< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,2
8.4 1010 beoordelingen
 • 7 14-07-17

  Frans Vijgen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 14-07-17

  Yvonne Van De Voort

  Complete reis. Reis in regentijd heeft effect op excursies en natuur.

 • 7 14-07-17

  Tom Melis

  Complete reis langs hoogtepunten van Costa Rica. Overnachtingen in goede, mooi gelegen locaties. Veel mogelijkheden voor excursies. De

 • 10 07-07-17

  Bono Lucas

  Tijdens deze reis stond de natuurlijke schoonheid van Costa Rica centraal. Elk moment kan er een fascinerend wezen te voorschijn komen. Ik spreek niet enkel over een slingeraap of een toekan, maar ook slangen, neusberen, kaaimannen, krokodillen en tapirs zijn te spotten. De accommodaties zijn zeer luxueus tenzij we de wildernis intrekken. De grootste troef van de reis was de lokale gids. Zonder deze gids hadden we niet zoveel dieren opgemerkt.

 • 8 07-07-17

  Mike Zwitserloot

  Mooie natuurreis met een enthousiaste gids. Veel gezien, veel gereisd en veel gelachen.

 • 8 07-07-17

  Zoë Van Den Berg

  Fantastische reis, heel veel gezien en gedaan in het oh zo mooie Costa Rica. De natuur is er echt geweldig, een reis om nooit te vergeten!

 • 7 28-04-17

  Rona Van Est

  Voorafgaand aan de reis veel contact gehad met de klantenservice (d.m.v. de online chat en gebeld) en kreeg iedere keer weer een vriendelijke medewerker die goed hielp, super begin van de reis! De vakantie zelf was super geregeld, overal op tijd aangekomen, mogelijke activiteiten van tevoren op een papier gekregen van de reisleidster Heidi, die overigens mee klom in de palmbomen met de jongeren. :) Het enige jammere was dat Joeri, die de leiding heeft over sawadee reizen midden-amerika, zo slecht was in kaarten haha!

 • 8 28-04-17

  Maureen Aarsen

  Een afwisselende reis onder uitstekende leiding van Heidi (reisleidster) en Jose (chauffeur)!

 • 9 28-04-17

  Anita Mark

  De niet te lange reisdagen, met de mogelijkheid om de overige tijd zelf in te mogen vullen mede aan de hand van voorgestelde excursies, maakte het tot een relaxte vakantie. En wat hebben wij veel gezien zeg!!

 • 8 28-04-17

  Nicole De Man

  Het is een super mooie reis met mooie natuur.

 • 10 28-04-17

  Daniëlle Helderop

  Wat een topreis! Voor de cultuur hoef je niet naar Costa Rica maar voor de natuur en outdoor activiteiten des te meer. Fantastische reisleiding met Heidi en Jose gehad. Alles vlot en vaardig geregeld en zelf geen enkele zorgen. Een dikke 10 dus.

 • 8 10-03-17

  Rimke Griffioen

  Goed verzorgde reis met goede afwisseling van reisdagen en rust dagen. Volop vrijheid voor de groep om verschillende activiteiten in te vullen. Gids luisterde goed naar de groep, probeerde het iedereen naar de zin te maken.

 • 9 10-03-17

  Geno Neuhuijs

  Het land van 50 tinten groen met onvoorspelbaar veel dieren, met name vogels, in alle kleuren en maten. Afwisselend landschap alhoewel wij daar om dat te kunnen zien wel de uitleg van de gids voor nodig hadden en afwisselende activiteiten. Ook voldoende gelegenheid om zelf op pad te gaan.

 • 10 10-03-17

  Melanie Barbier

  Tijdens deze reis was ik alleen maar bezig met genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. Alles was perfect geregeld. De reisleider en chauffeur waren ook 2 toppers! Bedankt voor deze geweldige tijd!

 • 9 10-03-17

  Marc De By

  Het was een prachtige reis met een zeer deskundige tourleader (Mario) die een prachtkoppel vormde met de chauffeur (José). We hebben zeer veel van de natuur meegekregen op de prachtige plekken die we hebben bezocht.

 • 9 10-03-17

  René Vroomen

  Zeer mooie reis met hele mooie plekken om te overnachten onder zeer deskundige leiding van onze gids Mario en chauffeur José. Veel natuurschoon gezien.

 • 8 10-03-17

  Helma Oerlemans

  Met een zeer goede gids, Mario, op heel veel dingen geattendeerd en gezien van een prachtig land met een grote diversiteit aan dieren en landschappen.

 • 7 10-03-17

  Sjef Versteeg

  Prachtige natuur, en een beetje cultuur. Voor de echte liefhebber een geweldige reis die een compleet beeld van Costa Rica biedt.

 • 9 10-03-17

  Hennie Maaskant

  zeer goed uitgebalanceerde reis met zeer goede enthousiaste reisbegeleider (Mario) en chauffeur (Jose).

 • 9 10-03-17

  Ron De Groot

  Mooi land met verschillende klimaten en provincies. Elke deel is weer anders van natuur met zijn prachtige parken. Veel 'wildlife' gezien, zeer goede lokale reisleider en buschauffeur, genoeg informatie en een hoop humor!

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 2.198 € 2.148
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!