< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 1420 beoordelingen
 • 9 12-07-19

  Rein

  Mooie reis met heel goede gids die werkelijk elk levend dier binnen een straal van tientallen meters wist te spotten en daar dan ook -indien nodig- de bus voor liet stoppen. Hij had ook veel oog en zorg voor de leden van de groep zodat iedereen zich gezien voelde. Druk programma met veel hoogtepunten van Costa Rica.

 • 9 12-07-19

  Petra

  De reis was fantastisch en dat was vooral te danken aan de gids (Dauren) en de chauffeur (Jose). Het is een gouden combinatie en ze weten ontzettend veel. Ze hebben heel veel dieren voor ons 'gespot' op plekken waar we het zelf niet zagen. We hebben mensen van andere groepen gesproken en die hadden veel minder gezien en was de gids puur alleen 'reisbegeleider'. De accomodaties waren leuk, soms wat primitief maar dat was dan ook wel weer spannend en uniek.

 • 9 12-07-19

  Camille

  Het was super! Leuke groep en super gids met chauffeur

 • 8 07-06-19

  Ruud

  Ik houd van avonturen reizen. Helaas wordt dat flink minder. Dit was een heerlijke reis. Af en toe beetje te luxe.

 • 9 07-06-19

  Nicky

  Fantastisch land. We hebben heel veel gezien! Mooie natuur.

 • 6 07-06-19

  Jan

  Hoewel een prachtige reis scoort deze slechts een 6. De indruk die tijdens de voorlichting en in de gids wordt gewekt is dat deze reis deels verzorgd is. Echter voeding en excursies verdubbelen de reissom.

 • 7 07-06-19

  Glenn

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 07-06-19

  Mariëlle

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 07-06-19

  Roos

  Alles perfect geregeld, goede reisbegeleiding. Koffer naar boven sjouwen was wel een probleem. Verder alles top!

 • 8 07-06-19

  Esther

  Reis is prachtig, locaties hier en daar te primitief tov de bezienswaardigheden. Corcovado een dag te lang. Te vaak koude douches (ook in Quetzal np).

 • 6 07-06-19

  Gita

  Mijn verwachtingen zijn niet vervult.

 • 8 07-06-19

  Remco

  Mooie en complete rondreis met een focus op wildlife. Ook in het regenseizoen (juni) goed te doen, zolang je voorbereid bent op wat meer regen in voornamelijk de namiddag. Costa Rica bood mij een uniek stukje flora en fauna in de vele natuurparken. Je moet tegen de klammigheid en de muggen kunnen. Een enkele keer vaker een hotel met airco om bij te tanken had geen overbodige luxe geweest. Ontbijt vaak niet inbegrepen, idem dito voor eten op plekken waar je geen keuze hebt. Dat kan beter. Realiseer je dat de beesten vaak kleiner zijn dan ze op de foto's lijken. Een goede telezoom (>200mm, ideaal 300+) voor de beste foto's. Reis mag zeker als je geen vogelaar bent best wat meer diversiteit hebben, dat kan relatief eenvoudig het land biedt meer. Per saldo een geweldige reis die zeer de moeite is, zeker als je je op bovenstaande instelt.

 • 8 19-04-19

  Marcel

  Prachtige reis met veel natuur en veel mooie dieren gezien, zeker ook dankzij de uitstekende gids Mario. 1 nadeel vond ik de bus waarin we werden vervoerd : deze was te klein voor mensen boven de 1,80. Ook de koffers moesten op het dak.

 • 9 19-04-19

  Marianne

  Costa Rica is een prachtig land. De natuur, flora en fauna zijn overweldigend en kleurrijk, het spreekt tot de verbeelding. Onze gids Mario was goed op de hoogte van de historie en ecologie en wist zijn passie voor Costa Rica helemaal op ons over te brengen. De gehele reis was goed georganiseerd, er waren vele mogelijkheden voor excursies maar er was ook ruimte om voor rust of om je eigen ding te doen. Ik heb genoten van de trails door de rainforrests met alle dieren en vogels die we hebben gezien, de boottochten en de kano tochten. Tijdens onze reis stonden onze gids als onze buschauffeur voor ons klaar om onze wensen te vervullen.

 • 8 19-04-19

  Inge

  Relaxte reis met mogelijkheden om veel lokale dieren te zien. De liefhebber van regenwouden kan zijn hartophalen. Fijne accommodaties ook.

 • 9 19-04-19

  Roel

  Leuke gevarieerde reis, waar we alle regio's van costa rica hebben gezien. Vooral de tijd in Monteverde was erg leuk, gegeven hoeveel er te doen is.

 • 8 19-04-19

  Jo

  Ik ben heel tevreden over deze (natuur)reis en heb heel wat van Costa Rica kunnen zien. We hadden een leuke groep, die veel plezier maakte met elkaar. De gids Mario was zeer deskundig , zorgzaam en maakte veel grapjes. Bij de chauffeur Jose stond veiligheid voorop. Zeer prettig. Het enige negatieve vond ik de beperkte beenruimte in het busje waarmee wij het land doorkruiste.

 • 7 19-04-19

  Annemie

  Mooie reis, veel gezien. Had wel meer verwacht van kleinschalig toerisme. Het was best wel druk bij de excursies.

 • 7 19-04-19

  Marrit

  Mooie reis waarbij je niet heel veel moeite hoeft te doen om dieren te spotten. Houdt er we rekening mee dat je makkelijk veel geld kwijt bent aan de te boeken excursies. Het richtbedrag van Sawadee van 400 euro per week ben je makkelijk kwijt. Als je alles wilt zien, ga er dan vanuit dat dit echt een minimum is.

 • 10 12-04-19

  Ellen

  Een geweldige reis, vol natuur, relaxmomenten, prachtige onderkomens, ietsje cultuur, inzicht in de landbouwactiviteiten van Costa, proeven van vruchten, niet teveel reizen per bus, bijna overal mogelijkheid tot zwemmen, heel goede informatie vooraf (van de reisleider) zodat je goed keuzes kon maken voor excursies, grote verscheidenheid van het land, geweldige excursies met gidsen. Tot slot: een mega goede reisleider, die bovendien nog gitaar speelt, geweldig je belangen behartigde, de sfeer in de groep bewaakte en kleine problemen goed oploste. Vrolijk bovendien. Altijd meeging met excursies en grote kennis had van het land, de politiek en de dieren en vogels, die we tegenkwamen.

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 2.128
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 15 september: Inspiratiedag, Sawadee kantoor, Amsterdam
 • 28 september: Indonesië & Peru presentatie, Sawadee kantoor Amsterdam
 • 12 oktober: Inspiratiedag, Schouwburg Odeon, Zwolle
 • 24 november: Reisevent, DeFabrique, Utrecht

Meld je gratis & vrijblijvend aan.