< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,2
8.4 1164 beoordelingen
  • 8 20-04-18

    Louise De Jong

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 20-04-18

    Maja Toet

    Het was een prachtige reis naar Costa Rica. Het was prachtig om op de rustige niet toeristische plekken te komen en het land echt te kunnen ervaren. Genoten van de excursies en wildlife.

  • 9 20-04-18

    Lauren Duin

    De reis naar Costa Rica was prachtig. Heel mooi land. Goede gids, veel geleerd over de dieren en de natuur. Echt een aanrader!

  • 9 20-04-18

    Jeroen Kortbeek

    Het was een geweldige reis. Er waren wel minpunten, maar dat hoort bij het reizen. Zoals af en toe een koude douche en een vervelende overstap in EWR. Maar verder alles geweldig. Organisatie helemaal goed. Gids regelde het allemaal prima, ook eventuele persoonlijke wensen. Voordeel van deze reis is dat het relaxed gaat en er geen enorme afstanden worden afgelegd. Daarnaast was de persoonlijkheid van de gids een enorme plus. Hij was net zo enthousiast als de deelnemers als er wildlife gespot werd

  • 8 20-04-18

    Marlies Dons

    Goed samengestelde reis en geweldige gids

  • 8 13-04-18

    Anneke Boerlage

    Mooie reis en goed georganiseerde reis

  • 8 13-04-18

    Mariska Nawijn

    Een erg afwisselende natuurreis in mooie onderkomens

  • 9 13-04-18

    Ton Ketelaars

    In een woord: geweldig. Costa Rica is een brok natuur, en dat spreekt me aan. Dus mijn keuze was juist. Ik heb met volle teugen genoten van alles eigenlijk. Daar komt bij dat ik de variatie in accommodaties van eenvoudig tot luxe als zeer prettig ervaren heb. In de groep heerste vrolijkheid, verdraagzaamheid en behulpzaamheid. José, onze chauffeur was steeds bekwaam in zijn vak, humoristisch, aldoor behulpzaam en vormde met Mieke, onze reisleidster een 2 eenheid. Mieke als reisleidster was een verademing, zeker als ik ga vergelijken met begeleiding tijdens andere reizen. Ze was duidelijk, vriendelijk, professioneel en kameraadschappelijk ineen , en zorgzaam. Niets op aan te merken. Had er wat moeite mee om zo lang in de bus te zitten, maar dat is iets van mij. Ik heb daar eigenlijk de rust niet voor.

  • 9 13-04-18

    Anja Vugts

    Kennisgemaakt met alle delen van Costa Rica: Caribische kust, vulkanen, bergen, Pacific en hoofdstad San José. Vele diverse natuurparken bezocht met een grote verscheidenheid aan bloemen, vogels, reptielen en zoogdieren. De organisatie van de reis was perfect: mooie hotels en lodges in de natuur, een perfecte reisleidster (Mieke)en dito chauffeur (José). Samen met hen en de groep hebben we heel wat gelachen.

  • 8 13-04-18

    Els Starrenburg

    Hele mooie reis, veel gezien en gewandeld, nationale parken erg mooi. De accommodaties zijn stuk voor stuk fijne plekken om te overnachten. De een wat luxer dan de ander, maar allen als prettig ervaren. Mieke als begleidster was top, alles wat je vroeg regelde ze, niets was haar teveel, dikke pluim Mieke. Zo ook voor “onze” Jose, gezellige man met gevoel voor humor, een fantastische chauffeur. Fijne groep, iedereen kon het met elkaar vinden.

  • 8 13-04-18

    Jan Van Rossum

    De reis is mooi opgesteld niet te lange afstanden.

  • 8 13-04-18

    Ron Starrenburg

    fijne rondreis in een relaxt tempo door een mooi groen landschap.

  • 7 13-04-18

    Willemijn Van Heijst

    De reis was prima, goed geregeld en ontzettend veel moois gezien.

  • 6 13-04-18

    Frens De Kort

    Groepsreis met bezoek aan nationale parken in Costa Rica . gevarieerde groep met enkele twintigers en overige 55 plus . Conditie verschilt enorm waardoor sommige het te vermoeiend vonden en andere weer te lang moesten wachten . De sfeer van de groep en tussen de reisleiding was bijzonder aangenaam en we hebben enorm veel gelachen en plezier om elkaar gehad .

  • 9 13-04-18

    Marielle Van Dijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 13-04-18

    Daphne Van Hoof

    Geweldige reis gehad met een super leuke groep. De reisleidster was erg vakbekwaam en had veel kennis van het land. Zou de volgende keer als ik weet dat Mieke de reis begeleidt zo weer meegaan! Verder ook een geweldige chauffeur, altijd vrolijk en optijd.. de reis krijg van mij een dikke vette 10!

  • 9 13-04-18

    Jorine Kingma

    Ik vond het een fantastische reis waarin ik heel veel heb gezien en gedaan! Ik vond het ook erg fijn dat je zelf veel keuzevrijheid had in het programma. Ik voelde me nergens toe verplicht.

  • 8 09-03-18

    Alma Jansen

    Het was een geweldige reis. Veel natuur en wandelmogelijkheden. Redelijk veel verschillende vogels en dieren gezien. Mooie bloemen, planten en bomen. Goede reisbegeleider, Rene.

  • 10 09-03-18

    Annemarie Hollenga

    Reis was geweldig, grotendeels door onze geweldige reisbegeleider René. Hij regelde alles perfect; ‘s ochtends iedereen persoonlijk wakker maken, info in zelf gemaakte humorvolle stripvorm, door zijn ruime ervaring/kennis, en door overal z’n adresjes van lokale inwoners CR, restaurants, etc. hadden we een zorgeloze 3 weken! Alleen maar genieten, en je nergens zorgen over hoeven maken!

  • 9 09-03-18

    Johan De Nooij

    Mooie reis. Geweldige reisleider en chauffeur. Iets te weinig cultuur. Natuur: prachtig.

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 2.148
Naar boven