< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,2
8.4 999 beoordelingen
 • 8 10-03-17

  Rimke Griffioen

  Goed verzorgde reis met goede afwisseling van reisdagen en rust dagen. Volop vrijheid voor de groep om verschillende activiteiten in te vullen. Gids luisterde goed naar de groep, probeerde het iedereen naar de zin te maken.

 • 9 10-03-17

  Geno Neuhuijs

  Het land van 50 tinten groen met onvoorspelbaar veel dieren, met name vogels, in alle kleuren en maten. Afwisselend landschap alhoewel wij daar om dat te kunnen zien wel de uitleg van de gids voor nodig hadden en afwisselende activiteiten. Ook voldoende gelegenheid om zelf op pad te gaan.

 • 10 10-03-17

  Melanie Barbier

  Tijdens deze reis was ik alleen maar bezig met genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. Alles was perfect geregeld. De reisleider en chauffeur waren ook 2 toppers! Bedankt voor deze geweldige tijd!

 • 9 10-03-17

  Marc De By

  Het was een prachtige reis met een zeer deskundige tourleader (Mario) die een prachtkoppel vormde met de chauffeur (José). We hebben zeer veel van de natuur meegekregen op de prachtige plekken die we hebben bezocht.

 • 9 10-03-17

  René Vroomen

  Zeer mooie reis met hele mooie plekken om te overnachten onder zeer deskundige leiding van onze gids Mario en chauffeur José. Veel natuurschoon gezien.

 • 8 10-03-17

  Helma Oerlemans

  Met een zeer goede gids, Mario, op heel veel dingen geattendeerd en gezien van een prachtig land met een grote diversiteit aan dieren en landschappen.

 • 7 10-03-17

  Sjef Versteeg

  Prachtige natuur, en een beetje cultuur. Voor de echte liefhebber een geweldige reis die een compleet beeld van Costa Rica biedt.

 • 9 10-03-17

  Hennie Maaskant

  zeer goed uitgebalanceerde reis met zeer goede enthousiaste reisbegeleider (Mario) en chauffeur (Jose).

 • 9 10-03-17

  Ron De Groot

  Mooi land met verschillende klimaten en provincies. Elke deel is weer anders van natuur met zijn prachtige parken. Veel 'wildlife' gezien, zeer goede lokale reisleider en buschauffeur, genoeg informatie en een hoop humor!

 • 9 10-03-17

  Marco Van De Manakker

  Avontuurlijk met schitterende plekken om te overnachten.

 • 9 10-03-17

  Helga De Boorder

  De rondreis was fantastisch, mooie natuur en vele mooie vogels gezien met als hoogtepunt het zien van toekans. Ook het bezoeken van het NP was erg leuk, daar divers wildlife gezien (aapjes, luiaards, tapier, miereneter). Mede door onze geweldige reisleider Mario, chauffeur José en onze gezellige groep werd dit een prachtige reis. Sawadee had alles weer goed geregeld en de nodige rustdagen ingelast wat toch wel prettig is.

 • 9 10-03-17

  Sjaak Burghouts

  Een prachtige rondreis door Costa Rica. Met begeleiding van een enthousiaste en deskundige gids Mario en een fantastische chauffeur José. We hebben genoten van de mooie natuur en heel veel dieren gezien. Tijdens de busritten wordt regelmatig een pauze ingelast voor koffie, lunch of bezoek aan een park of waterval. De verblijven variëren: hotel, lodge of safaritent. 's Avonds de keuze, eten met de groep of met z'n tweeën. Het reisgezelschap bestond uit 20 deelnemers die het allemaal prima met elkaar konden vinden en op de afsproken tijden aanwezig waren voor de activiteiten. De reis overtrof onze verwachting.

 • 8 10-03-17

  Carina Bruel

  Het was een hele mooie reis waarin veel natuur/dieren te zien was. Leuke accommodaties op diverse mooie locaties. We hadden tijdens de reis een leuke, enthousiaste reisleider. Alles was goed geregeld.

 • 9 10-03-17

  Ron Blaas

  De reis was heel erg veelzijdig, divers, goed georganiseerd en voldeed aan de verwachting

 • 8 03-03-17

  Marga Beemsterboer

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 03-03-17

  Henk Derriks

  Costa Rica is een geweldig land om rond te reizen. Onze vakantie was prima geregeld en de gids uitstekend.

 • 7 03-03-17

  Cor Van Berkel

  Erg veel natuur. Accomodaties erg achteraf en weinig luxe.

 • 8 03-03-17

  Nico Tebbens

  Schitterend land met prima verzorging. Costa Rica is echt een land voor natuurliefhebbers. Maar ook strand, zon en zee mensen komen aan hun trekken. Deskundige reisleiding en comfortabele bus maken het geheel de moeite waard.

 • 8 03-03-17

  Inet Vaartjes

  Goede reis, goede overnachtingen en een goede gids. De reis voldeed aan alle verwachtingen.

 • 9 03-03-17

  Sasja Kamil

  Fantastische afwisselende reis, mooie natuurgebieden, goede gids waardoor we veel gezien hebben, goede logeer locaties die pasten bij de rustige omgeving, fijn dat we meestal meerdere dagen op 1 plek verbleven zodat we ook tijd voor onszelf hadden. En fijn dat we een dag in San Jose hadden om o.m. het museum met de geschiedenis van Costa Rica te bezoeken

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 2.198 € 2.148
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!