< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,2
8.4 869 beoordelingen
 • 10 02-09-16

  Ruud Grondsma

  Het was een geweldige reis dank zij ons super team, de reisbegeleidster en de altijd goedlachse en grappen makende chauffeur José. San José is niet zo'n mooie stad om te bezichtigen. Het goud museum en de dierentuin zijn echter de moeite waard. De excursies zijn geweldig maar ook erg duur. De koffietoer in Monteverde viel erg tegen een engelse en een spaanse gids lopen door elkaar heen te tetteren ik was er halverwege klaar mee. Verder hebben we alles te zien gekregen wat er te zien was inclusief walvissen en eierleggende schildpadden ... San Gerardo de Dota is de beste plek om Quetzals te spotten vroeg in de ochtend zitten ze gewoon in de bomen op steenworp afstand. Ondanks dat er in september meer regen valt dan in nederland in een half jaar hebben we prachtig zonnig weer gehad met slecht 2 kleine buitjes en is het bovendien in het laagseizoen relatief lekker rustig.

 • 9 02-09-16

  Robert Jan Vos

  De reis was heel goed in elkaar gezet. Goede afwisseling tussen inspanning en ontspanning. De bezochte nationale parken hebben netjes aangelegde paden waardoor de reis zelfs goed te doen is voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Ook de vrije keuze in activiteiten maakt dat ieder naar zijn/haar eigen wens de reis kan invullen. De keuze van de bestemmingen zorgde er voor dat de reiziger een duidelijk beeld heeft gekregen van wat Costa Rica te bieden heeft.

 • 9 02-09-16

  Bert Robbe

  Het was een fantastische reis vol hoogte punten. Goed georganiseerd en zeer goede reisbegeleiding.

 • 9 02-09-16

  Patricia Van Doorne

  Deze reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten geweest. Alles was tot in de puntjes goed geregeld en toch was er ook nog ruimte voor eigen invulling. De begeleiding vanuit Sawadee ademt kennis en kunde uit en heeft zeker bijgedragen een een onvergetelijke ervaring en reis. Voor mij persoonlijk was dit de eerste keer dat ik met een groepsreis meeging en ook via Sawadee. Mijn beeld van een groepsreis is compleet omgedraaid en ik zal Sawadee aan iedereen aanbevelen.

 • 7 02-09-16

  Simone De Vries

  Leuke reisleiding en groep, echter jammer dat er niet vermeld stond dat in sept. Je niet kunt duiken en snorkelen. Tevens erg jammer dat sommige wandelen zwaarder waren dan aangegeven en soms ook afstanden niet klopten van de wandeling of bezienswaardigheden.

 • 9 02-09-16

  Danielle Cantin

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 02-09-16

  Marcel De Lang

  Een must voor elke dier- en natuurliefhebber! Caraïbisch gebied, vulkanen, regenwoud, witte stranden, groene vallei, gewoon te veel om op te noemen. De hotels waren leuk en er zijn geen geen lange reisdagen.

 • 9 05-08-16

  Klaas Boonstra

  De reis was zeer goed georganiseerd, zeer goede reisleiding, prima bus en chauffeur. Ik heb genoten van de natuur, en de hotels lagen er ook vaak midden in. In het progamma zat een prima evenwicht tussen excursies en tijd die je vrij kon besteden. Ook de reisdagen waren niet al te lang. Soms waren de nationale parken waar je in kon wat te makkelijk te betreden. Vaak waren er aangelegde paden. Daarentegen kreeg je voldoende van de flora en fauna te zien.

 • 8 05-08-16

  Anneke Groen

  Hele mooie reis. Prachtige natuur en leuke groep!

 • 10 05-08-16

  Michel Van Houtert

  We hebben een prachtige rondreis gehad door Costa Rica heel veel natuur en dieren gezien. De reis was prima ingedeeld, ook was er veel ruimte om zelf dingen te ondernemen. En wie dat niet wilde kon altijd met optionele excursie mee of een groep. Ook de reisleiding was super georganiseerd. De reisleidster en de chauffeur stonden altijd voor ons klaar.

 • 9 05-08-16

  Danielle Sebregts

  Goede reisleidster, leuke plekjes om te slapen, geweldige excursies. Leuk dat er rekening werd gehouden met verjaardagen. Gezellige en goede chauffeur.

 • 10 05-08-16

  Anne Van Rosmalen

  Perfect georganiseerd. Fijne, gezellige en behulpzame reisbegeleidster (Rachel). Kundige en vrolijke chauffeur (José). Een ongelooflijk prachtig land. Schitterende natuur en heel veel dieren gespot. Veel afwisseling in de reis. Mogelijkheid voor eigen keuzes en gezamenlijke activiteiten. Leuke locaties. Ook de lunchstops was over nagedacht. Elke keer wel iets bijzonders te zien en prima eten. Wij hebben genoten!

 • 8 22-07-16

  Ingeborg Van Der Wel

  De natuur was schitterend. Onze reisleidster Onze reisleidster Suzanne informeerden ons goed, eerlijk en duidelijk over het land en excursies. Zij liet ons vrij om te gaan en staan waar wij wilde. Hierdoor hebben wij samen unieke momenten beleefd in de natuur met de wilde dieren.

 • 8 22-07-16

  Milou Boers

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 22-07-16

  Margo Visser

  Het land Costa Rica is erg mooi, prachtige landschappen met tropische bossen en vulkanen. Ik vond de nadruk wel heel erg liggen op dieren spotten. Dit vond ik uit de reisbeschrijving niet duidelijk naar voren komen. De reis is erg compleet en omdat het land zo klein is zijn er nauwelijks lange reisdagen. De accomodaties zijn redelijk basic, maar schoon. De reisbegeleidster was erg goed: altijd vrolijk, er was altijd heel duidelijk wat de opties waren, hoe laat we weer weg moesten, waar we konden gaan eten... De informatievoorziening over de verschillende optionele excursies en kosten kan beter.

 • 8 22-07-16

  Thony Strijk

  We waren heel tevreden met de goede gids, vriendelijk,geen stress.

 • 9 22-07-16

  Robin Vos

  De reis was mooi, veelzijdig en op mooie locaties.

 • 8 15-07-16

  Gabriel Hackmann

  Echt een reis voor de natuuriefhebber, een uistekende reisleider en chauffeur en zo'n beetje alle hoogtepunten van het land gezien. Goedkoop is het niet en hier en daar mag wat verbeterd worden. Verdiende 8!

 • 8 15-07-16

  Carolien Tijhof

  Ontzettend leuke reis, maar op sommige dagen wel wat zwaarder dan verwacht.

 • 8 15-07-16

  Annelies Van Gunst

  Het was een prachtige reis. Zeer afwisselend wat betreft de landschappen, Caraibsche kust en Atlantische kust, trpische regenwouden en kraters. Veel wildleven gezien zoals kikkers, vogels, apen, luiaards, wasberen enz. Enthousiaste gids en chauffeer, leuke groep. Prijzen van excursies (natuurparken) waren hoog, amerikaans tarief.

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 2.198 € 2.123
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.