< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,7
Vervoer 9,1
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,4
7.8 110 beoordelingen
 • 8 06-08-16

  Doris Heierman

  Een leerzame ontdekkingsreis. Je krijgt een goede indruk van wat er te zien is het land. Hierbij komen zowel nostalgische indrukken als ook veel armoede naar voren. Sommige helden (zoals Che Guevara) worden van hun voetstuk gehaald. Mijn wereldbeeld is weer een stukje bijgesteld, ook een hele beleving. De gidsen waren erg bereidwillig en wilden het iedereen naar de zin maken.

 • 8 06-08-16

  Marielle Van Der Meer

  Wat een mooie reis! Veel gezien en gehoord van het land. De groep was geweldig, de reis was zoals verwacht.

 • 8 06-08-16

  Conny Zekveld

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 26-03-16

  Jeske Sluijts

  Alle hoogtepunten van Cuba zijn in één reis aan bod gekomen. Er was voldoende ruimte om zelf wat te doen. De reisleidster wist goed alles te vertellen, maar haar Engels was niet altijd er goed. Ook was ze niet heel enthousiast en had ze soms wat beter haar best kunnen doen bijv. bij een probleem met de kamers. Dit had de reis wel leuker/fijner gemaakt.

 • 7 26-03-16

  Aiv Lukosevicius

  De rondreis zelf in algemeen was heel leuk. Ik zag hele mooie dingen ( locaties, mensen) maar ook leuke dingen ervaren zo als Casa Lamusica in Trinidad. De verloop van de reis was niet als tijd even goed. Cubaanse cultuur is toch heel anders dan de onze en dat beteken ook dat service is heel anders.

 • 8 26-03-16

  Ann Van Deuren

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 26-03-16

  Kees Van Leen

  De rondreis op zich zelf was zeker de moeite waard. Met name de 1e week vind ik heel leuk en krijg je heel veel mee van het Cubaanse leven. Het 2e deel vind ik er een beetje bij geflanst. Daar mogen wel een paar aanpassingen op komen.

 • 6 26-03-16

  Jan Van Der Linden

  Matig. Te weinig vrije tijd om zelf rond te kijken of om eigen initiatieven te ontplooien. Lunch en avondmaaltijden werden tevoren al geregeld. Veel te lange busritten. Verblijf in Varadero was een enorme teleursteling.

 • 8 26-03-16

  Frank Snoeks

  De rondreis was goed. Mooie afwisseling en niet al te lange reisdagen.

 • 8 12-03-16

  Geert-Jan Jans

  Een mooi en kleurrijk land

 • 10 12-03-16

  Margriet Westervaarder

  Een prachtige rondreis

 • 7 12-03-16

  Frans Bosch

  Eerste week is perfect maar de tweede week wordt het minder en minder intersesant en de drie dagen in Varadero is teveel.

 • 8 12-03-16

  Susanne Derks

  Kleurrijke rondreis met regelmatig mogelijkheden om zelf de dagen in te vullen.

 • 8 12-03-16

  Jan Dierckx

  Cuba stond op ons verlanglijstje en de rondreis voldeed zeker aan onze verwachtingen.

 • 8 12-03-16

  Marcel Buijs

  Ik vond het een zeer geslaagde reis waar we een goede indruk hebben gekregen van Cuba. Een goede balans tussen natuur en cultuur met daarnaast de nodige tijd om op eigen gelegenheid er op uit te trekken. Voor ons was dit een eerste kennismaking met een groepsreis (en zeker niet de laatste), waarmee we de hoogtepunten en ook de dieptepunten van Cuba hebben kunnen ervaren.

 • 8 12-03-16

  Roy Oosterlaak

  Een mooie en complete rondreis. De Nederlandse en Cubaanse begeleiders (Erik en Amauris) hebben duidelijk bijgedragen aan deze onvergetelijke tour over een groot deel van Cuba.

 • 8 12-03-16

  Fleur Postelmans

  Ik vond de rondreis super! Goede gidsen en chauffeur. Genoeg vrije dagen waardoor je zelf je dagen kan invullen met enkele reisgenoten. De gids geeft voldoende aanbiedingen die je kan doen. Het weer is goed, de mensen zijn super vriendelijk Je gaat terug naar de tijd. Hopelijk blijft Cuba nog lang zo, want dat is net de charme van het land. Niet iedereen kan lang verlof nemen en toch heb je in deze reis heel veel moois gezien op korte tijd. De afsluiter in Varadero was nodig, om uit te rusten van het drukke programma.

 • 8 12-03-16

  Rudi S'heeren

  Cuba als bestemming betekent altijd voor verassingen staan. Toch heeft de reisleider altijd handig alle opstakels weten aan te pakken. Aangezien we van avontuur houden heeft dit onze reis niet nadelig beïnvloed. Het was de eerste keer dat we een groepsreis mee hebben gedaan. Het concept ligt ons niet helemaal, maar dat ligt dan meer aan ons dan aan Sawadee. De groep was wel iets te groot (24) Volgens mij is 18 het absolute maximum.

 • 7 13-02-16

  Heerko Dijksterhuis

  gezellige groep, mooi land, iets te weinig aandacht voor cultuur en landschap

 • 9 13-02-16

  Hans Vedder

  mooie hoogtepunten, niet te lange verplaatsdingen, voldoende eigen tijd, uitmuntende reisleiding in een prettig gezelschap

Rondreis Cuba Hoogtepunten

Zeg hola tegen Cuba

image
16 dagen vanaf € 1.898
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!