< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,2
8.4 883 beoordelingen
  • 9 04-11-16

    Hanneke Van Wijngaarden

    Geweldige vakantie gehad. Prachtige landschappen, veel dieren gezien. Ook in de regen is het leuk om te kayakken. Goede hotels en top reisbegeleiding (Iris) en chauffeur (José).

  • 8 04-11-16

    Marianne Klaver

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-11-16

    Daniel Bruin

    Ik ging naar Costa Rica voor de natuur en natuur is wat je krijgt. Deze laat zich niet sturen, dus je kan wel tegen wat teleurstellingen aanlopen, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden. De onderkomens en reisbegeleiding waren goed.

  • 8 04-11-16

    Desiree Segeren

    De reis door Costa Rica was geweldig. Wat een prachtig land met mooie afwisseling in natuur. Veel verschillende parken bezocht en ontelbaar veel diertjes bewonderd! Sawadee laat veel aan de groep over, veel vrijheid in eigen keuze. Ondanks veranderingen in het programma door orkaan Otto, alles perfect gelopen en opgelost!

  • 9 04-11-16

    Patrick Buijs

    een mooie rondreis langs de diverse (natuurlijke) hoogtepunten van Costa Rica. Mede dankzij een zeer leuke en gezellige groep, de goede chauffeur (Jose) en de prima reisbegeleiding (Iris) vlogen de 3 weken voorbij. Absolute hoogtepunten voor mij waren de schildpadden in Tortuguero en het geweldige verblijf in Corcovado. Gelukkig ook flexibel en veilig (eerder terug in San Jose ivm de orkaan).

  • 9 04-11-16

    Marian Verhaeg

    Topvakantie gehad. Heel veel gezien, schitterende natuur met z'n vele diersoorten. Erg mooie reis met goede begeleiding van Iris en José als chauffeur.

  • 9 07-10-16

    Ginie Doeswijk

    Fantastische reis, prima deskundige lokale gids en chauffeur, goede accommodaties, prachtig land.

  • 9 07-10-16

    Liselotte Visser

    We hebben een heel mooie reis gehad door Costa Rica met een interessant programma onder vakkundige begeleiding van onze enthousiaste gids Mario.

  • 8 07-10-16

    Ineke Wissink - Croezen

    De reisleider en chauffeur waren erg goed ! Mario wist enorm veel van de natuur en de namen van de vogels ed. En betrokken ! Eerste week hadden we veel regen, andere 2 was goed ! Leuke bevolking , aardig , lekker eten en enorm veel gezien

  • 9 07-10-16

    Jan-Willem Nederstigt

    Mooie reis (cijfer 8) die door de gedreven guide (Mario) en een zeer prettige groep een dikke 9 verdient! Het laatste punt is niet gehaald doordat de regen soms spelbreker was. (Wel was het heerlijk rustig in de 'green season'.

  • 10 07-10-16

    Marion Bürmann

    Geweldige reis, mooie natuur, veel fauna gezien, heerlijk eten. Top chauffeur (José) en reisbegeleider (Mario Morazan).

  • 9 07-10-16

    Tilly Bardie

    Geweldige reis, prachtig land, goede gids en chauffeur. Echt genoten!

  • 7 07-10-16

    Inge Hesselink

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-10-16

    Jan Versteegh

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 02-09-16

    Ruud Grondsma

    Het was een geweldige reis dank zij ons super team, de reisbegeleidster en de altijd goedlachse en grappen makende chauffeur José. San José is niet zo'n mooie stad om te bezichtigen. Het goud museum en de dierentuin zijn echter de moeite waard. De excursies zijn geweldig maar ook erg duur. De koffietoer in Monteverde viel erg tegen een engelse en een spaanse gids lopen door elkaar heen te tetteren ik was er halverwege klaar mee. Verder hebben we alles te zien gekregen wat er te zien was inclusief walvissen en eierleggende schildpadden ... San Gerardo de Dota is de beste plek om Quetzals te spotten vroeg in de ochtend zitten ze gewoon in de bomen op steenworp afstand. Ondanks dat er in september meer regen valt dan in nederland in een half jaar hebben we prachtig zonnig weer gehad met slecht 2 kleine buitjes en is het bovendien in het laagseizoen relatief lekker rustig.

  • 9 02-09-16

    Robert Jan Vos

    De reis was heel goed in elkaar gezet. Goede afwisseling tussen inspanning en ontspanning. De bezochte nationale parken hebben netjes aangelegde paden waardoor de reis zelfs goed te doen is voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Ook de vrije keuze in activiteiten maakt dat ieder naar zijn/haar eigen wens de reis kan invullen. De keuze van de bestemmingen zorgde er voor dat de reiziger een duidelijk beeld heeft gekregen van wat Costa Rica te bieden heeft.

  • 9 02-09-16

    Bert Robbe

    Het was een fantastische reis vol hoogte punten. Goed georganiseerd en zeer goede reisbegeleiding.

  • 9 02-09-16

    Patricia Van Doorne

    Deze reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten geweest. Alles was tot in de puntjes goed geregeld en toch was er ook nog ruimte voor eigen invulling. De begeleiding vanuit Sawadee ademt kennis en kunde uit en heeft zeker bijgedragen een een onvergetelijke ervaring en reis. Voor mij persoonlijk was dit de eerste keer dat ik met een groepsreis meeging en ook via Sawadee. Mijn beeld van een groepsreis is compleet omgedraaid en ik zal Sawadee aan iedereen aanbevelen.

  • 7 02-09-16

    Simone De Vries

    Leuke reisleiding en groep, echter jammer dat er niet vermeld stond dat in sept. Je niet kunt duiken en snorkelen. Tevens erg jammer dat sommige wandelen zwaarder waren dan aangegeven en soms ook afstanden niet klopten van de wandeling of bezienswaardigheden.

  • 9 02-09-16

    Danielle Cantin

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 2.198
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!