< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 1327 beoordelingen
 • 8 15-02-19

  Lya Vredeveld

  Mooie reis mooie natuur

 • 8 15-02-19

  Denis Van De Velde

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 08-02-19

  Murillo Ket

  Fantastische reis. Reisleider had alles onder controle en wist de mooie plekjes te vinden. Accomodaties waren meer dan voldoende en luxer dan ik had verwacht. Had graag iets meer willen snorkelen maar het weer hebben we nu eenmaal niet in de hand. Ik zag deze trip mede als een fotoreis en moet zeggen de verwachtingen werden meer dan waargemaakt.

 • 9 08-02-19

  Karin Romeyn

  Ik heb enorm genoten van dit mooie land met zijn mooie natuur en zoveel mooie dieren. Onze reisleider Patrick gaf echt iets extra's aan deze reis, zijn enorme kennis van flora en fauna was erg welkom. Hij heeft ons veel verteld en laten zien. Nogmaals bedankt Patrick! Ook onze chauffeur was een topper, altijd vrolijk en heeft ons veilig overal naar toe gebracht.

 • 8 08-02-19

  Nathalja Boot

  Onwijs mooi land, prachtige natuur en hele mooi nationale parken. De reis staat bij Sawadee ook goed omschreven. Wel is de reis bij de single-reis wat duurder dan Sawadee aangeeft, omdat je over het algemeen dan alle excursies doet. Patrick onze reisbegeleider deed het fantastisch, waar kon gidste hij zelf. En zelfs op het moment dat hij ziek was, bleef hij de groep begeleiden en trips zelf organiseren ook al is hij daartoe niet verplicht. Hij heeft zelfs nog een gratis fotocursus gegeven tijdens de reis! Tevens hadden we een onwijs leuke groep! Thx Sawadee

 • 9 08-02-19

  Ingrid Thorley

  Een zeer evenwichtige reisleider, Patrick. Een goed uit gebalanceerd programma.

 • 8 08-02-19

  Lita Godei

  Een mooie en afwisselende reis. Het nevelwoud, flora en fauna , prachtig om te zien!

 • 9 08-02-19

  Marianne De Bloois

  Een prachtige reis met een zeer deskundige reisleider die zich voor meer dan 100% inzette. Jammer dat de prijzen van het ontbijt en maaltijden waarbij je op het hotel was aangewezen niet inclusief zijn. Bus is niet geschikt voor de Nederlandse beenlengte.

 • 9 08-02-19

  Katrien Haentjens

  Costa Rica is een prachtig land waarvan we tijdens deze reis ten volle hebben kunnen genieten. De logementen waren picobello. De bucketlist aan beestjes kan geschrapt worden. We hebben het geluk gehad om heel veel beesten te zien, ook dankzij onze gids Patrick. De tico's zijn zeer sympathieke mensen. Zij stralen het pura vida uit. En voor wie graag lekker eet: heerlijke keuken! Aan uitstappen en vrije tijd is er geen gebrek. Er is voor elk wat wils. Topreis!

 • 8 08-02-19

  Jacqueline Aughuet

  Fantastisch mooie reis begeleid door Patrick onze immer geduldige reisleider en wandelende encyclopedie

 • 10 08-02-19

  Bert Peers

  De super begeleiding van de gids is onmisbaar in zo'n reis. Patrick was een gids die op subtiele manier de groepsgeest bevorderde, ons leerde 'spotten' en steeds ter beschikking was. Als vlaamse gast bij een nederlands gezelschap heb ik mij zeer op mijn gemak gevoeld dank zij de openheid van de medereizigers!

 • 9 08-02-19

  Els Van Klooster

  Wat een geweldige reis! Patrick is geknipt voor deze rondtoer door Costa Rica! Weet alles van de flora en fauna! Enthousiasmeert mensen en maakt ze deelgenoot van wat hij hoort en ziet. De accommodaties waren ook prima, veelal aangelegd met mooie tuinen waardoor er dan weer veel vogels waren.

 • 8 08-02-19

  Stefan Van Diggelen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 08-02-19

  Joseph Gulickx

  Fijne reis met een fijne reisleider Patrick.

 • 8 08-02-19

  Harrie Hebben

  Mooie reis, met veel natuurschoon. Prachtige dieren en vogels gezien. Mooie hotel locaties.

 • 10 08-02-19

  José Bossink

  Fantastische mooie reis! Prachtige flora en fauna. Fantastische, gedreven reisbegeleider Patrick. Was erg onder de indruk dat hij zoveel wist van Costa Rica, zowel van de flora en fauna. Je kon alles aan hem vragen en wist overal een antwoord op. Heb ik als erg prettig ervaren.

 • 8 25-01-19

  Anne De Vries

  Een goed verzorgde reis , met een goede reisleider Mario. De vrije dagen werden door hem geweldig ingevuld en hij wist de leukste restaurantjes. Geen regen gehad en daardoor was het in Corcovado erg droog. De bootreis ernaar toe was geweldig, met zelfs het zien van walvissen en dolfijnen.De lodge daar ligt op een hele mooie, rustige plek, een heel verschil met het overvolle park Manuel Antonia. We hadden een fijne groep, samen met de geweldige gids ,werd het een mooie reis. Heel veel dieren gespot.

 • 8 25-01-19

  Cees Jansen

  De prachtige natuur van Costa Rica is overweldigend. Bijna elke dag kom je in een ander Nationaal Park waar je tussen het groen een hoeveelheid aan dieren kunt spotten. Een must voor de natuurliefhebber.

 • 9 25-01-19

  Gerrit Van Gemert

  Het was een prachtige reis. Wij hebben volop genoten van alle natuurpracht maar ook van de groepsleden. Een extra compliment gaat naar onze gids Mario. Die heeft echt alles gedaan om het ons naar de zin te maken. Hij is een zeer ervaren gids, die niks teveel was en zijn eigen vrije tijd gebruikte om tussendoor toch nog wandelingen ed te organiseren. U vraagt, wij draaien !! TOP

 • 9 25-01-19

  Raymond Denis

  Deze reis heeft ons een volledig en prachtig natuurbeeld gegeven van Costa Rica.

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 1.998 € 1.898
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 6 april: Inspiratiedag, Amsterdam
 • 13 april: Fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.