< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,4
Overnachtingen 7,1
Reisroute 7,8
8.1 663 beoordelingen
  • 8 23-01-17

    Annette Honigh

    Leuke volledige reis.

  • 9 23-01-17

    Ben Hollestelle

    De reis was goed georganiseerd. Alle delen van Cuba hebben wij gehad, er is niets overgeslagen. De reisleider, gids en chauffeur waren prima mensen. Er werden genoeg voorstellen gedaan zodat een ieder een keus kon maken van wat hij wilde, bijvoorbeeld wel of niet meegaan met het eten, wandeling etc. Er werd steeds een alternatief gegeven, prima. Dat Havana op het laatst van de reis was is een goede vondst. Eigenlijk klopte alles.

  • 8 23-01-17

    Robert Müller

    Cuba reis laat een goed overzicht zien van het land. Ik heb zelf de indruk dat wij alle hoogtepunten van Cuba hebben gezien. Ik zou dan ook zeggen: verander niets aan de reis ( reisvolgorde)

  • 9 23-01-17

    Lucy Toonstra

    De rondreis door Cuba is prima verlopen. Goeie begeleiding door de reisleider, niks was teveel en hij had alles voor de groep over. De lokale gids heeft ons vol trots en kennis zijn land laten zien. De buschauffeur sprak alleen maar Spaans, maar zat vol humor en had altijd een goed humeur. Hij heeft ons opeen veilige manier door Cuba gereden.

  • 8 23-01-17

    Jeannette Klaasing

    Mooie en interessante reis.

  • 9 23-01-17

    Ronald Rijken

    Goede organisatie en reisleider + gids

  • 8 23-01-17

    Andrea Wijnants

    Een ontzettend gevarieerde en complete reis. Sommige reisdagen waren lang, maar nooit vervelend. Zowel de reisbegeleider Erik als de Cubaanse gids Erwin als de chauffeur Jorge hebben er een onvergetelijke ervaring van gemaakt.

  • 9 23-01-17

    Lise Verveer

    Goede gidsen en chauffeur. Alles was goed georganiseerd.

  • 8 23-01-17

    Anneke Hoekstra

    De reis was goed georganiseerd; voor elk wat wils. Als je niet mee wilde gaan met een excursie was dat geen enkel probleem. ook waren er genoeg rustmomenten. De hotel hadden een 'Cuba 'uitstraling: er was altijd wel iets kapot. De reisleiders voldeden geheel aan onze verwachtiing.

  • 8 16-01-17

    Miriam Drieman

    Hoogtepunten van mijn reis? Baracoa heeft nog iets authentieks, het eten is daar heerlijk, af en toe waan je je op een filmset en we hebben hier heerlijk gedanst! Dwalen door Havana met mijn camera en gewoon kijken waar je terecht komt… Sierra Maestra; prachtig gebied met een bijzondere geschiedenis De (door de staat toegewezen) gids Dayana was geweldig! Met een Cubaanse hoor je toch veel meer over het land, de gebruiken en de mensen. Tegenvallend vond ik Viñales vanwege het enorme toeristische karakter (in vergelijking tot 6 jaar geleden) en Las Terazzas vond ik ook zonde van de tijd. Het eten was niet geweldig, maar dat ligt ook een beetje aan het feit dat je met een grote groep bent. Met z’n tweeën kom je toch makkelijker in kleine privé restaurantjes bij mensen thuis. Als je naar Cuba gaat, dan weet je dat je flexibel moet zijn en dat het soms niet voldoet aan wat wij hier gewend zijn qua hotels, eten en snelheid. “Tranquilo y esto es Cuba” hebben we vaak gezegd als we weer eens ergens lang in de rij op iets moesten wachten 😉 Me encanta Cuba ❤

  • 8 16-01-17

    Yvonne Daelmans

    Doordat we het hele eiland rond zijn gegaan krijg je een goed beeld van Cuba. Onze Cubaanse gids Dayana heeft, heel open, heel veel verteld over hoe het er werkelijk aan toegaat in Cuba. Het is wel veel in de bus zitten, veel meters maken.

  • 8 16-01-17

    Kees Van Adrichem

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-01-17

    Tonnie Van Dinther

    Leuke en afwisselende reis om Cuba te leren kennen. We hebben veel van de historie geleerd, mooie gezellige steden gezien en mooie uitstapjes gemaakt naar het kamp van Fidel, platteland bij Vinjales en Baracoa, sigarenfabriek en show van Buena Vista social club. Jammer was dat we aan het begin 2 lange reisdagen hadden om van west naar oost te reizen

  • 8 09-01-17

    Rick Van Roij

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 19-12-16

    Merel Van Deventer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-12-16

    Fryda Pol

    Het was een leuke reis met veel variatie.

  • 8 12-12-16

    Piet Falkena

    Een mooie reis door Cuba .

  • 10 28-11-16

    Mechteld Gijsman

    Het was fantastische belevenis om met een groep en twee geweldig reisbegeleiders Cuba te leren kennen. Prachtige momenten beleefd en vooral heel gaaf om de Santiago da Cuba te beleven op het moment dat fidel zijn laatste rondreis maakte langs de steden.

  • 8 28-11-16

    Helen Rijnders

    Cuba is een mooi en bijzonder land om te bezoeken. Hartelijke en vriendelijke bevolking. De muziek (vaak live) en het salsadansen maakt de sfeer erg gezellig.

  • 8 28-11-16

    Marjo Rijnders

    Veelzijdig, goed vervoer, reisgids en reisbegeleider. Alles gedaan en gezien wat er uit te halen was.

Rondreis Cuba

Levendige sfeer, swingende salsa

image
21 dagen vanaf € 2.198
Naar boven
 

Sawadee informatiedag, Utrecht
Zondag 12 maart 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor verschillende reispresentaties. O.a. Peru & Vietnam.
  • Elles van het Reishoekje verkoopt verschillende producten. O.a. decoratieve landkaarten, globes en scratchmaps.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.