< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 8,4
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,2
8.4 862 beoordelingen
 • 9 05-08-16

  Klaas Boonstra

  De reis was zeer goed georganiseerd, zeer goede reisleiding, prima bus en chauffeur. Ik heb genoten van de natuur, en de hotels lagen er ook vaak midden in. In het progamma zat een prima evenwicht tussen excursies en tijd die je vrij kon besteden. Ook de reisdagen waren niet al te lang. Soms waren de nationale parken waar je in kon wat te makkelijk te betreden. Vaak waren er aangelegde paden. Daarentegen kreeg je voldoende van de flora en fauna te zien.

 • 9 05-08-16

  Danielle Sebregts

  Goede reisleidster, leuke plekjes om te slapen, geweldige excursies. Leuk dat er rekening werd gehouden met verjaardagen. Gezellige en goede chauffeur.

 • 10 05-08-16

  Anne Van Rosmalen

  Perfect georganiseerd. Fijne, gezellige en behulpzame reisbegeleidster (Rachel). Kundige en vrolijke chauffeur (José). Een ongelooflijk prachtig land. Schitterende natuur en heel veel dieren gespot. Veel afwisseling in de reis. Mogelijkheid voor eigen keuzes en gezamenlijke activiteiten. Leuke locaties. Ook de lunchstops was over nagedacht. Elke keer wel iets bijzonders te zien en prima eten. Wij hebben genoten!

 • 8 22-07-16

  Ingeborg Van Der Wel

  De natuur was schitterend. Onze reisleidster Onze reisleidster Suzanne informeerden ons goed, eerlijk en duidelijk over het land en excursies. Zij liet ons vrij om te gaan en staan waar wij wilde. Hierdoor hebben wij samen unieke momenten beleefd in de natuur met de wilde dieren.

 • 8 22-07-16

  Milou Boers

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-07-16

  Toos Van Den Berg

  Zeer afwisselende reis veel wilde dieren gezien. Prima reisbegeleiding, goede chauffeur, fijne groep. Prachtig land! Alleen het Corcovadogedeelte van de reis viel een beetje tegen: gids met onvoldoende deskundigheid en te grote groep (1 gids op 20 mensen).

 • 8 15-07-16

  Merel Deenen

  Sawadee was snel en helder in de communicatie. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Overal was er genoeg informatie over en de dag beschrijvingen waren erg fijn voor het thuisfront. De reis is ons echter financieel wat tegen gevallen. De voor geschreven 300 a 350 euro per week was niet haalbaar (terwijl we nog geen eens alle excursies gedaan hebben). Verder wisten we dat bij meerdere hotels het ontbijt niet inbegrepen zat. Echter wisten we niet dat het haast onmogelijk was om ergens anders te ontbijten of aan ontbijtspullen te komen en je dus min of meer verplicht was te ontbijten bij het hotel. Al met al hebben we een zeer mooie reis gehad en alles gezien wat we wilden zien. De verwachten over het land zijn zeker waar gemaakt!

 • 8 15-07-16

  Huub Schoot

  Prachtige reis, afwisselende natuur. Veel dieren gezien: vogels slangen zoogdieren. Ook de plantengroei was indrukwekkend.

 • 8 15-07-16

  Klaas Harms

  Een reis waarbij de mooie natuur en dierenwereld van Costa Rica in al z'n facetten kunnen worden beleefd. Sawadee heeft gezorgd voor een prima (lokale) reisleider die veel initiatief nam om ons optimaal van de reis te laten genieten. Vervoer was uitstekend geregeld met een nieuwe bus en vakkundige chauffeur die met veel humor de reisleider en ons ondersteunde.

 • 8 15-07-16

  Helena Van Der Starre

  Een schitterende reis door een prachtig land. Veel dieren gezien. Een land dat zeer behoudend omgaat met zijn natuur.

 • 8 15-07-16

  Maud Deenen

  Prachtige 23-daagse rondreis in Costa Rica, veel van het land gezien. Prachtige natuur! Alles was goed geregeld.

 • 8 15-07-16

  Tim Swaenen

  Supertoffe reis! Enorm veel dieren gezien tegenover andere groepen die we tegenkwamen. Carlos was echt een super gids, die enorm veel wist te vertellen. Ook hadden we een supertoffe groep.

 • 9 15-07-16

  Lotte Hereijgers

  Costa Rica, pura vida was een prachtige reis om nooit te vergeten! De plaatselijke gids was een enorme meerwaarde aan de reis. We konden zoveel mooie dieren en planten bewonderen. Onze buschauffeur was ook echt super! Het was echt af! PURA VIDA!

 • 8 15-07-16

  Daniel Linthout

  De rondreis is goed georganiseerd en het programma heeft een prima tempo. Je ziet en beleeft veel, zonder het gevoel te hebben dat dit gehaast wordt. Er is voldoende flexibiliteit in om zelf iets extras te doen of juist rust te pakken.

 • 8 15-07-16

  Peter Bosch

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 15-07-16

  Ted Trouerbach

  Opzich zijn de bezochte locaties prima. Bepaalde locaties was het verblijf te kort en weer op andere locaties te lang. Maar over het algemeens was het een mooie reis.

 • 8 15-04-16

  Frits Martens

  prima georganiseerd, uitstekende accommodaties Reisleidster en de chauffeur waren echte toppers.

 • 8 15-04-16

  Marjan Schrage

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-04-16

  Connie Kleingeld

  Zonder de geweldige reisleidster en chauffeur was het waarschijnlijk niet zo mooi geweest, de gidsen waren zo goed dat we genoeg wildlive hebben kunnen spotten

 • 9 15-04-16

  Alan Walker

  Een rondreis waar veel van Costa Rica te zien was. Samen met een heel enthousiaste begeleider (Heather) en heel veilige chauffeur (Carlos) werd het tot een onvergetelijke vakantie.

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 2.198 € 2.048
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!