< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,4
Overnachtingen 7,1
Reisroute 7,8
8.1 630 beoordelingen
 • 9 31-10-16

  Bram Neirinck

  In deze rondreis worden zowat alle highlights van Cuba bezocht zonder dat het teveel op een strak georganisaarde 14 landen op 1 week toer lijkt. Met de zorgvuldige begeleiding van de lokale gids krijg je ook zaken te zien waar je als toerist op jezelf normaal geen kans toe krijgt (bezoek aan een gewoon Cubaans boeregezien, meer info over hoe Cuba nu echt werkt, ...). Hou er wel rekening meet dat je je even moet aanpassen aan de lokale manier van werken (Tranquilo, Tranquilo)

 • 9 31-10-16

  Ellen Wolbeek

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 31-10-16

  Marcel De Winter

  Een mooie reis om Cuba te leren kennen in al z'n facetten. Qua landschap misschien niet zo heel spannend, maar met een heel eigen cultuur en levensstijl.

 • 7 24-10-16

  Marlie Wuts

  Het is jammer dat Baracoa niet te bezoeken was door de orkaan. Hiervoor hebben we een all inclusive verblijf gekregen waar ik absoluut niet van hou.

 • 7 24-10-16

  Wilma Dieleman

  heb het prima naar m'n zin gehad, Prachtig land Cuba, mooie natuur , vrolijke mensen en heerlijke muziek. En natuurlijk de heerlijke cocktails!!!!

 • 8 24-10-16

  Marjo Zoetelief

  Helaas werd onze reis veranderd vanwege de orkaan die een bezoek aan Baracoa onmogelijk maakte, voor mij had Baracoa een hoogtepunt moeten worden!

 • 8 24-10-16

  Tjikke Hooghiemster

  Afwisselend. Goede reisleiding. Wel weinig ruimte voor spontane ideeen en activiteiten.

 • 7 24-10-16

  Merlijn Grönloh

  De rondreis door Cuba is een mooie reis. De hotels liggen erg afgelegen en kun je niet even het centrum van een stad inlopen. Jammer, want dit draagt niet bij aan het Cuba-gevoel dat je wilt ervaren. Helaas was het niet mogelijk om naar Baracoa te gaan i.v.m. de orkaan. Het alternatief, een afgelegen all-inclusive resort, was niet aan mij besteed. Gelukkig heb ik in de 2de week het Cuba-gevoel te pakken gekregen.

 • 9 08-08-16

  Ilse Schevers

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 08-08-16

  Ernst-Jan Siegers

  De reis voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en meer. Dit kwam mede door de Cubaanse reisleider Abel die er alles aan deed om onze reis onvergetelijk te maken. Als wij kwamen met mogelijke voorstellen of bezienswaardigheden pastte hij het programma daar op aan. Perfect!

 • 8 08-08-16

  Rein Jonker

  Complete reis, mooie landschappen.

 • 8 08-08-16

  Ans Kerkhof

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 08-08-16

  Valerie Stevens

  Cuba is een geweldig land, maar dat werd vooral mogelijk gemaakt door de zeer goede reisleider: Abél. Hij wist veel te vertellen over zijn land, probeerde alles zo goed mogelijk te regelen, was erg flexibel met onze wensen, maar had zelf ook erg goede ideeën. Ook hadden we een erg leuke en gemixte groep! Ik was vooral blij dat we als eerste naar het Oosten van het land reisden en Havana pas als laatste aandeden. We hebben volop kunnen genieten van de natuur en de steden.

 • 8 08-08-16

  Frederic Hoeben

  Alles was goed geregeld en de gids en chauffeur hebben het uitstekend gedaan, kwa opzet zou ik niet veel veranderen want op de dagen waar je langer verblijft is dit goed geregeld.

 • 8 08-08-16

  Petra Frank

  Veelzijdig Cuba, met een schitterende natuur en cultuur en interessante geschiedenis. De hotels waren waren voor Cubaanse begrippen redelijk, de reistijden waren soms lang.

 • 8 25-07-16

  Marit Koelen

  Prachtige reis door schitterend Cuba. Zeer volledig programma waardoor ik het gevoel heb heel veel van het land gezien te hebben. Wel jammer dat sommige plekken als 'niet toeristisch' in de reisbeschrijving stonden, terwijl ze dit wel waren. En dat er wat onduidelijkheid bestond over de accommodatie in Viñales, die uiteindelijk anders werd opgelost dan ons was beloofd door Sawadee. Wel bewust van het feit dat Sawadee hier niet altijd controle over heeft, vanwege de continue veranderingen en het politieke klimaat op Cuba.

 • 9 25-07-16

  Pien Dell

  Fantastische reis!!! Had beter geweest door een binnenlandse vlucht naar het Oosten te doen waardoor je hele onnodig lange reisdagen voorkomt. Daarna vanuit het Oosten relaxed terug naar Havanna. Dat scheelt echt heel veel tijd!

 • 9 25-07-16

  Tanja Froling

  Cuba is een erg verrassend en indrukwekkend land. Gedurende de reis gaat de geschiedenis van het land leven. Mede door de informatie die de zeer ervaren reisbegeleider ons tijdens de reis gaf. Alle aspecten zoals dans, muziek, oude auto's, cultuur en natuur komen voorbij. Er zitten wel een aantal lange reisdagen in het programma. Verschillende plaatsten en bezienswaardigheden zijn al meer toeristisch dan staat aangegeven in de omschrijving.

 • 9 25-07-16

  Tina De Block

  Een zeer gevarieerde reis; binnenland, steden, bergen, kust...) met een goede reisbegeleiding die ons veel wist te vertellen over het land, de gewoonten.... een buschauffeur die alles deed met een glimlach en de Cubaanse gids die steeds voor ons klaarstond... zeker in zijn eigen stad Havana! 3 weken zijn voorbij gevlogen, dus dat is een goed teken he!

 • 8 25-07-16

  Marloes Van Den Eshof

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Cuba

Levendige sfeer, swingende salsa

image
21 dagen vanaf € 2.198
Naar boven