< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,2
8.4 1004 beoordelingen
 • 7 28-04-17

  Rona Van Est

  Voorafgaand aan de reis veel contact gehad met de klantenservice (d.m.v. de online chat en gebeld) en kreeg iedere keer weer een vriendelijke medewerker die goed hielp, super begin van de reis! De vakantie zelf was super geregeld, overal op tijd aangekomen, mogelijke activiteiten van tevoren op een papier gekregen van de reisleidster Heidi, die overigens mee klom in de palmbomen met de jongeren. :) Het enige jammere was dat Joeri, die de leiding heeft over sawadee reizen midden-amerika, zo slecht was in kaarten haha!

 • 8 28-04-17

  Maureen Aarsen

  Een afwisselende reis onder uitstekende leiding van Heidi (reisleidster) en Jose (chauffeur)!

 • 9 28-04-17

  Anita Mark

  De niet te lange reisdagen, met de mogelijkheid om de overige tijd zelf in te mogen vullen mede aan de hand van voorgestelde excursies, maakte het tot een relaxte vakantie. En wat hebben wij veel gezien zeg!!

 • 8 28-04-17

  Nicole De Man

  Het is een super mooie reis met mooie natuur.

 • 10 28-04-17

  Daniëlle Helderop

  Wat een topreis! Voor de cultuur hoef je niet naar Costa Rica maar voor de natuur en outdoor activiteiten des te meer. Fantastische reisleiding met Heidi en Jose gehad. Alles vlot en vaardig geregeld en zelf geen enkele zorgen. Een dikke 10 dus.

 • 8 10-03-17

  Rimke Griffioen

  Goed verzorgde reis met goede afwisseling van reisdagen en rust dagen. Volop vrijheid voor de groep om verschillende activiteiten in te vullen. Gids luisterde goed naar de groep, probeerde het iedereen naar de zin te maken.

 • 9 10-03-17

  Geno Neuhuijs

  Het land van 50 tinten groen met onvoorspelbaar veel dieren, met name vogels, in alle kleuren en maten. Afwisselend landschap alhoewel wij daar om dat te kunnen zien wel de uitleg van de gids voor nodig hadden en afwisselende activiteiten. Ook voldoende gelegenheid om zelf op pad te gaan.

 • 10 10-03-17

  Melanie Barbier

  Tijdens deze reis was ik alleen maar bezig met genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. Alles was perfect geregeld. De reisleider en chauffeur waren ook 2 toppers! Bedankt voor deze geweldige tijd!

 • 9 10-03-17

  Marc De By

  Het was een prachtige reis met een zeer deskundige tourleader (Mario) die een prachtkoppel vormde met de chauffeur (José). We hebben zeer veel van de natuur meegekregen op de prachtige plekken die we hebben bezocht.

 • 9 10-03-17

  René Vroomen

  Zeer mooie reis met hele mooie plekken om te overnachten onder zeer deskundige leiding van onze gids Mario en chauffeur José. Veel natuurschoon gezien.

 • 8 10-03-17

  Helma Oerlemans

  Met een zeer goede gids, Mario, op heel veel dingen geattendeerd en gezien van een prachtig land met een grote diversiteit aan dieren en landschappen.

 • 7 10-03-17

  Sjef Versteeg

  Prachtige natuur, en een beetje cultuur. Voor de echte liefhebber een geweldige reis die een compleet beeld van Costa Rica biedt.

 • 9 10-03-17

  Hennie Maaskant

  zeer goed uitgebalanceerde reis met zeer goede enthousiaste reisbegeleider (Mario) en chauffeur (Jose).

 • 9 10-03-17

  Ron De Groot

  Mooi land met verschillende klimaten en provincies. Elke deel is weer anders van natuur met zijn prachtige parken. Veel 'wildlife' gezien, zeer goede lokale reisleider en buschauffeur, genoeg informatie en een hoop humor!

 • 9 10-03-17

  Marco Van De Manakker

  Avontuurlijk met schitterende plekken om te overnachten.

 • 9 10-03-17

  Helga De Boorder

  De rondreis was fantastisch, mooie natuur en vele mooie vogels gezien met als hoogtepunt het zien van toekans. Ook het bezoeken van het NP was erg leuk, daar divers wildlife gezien (aapjes, luiaards, tapier, miereneter). Mede door onze geweldige reisleider Mario, chauffeur José en onze gezellige groep werd dit een prachtige reis. Sawadee had alles weer goed geregeld en de nodige rustdagen ingelast wat toch wel prettig is.

 • 9 10-03-17

  Sjaak Burghouts

  Een prachtige rondreis door Costa Rica. Met begeleiding van een enthousiaste en deskundige gids Mario en een fantastische chauffeur José. We hebben genoten van de mooie natuur en heel veel dieren gezien. Tijdens de busritten wordt regelmatig een pauze ingelast voor koffie, lunch of bezoek aan een park of waterval. De verblijven variëren: hotel, lodge of safaritent. 's Avonds de keuze, eten met de groep of met z'n tweeën. Het reisgezelschap bestond uit 20 deelnemers die het allemaal prima met elkaar konden vinden en op de afsproken tijden aanwezig waren voor de activiteiten. De reis overtrof onze verwachting.

 • 8 10-03-17

  Carina Bruel

  Het was een hele mooie reis waarin veel natuur/dieren te zien was. Leuke accommodaties op diverse mooie locaties. We hadden tijdens de reis een leuke, enthousiaste reisleider. Alles was goed geregeld.

 • 9 10-03-17

  Ron Blaas

  De reis was heel erg veelzijdig, divers, goed georganiseerd en voldeed aan de verwachting

 • 8 03-03-17

  Marga Beemsterboer

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 2.198 € 2.148
Naar boven
 

Maak kans op een Bever bon
ter waarde van € 250!

De zomer staat voor de deur.. De temperatuur stijgt, de vrije dagen komen eraan.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Bever cadeabon t.w.v. € 250!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!