< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,8
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,8
8.0 31 beoordelingen
 • 9 15-07-16

  William Troncquo

  Een prachtige reis, zeer aan te raden. Zeker de casas particulares zijn een grote plus in vergelijking met de enkele hotels die we aangedaan hebben.

 • 10 15-07-16

  Rita Biegel

  Voor de eerste keer 'mee' met Sawadee : een fantastische reis! Prettige groep, uitstekende reisleider ( cubaan, sprak dusdanig goed engels dat zelfs ik t prima kon volgen) hij bracht ons vaak op plekken waar de 'gewone' toerist niet kwam! Ontzettend veel gezien zowel wat cultuur als natuur betreft, het was t vaak wat langer reizen dubbel en dwars waard! Erg blij met goed werkende airco in de bus en in de casa's want de hitte was aanzienlijk.

 • 9 15-07-16

  Erna Brunekreeft

  Genoten van minuut tot minuut. Soms wat lange reisdagen, maar Julio, de reisleider bleef ons boeien met de verhalen over Cuba en zijn happy hours. Er mag van mij eventueel nog wel wat meer wandel mogelijkheden ingevoegd worden. Maar de excursies die wij gemaakt hebben ook buiten de standaard excursies waren zeker de moeite waard. Heerlijke muziek en cocktails. En het verblijf in de Casas vond ik de plus van deze reis. Een geweldige groep met fantastische begeleiding van Julio en Ivan de chauffeur.

 • 7 15-07-16

  Suzie Klaassen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-07-16

  Barry Nab

  Erg mooie gevarieerde reis. Alles wat je van Cuba zou verwachten hebben we gezien en meer.

 • 7 15-07-16

  Mijnie Doornenbal

  Hele goede en prettige kijk gehad in het leven van de Cubanen (door de geweldige Cubaanse gids en slapen in de particularis). Echt geweldig! Teveel lange afstanden, dus veel in de bus en dat is jammer.

 • 9 15-07-16

  Jaimy Tims

  De reis was prachtig! Veel gezien, veel gedaan. Vervoer, overnachtingen, alles was prima geregeld. De informatie die we vooraf kregen van Sawadee was ook erg nuttig (bijv. over het contant meenemen van geld). De reisleider (Julio) en chauffeur (Ivan) was ook een prima duo die uitstekend voor ons gezorgd hebben!

 • 8 15-07-16

  Vera Tielrooij

  Een goed georganiseerde reis! Een deskundige en prettige reisleider die altijd klaar stond. Genoten van het land.

 • 9 15-07-16

  Trudy Biegel

  Zeer goede organisatie. Alles was zoals beschreven in de reispapieren. De casa particulares waren eenvoudig maar schoon en de eigenaars waren erg vriendelijk. de hotels waren ok, maar nzoa goed ls de cassas. Het water in de douches komt met weinig druk, zodat het vaak wat moeilijk was onze haren te wassen. Dit is echter ook cuba en jullie hadden van tevoren gezegd dat dit kon gebeuren. Voor ons heen probleem. De reisbegeleider en de chauffeur waren top!!.Eigen tijd en excursies waren goed verdeeld. Den reis om aantebevelen!

 • 8 18-03-16

  Leny Uineken

  goed georganiseerde rondreis,uitstekende gids, Abel, sprak zeer goed Engels, zeer goede verantwoordelijke chauffeur ,Gorge. Mooie excursies, met genoeg vrije tijd. De casas waren schoon en netjes, soms tra

 • 8 18-03-16

  Rietje Meijer

  Prachtige rondreis, veel indrukken van Cuba opgedaan, goede gids Abel , zeer goede bus, overnachten in casas particulares is geweldig, je maakt contact met de bevolking. De vliegreis was te doen maar liever rechtstreeks geen tussenstop in Madrid.

 • 6 18-03-16

  Anneke Willemse

  Een boeiende reis met een goed Engels sprekende Cubaanse gids, die echter wel heel veel excursies aanbod. Zij waren niet allemaal vrijblijvend. Zelfs een keer zo dwingend gevraagd, dat als je niet meeging, dat dan de groep deze excursie ook niet kon doen. Dit was zeer jammer . Zo voelde je je erg onder druk staan om mee te gaan.

 • Sawadee

  Hartelijk bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je de lokale gids als dwingend hebt ervaren. Uiteraard is dit niet in lijn met onze filosofie, wij hebben dit dan ook met de gids en ons lokale agentschap besproken. Daarnaast hebben wij deze opmerkingen meegenomen in de trainingen die wij verzorgen aan de lokale Cubaanse gidsen.

 • 7 18-03-16

  Mirjam Vergeer

  Cuba was zeer verrassend. Je gaat terug in de tijd met paard en wagen als vervoermiddel. Veel is oud en kapot, maar achter gevels gaan toch ook weer mooie binnenplaatsen en gezellige woningen schuil. De mensen zijn vriendelijk en de natuur is mooi.

 • 7 18-03-16

  Hans Nederend

  Uitwisseling en ervaringen met andere mensen

 • 8 18-03-16

  Hans Van Der Kellen

  De rondreis gaf een prima indruk van het huidige Cuba. Drie keer in een hotel en de overige keren overnacht in Casas Particulares. Met name in de Casas kregen we een goede indruk van het Cubaanse leven en van de Cubaanse gastvrijheid. De vliegreis viel tegen door de krappe plaatsen die door Air Europe geleverd werden . Verder een goede Cubaanse perfect Engels sprekende gids die het als een uitdaging zag om ons kennis te laten maken met het echte Cuba. Sawadee heeft de reis prima voorbereid en uit laten voeren.

 • 9 18-03-16

  Rose Oldenburg

  Het was een hele fijne rondreis, prima georganiseerd met een hele goedegids en een goede chauffeur! De bus was prima

 • 6 18-03-16

  Sonja Claerhoudt

  Veel over Cuba geleerd en genoten van het land. Uitstekende gids! Echter de casas particulares vond ik tegenvallen, natuurlijk is het inherent aan het land maar er is veel verschil in de casas.

 • 9 18-03-16

  Geertje Van Der Leest

  Het was een fantastische rondreis. Met name het verblijf in Casas Particulares is ons zeer goed bevallen. Erg tevreden over gids Abel en chauffeur Gorge die voortreffelijk werk hebben verricht. Alles was prima geregeld, behalve dan het verblijf in Sierra Maestra. Daar was geen plek, dus naar een groot toeristenhotel in Bayama helaas.

 • 8 18-03-16

  Cor Van Dalen

  Perfecte rondreis om Cuba, de mensen, culture en Natuur te ervaren en te proeven.

 • 8 19-02-16

  Jochem Ley

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Cuba - Casas Particulares

Ervaar het échte Cubaanse leven

image
21 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.