< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,7
Vervoer 9,4
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,9
7.8 116 beoordelingen
 • 8 15-10-16

  Ingrid Van Der Hijden

  Goede informatie van te voren, goede begeleiding tijdens de reis (reisleider, gids en chauffeur) en een afwisselende samenstelling van de reis.

 • 8 15-10-16

  Justine Boers

  Fantastische reisleiding, mooie hotels.

 • 8 15-10-16

  Berdine Duijster

  Prachtige, professionele en ontspannende reis. De omschrijving van de reis en het programma komen helemaal overeen zoals ik de reis ervaren heb. Ontzettend leuke Nederlandse gids die samen met de Cubaanse gids er alles aan deed om ons een goede vakantie te bezorgen. Samen hebben zij ook veel interessante informatie verteld over Cuba. Kortom; een zeer geslaagde reis die precies voldoet aan de omschrijving!

 • 8 15-10-16

  Anja Stokwielder E/V Ter Haar

  het was een geweldige reis. leuk gezelschap en het zat goed in elkaar. Alleen zou het voor mij de volgende keer bij de 4 adressen waar we 1 nacht waren 2 nachten mogen zijn. En ook heb ik gezien dat jullie er Camaguey uit hebben gelaten bij de nieuwe aanbieding. Dat is een goed plan geweest van jullie.

 • 8 15-10-16

  Nanny Thomasse

  Prachtige reis, goede begeleiding!

 • 7 15-10-16

  Martin Ter Haar

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-08-16

  Doris Heierman

  Een leerzame ontdekkingsreis. Je krijgt een goede indruk van wat er te zien is het land. Hierbij komen zowel nostalgische indrukken als ook veel armoede naar voren. Sommige helden (zoals Che Guevara) worden van hun voetstuk gehaald. Mijn wereldbeeld is weer een stukje bijgesteld, ook een hele beleving. De gidsen waren erg bereidwillig en wilden het iedereen naar de zin maken.

 • 8 06-08-16

  Marielle Van Der Meer

  Wat een mooie reis! Veel gezien en gehoord van het land. De groep was geweldig, de reis was zoals verwacht.

 • 8 06-08-16

  Conny Zekveld

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-08-16

  Dorien De Storcke

  Reis was goed georganiseerd. Nederlandse reisbegeleidster en lokale gids waren super. Leuke adresjes om te eten gehad, citytours waren ook top. Enkel het einde van de reis was iets minder (verblijf in resort was te lang en helemaal anders dan rondreis waarvoor we kwamen).

 • 8 06-08-16

  Marieke Balemans

  Reis was goed geregeld. De reisleider was echt top! Camaguey eruit laten en een dag langer in Trinidad.

 • 8 06-08-16

  Melissa Linthout

  Heel tevreden over de gidsen, ruime kennis en steeds vriendelijk en behulpzaam. De route van Trinidad naar Santa Clara was iets minder interessant qua bezienswaardigheden. De voorgestelde restaurants (vooral paladares) waren steeds een meevaller. Ideale mix tussen activiteiten met de groep en individuele momenten. Verblijf in het resort in Varadero hoefde voor mij niet zo lang. Maximum twee dagen volstaat. Best wat activiteiten waren niet in de prijs van de reis inbegrepen.

 • 8 06-08-16

  Anne Bakx

  Een leuke en bijzondere reis. Het was wel leuker geweest om in sommige steden wat langer te blijven of bijvoorbeeld nog eens terug te gaan naar Havana nadat we een beetje gewend waren aan Cuba en bekomen waren van de vliegreis. Het was echt een prachtige aanvulling dat we een lokale gids mee hadden. Zij kon naast onze Nederlandse reisleidster bijzonder veel vertellen over Cuba. Samen waren ze echt top in het organiseren van alles, wat de reis echt bijzonder en leuk maakte!

 • 8 26-03-16

  Jeske Sluijts

  Alle hoogtepunten van Cuba zijn in één reis aan bod gekomen. Er was voldoende ruimte om zelf wat te doen. De reisleidster wist goed alles te vertellen, maar haar Engels was niet altijd er goed. Ook was ze niet heel enthousiast en had ze soms wat beter haar best kunnen doen bijv. bij een probleem met de kamers. Dit had de reis wel leuker/fijner gemaakt.

 • 7 26-03-16

  Aiv Lukosevicius

  De rondreis zelf in algemeen was heel leuk. Ik zag hele mooie dingen ( locaties, mensen) maar ook leuke dingen ervaren zo als Casa Lamusica in Trinidad. De verloop van de reis was niet als tijd even goed. Cubaanse cultuur is toch heel anders dan de onze en dat beteken ook dat service is heel anders.

 • 8 26-03-16

  Ann Van Deuren

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 26-03-16

  Kees Van Leen

  De rondreis op zich zelf was zeker de moeite waard. Met name de 1e week vind ik heel leuk en krijg je heel veel mee van het Cubaanse leven. Het 2e deel vind ik er een beetje bij geflanst. Daar mogen wel een paar aanpassingen op komen.

 • 6 26-03-16

  Jan Van Der Linden

  Matig. Te weinig vrije tijd om zelf rond te kijken of om eigen initiatieven te ontplooien. Lunch en avondmaaltijden werden tevoren al geregeld. Veel te lange busritten. Verblijf in Varadero was een enorme teleursteling.

 • 8 26-03-16

  Frank Snoeks

  De rondreis was goed. Mooie afwisseling en niet al te lange reisdagen.

 • 8 12-03-16

  Geert-Jan Jans

  Een mooi en kleurrijk land

Rondreis Cuba Hoogtepunten

Zeg hola tegen Cuba

image
16 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!