< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,2
8.4 1147 beoordelingen
  • 8 09-03-18

    Alma Jansen

    Het was een geweldige reis. Veel natuur en wandelmogelijkheden. Redelijk veel verschillende vogels en dieren gezien. Mooie bloemen, planten en bomen. Goede reisbegeleider, Rene.

  • 10 09-03-18

    Annemarie Hollenga

    Reis was geweldig, grotendeels door onze geweldige reisbegeleider René. Hij regelde alles perfect; ‘s ochtends iedereen persoonlijk wakker maken, info in zelf gemaakte humorvolle stripvorm, door zijn ruime ervaring/kennis, en door overal z’n adresjes van lokale inwoners CR, restaurants, etc. hadden we een zorgeloze 3 weken! Alleen maar genieten, en je nergens zorgen over hoeven maken!

  • 9 09-03-18

    Johan De Nooij

    Mooie reis. Geweldige reisleider en chauffeur. Iets te weinig cultuur. Natuur: prachtig.

  • 9 02-03-18

    Margreeth Nierop

    21 daagse reis met alle hoogtepunten, gezellige groep, Marc is een goede reisleider. Charlie was een top chauffeur. Veel kennis van vogels in de groep, aanvulling op alles wat we te zien kregen! Wat een paradijs. Toekans, ara's, Quetzal, vele kolibries enz. Prachtige lodges. Zeer goed verzorgd. Schitterende reis geweest.

  • 9 02-03-18

    Nelly De Jong

    Mooie reis. Goed georganiseerd. Duidelijke keuzemogelijkheden. Aansluitend bij de gewekte verwachting.

  • 9 02-03-18

    Jan Miske

    Fantastische reis. Veel gezien en goede begeleiding. Voor wie Costa Rica in een notedop wel zien, echt een aanrader.

  • 9 02-03-18

    Theo Van Der Lans

    In drie weken hebben we het mooiste van Costa Rica kunnen zien en ervaren. Goede keuze van locaties om te overnachten en bezienswaardigheden. Mede door het leuke reisgezelschap en de deskundige reisbegeleider is het een reis geworden om nooit te vergeten.

  • 9 02-03-18

    Helene Madern

    Ik vond het een fijne uitgebreide reis op prachtige locaties en met leuke excursies waarbij we veel dieren hebben gespot.

  • 9 02-03-18

    Henk Craanen

    goed verzorgde reis met een enorm goede reisbegleider

  • 9 02-03-18

    Marianne Van Rossenberg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 02-03-18

    Jolien Feys

    Goed georganiseerde reis met leuke logies

  • 8 26-02-18

    Else Te Brake

    Erg relaxed, prima reisbegeleiding, zowel gids als buschauffeur

  • 7 26-02-18

    Masjenka Van Dantzig

    Een onwijs mooie reis waarbij je het hele land ziet. Het was goed georganiseerd, een leuke reisleidster. Ook veel onderweg geweest maar ook onderweg was er genoeg te zien.

  • 8 26-02-18

    Marion Stuut

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-02-18

    Froukje Zijlstra

    Wat een indrukwekkende reis. Zoveel dieren, prachtige natuur en een uitgebreid programma met veel actie en geweldige accommodaties.

  • 8 19-02-18

    Rob Reintjes

    Prachtige rondreis door Costa Rica. Onze gids heeft zijn uiterste best gedaan om alle bekende dieren van Costa Rica aan ons te laten zien. Prima overnachtingslocaties, waar de natuur al vaak in de tuin begon.

  • 9 19-02-18

    Mitchell Moors

    What an amazing journey. I will never forget it. We saw and experienced so much. The most beautiful wildlife. Our Driver an Guide Chris and Jorge made our trip with their personality funny and amazing. We had so many laughs. The group was the best and that also made the trip unforgettable. But still that is nothing compared to the beauty and brilliance of Costa Rica. With this trip you will experience and see it all.

  • 7 19-02-18

    Marie Van Der Haeghen

    mooie natuurreis , veel gezien , unieke accomodaties in ongerept gebied

  • 7 19-02-18

    Christiaan Audenaert

    mooie natuurvakantie , groep iets te groot , mooie lokatie van accomodaties

  • 9 16-02-18

    Daniek Verschuuren

    Sawadee heeft met deze reis een nieuwe wereld geopend voor mij. De reiswereld! Wat een fantastische plekken vol vreugde, bijzondere mensen, dieren en natuur heb ik gezien. Door de begeleiding van Sawadee en de groepssamenstelling voelde ik me meer dan welkom op deze reis. Er is voldoende ruimte voor eigen ideeen/activiteiten. Ik hoop snel weer met jullie op reis te mogen en doe graag mee voor de reisvoucher.

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 1.998 € 1.948
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!