deze reis is een echte aanrader! Ik ga zeker een keer terug naar het mooie Costa Rica :D

  • 8 18-11-16

    Daisy Haklander

    Super goede reisleiding (Heidi). Overal van op de hoogste en als iets niet kon door de orkaan zocht zij uit wat er wel mogelijk was!

Rondreis Costa Rica Hoogtepunten

Zeg hola tegen Costa Rica

image
16 dagen vanaf € 1.748 € 1.698
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zaterdag 22 april 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. O.a. Peru, Nepal & IJsland.
  • Stadswandelingen met ervaren gids.
  • Pisco sour workshop i.s.m. verkeersbureau Peru.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.