< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,8
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,8
8.0 49 beoordelingen
  • 8 04-11-16

    Anny Bremmer

    Je ziet een groot deel van Cuba (helaas door orkaan geen Baracoa). Geeft een goede indruk van land en bevolking. Zeker door de casas particularas, waardoor je wat meer contact hebt.

  • 9 04-11-16

    Thea Harland

    Dit was de eerste keer dat ik met Sawadee een rondreis heb gedaan en het was allemaal buitengewoon goed geregeld. Cuba is geen gemakkelijk land om dingen geregeld te krijgen maar alles is vlekkeloos verlopen.

  • 8 04-11-16

    Marian De Kok

    Indien je ervanuitgaat dat alles gaat zoals je geboekt hebt dan moet je niet naar Cuba gaan want daar kan alles ineens veranderen. Sawadee pikt dit goed op en zorgt voor vervangend onderdak.

  • 10 04-11-16

    Ida Snel

    Het was mijn eerste kennismaking met Sawadee. Een 10 geef ik niet gauw, maar die heeft deze reis dik verdiend. De verhalen in de bus van onze reisleider, Marc, hebben er voor gezorgd dat ik de geschiedenis en het leven van de Cubaan beter ben gaan begrijpen. De reis heeft mijn leven verrijkt.

  • 7 04-11-16

    Monique Coumans

    Mooie complete reis die een goede indruk geeft van Cuba. Had liever iets meer balans gezien tussen cultuur en natuur. Casas zijn een aanrader, leuk om even een glimp op te vangen van het 'echte' leven van de Cubanen.

  • 7 04-11-16

    John Maas

    De reis heeft mij de facetten laten zien van Cuba waar ik alleen nooit achter was gekomen.

  • 8 21-10-16

    Wim Krol

    Goede afwisseling van natuur en cultuur volgens het oorspronkelijke programma.

  • 7 21-10-16

    Arie Van Den Berg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 21-10-16

    Pauline Enny

    Een fantastische reis heel veel gezien en gedaan. Abel(onze reisleider) vond ik heeel goed chauvinistisch en vol humor.Reis was goed georganiseerd liep feilloos.Allen wat probleempjes met de kamer in hotel Commadore maar heeft de pret niet doen drukken.De casas particularis zijn zeer goed bevallen.Hele fijne mensen die er voor zorgden het naar je zin te maken ondanks de taal een belemmering was(ik spreek geen spaans en zij geen engels).De kamers waren netjes.Naar Cubaanse begrippen was erg te vreden

  • 7 21-10-16

    Stefan Polfliet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-10-16

    Eva Willemsen

    Alles was prima geregeld! En de compensatie voor baracoa was meer dan genoeg (ook al is een orkaan iets wat buiten mensenkracht ligt.) Heel netjes opgelost. Daarbij hadden we een geweldige reisleider (Abel!) met veel kennis van het land, veel enthousiasme, en voor mijn gevoel veel connecties. Alles viel te regelen haha

  • 8 21-10-16

    Katrin Zeising

    The trip was good organized, good mixture of beach, hiking, seightseeing in towns. Casa Particulares were well selected, clean, friendly. Abel was an excellent guide. Driver friendly, helpful and bus clean. Group (20) too big.

  • 8 14-10-16

    Hester Dijk

    Mooie reis en leuk om van het hele land iets te zien. Relaxed land met erg vriendelijke mensen. Wel jammer om met zoveel dagen in Havana te eindigen. Niet de mooiste stad in onze beleving (beter aan het begin, ook om bij te komen van de reis).

  • 8 14-10-16

    Gretha Bakker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 14-10-16

    George Lenaerts

    Een leuke reis, maar niet super. Zo heel veel bijzonders is er niet te zien in Cuba en na twee of drie Cubaanse steden/stadjes beginnen ze erg op elkaar te lijken. Jammer dat we niet naar Baracoa konden vanwege de orkaan (daar kan Sawadee natuurlijk niets aan doen) maar het alternatief, een all-in-resort in Guardalavaca, dat is toch niet echt Sawadee.

  • 8 14-10-16

    Boudewijn Van Houdenhove

    Goede organistaie. Geen grote groep.

  • 8 14-10-16

    Joyce Stekelenburg

    Een mooie reis waarbij je Cuba goed leert kennen en een compleet beeld krijgt van dit bijzondere land.

  • 7 14-10-16

    Chantal Menting

    Cuba was een hele ervaring. Heel anders dan Azië, had ik me ingesteld op een andere wereld. Dat is uitgekomen, positief. Aardige bevolking, gastvrije casas particulares, cultuur, geschiedenis en natuur. Een goede gebalanceerde combinatie.

  • 9 15-07-16

    William Troncquo

    Een prachtige reis, zeer aan te raden. Zeker de casas particulares zijn een grote plus in vergelijking met de enkele hotels die we aangedaan hebben.

  • 10 15-07-16

    Rita Biegel

    Voor de eerste keer 'mee' met Sawadee : een fantastische reis! Prettige groep, uitstekende reisleider ( cubaan, sprak dusdanig goed engels dat zelfs ik t prima kon volgen) hij bracht ons vaak op plekken waar de 'gewone' toerist niet kwam! Ontzettend veel gezien zowel wat cultuur als natuur betreft, het was t vaak wat langer reizen dubbel en dwars waard! Erg blij met goed werkende airco in de bus en in de casa's want de hitte was aanzienlijk.

Rondreis Cuba - Casas Particulares

Ervaar het échte Cubaanse leven

image
21 dagen vanaf € 1.998
Naar boven