< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,3
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,9
9.0 4 beoordelingen
 • 8 06-02-11

  Paul Van Dyck

  Geslaagde combinatie van de verkenning van een interessant land met een sportieve uitdaging.

 • 9 28-11-10

  Tiny Bal

  Een goed georganiseerde reis. Een fijne combinatie van veel fietsen en aansluitend verder reizen per bus, waardoor nagenoeg het hele eiland bezichtigd is. Een meer dan aangename lokale reisleider, en veilig rijdende buschauffeurs. Geweldige verzorging tijdens het fietsen en een verrassende ontdekking van de eetgewoonten in wederom verschillende typen eetgelegenheden. En een enorme hoeveelheid extra informatie over Cuba verstrekt door de lokale reisleider. De reisleiding heeft deze reis tot een succes gemaakt. Daarnaast was het boffen met de groep, interessante, sportieve mensen. Ik prijs me gelukkig met deze eerste( positieve) ervaring in reizen met een groep.

 • 10 28-11-10

  Sanne De Metz

  Deze fietsreis is een fantastische manier om Cuba in al zijn facetten te leren kennen, als je tenminste van fietsen houdt en je niet bang bent je in het zweet te werken., , De verzorging onderweg was prima, we werden echt in de watten gelegd (oa elke "etappe" van max 27 km werden we voorzien van water, vers fruit, noten en zoetigheden) en hoefden ons nergens anders mee bezig te houden dan genieten van het land., , De accomadoties waren iha erg goed, het eten viel erg mee (wel wat eenzijdig, maargoed), de mensen vriendelijk en de natuur prachtig., , , , Als je ook nog eens van salsa dansen houdt moet je deze reis absoluut gaan maken!

 • 9 28-03-10

  Irma Ketels

  Heb 2 weken werkelijk in een paradijsje geleefd, fietsen in de bergen mocht dan even hel zijn, de ontzettend goede verzorging maakte het allemaal waard. De reislustige, humoristische groep en gemotiveerde gids maakten het helemaal compleet. Ik zou niets kunnen bedenken dat ik anders had gewild! Ben nu positiever over Cuba dan ik vooraf was en had gedacht te zullen zijn!

Rondreis Cuba Fietsreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Deze reis is nog niet boekbaar.
Laat een reisexpert je adviseren over de mogelijkheden.
Naar boven
 

Inspiratiedag 11 maart

 • Kom 11 maart naar Theater Kikker in Utrecht
 • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
 • Laat je inspireren voor je volgende bestemming
 • Reispresentaties van Peru tot aan Ethiopië
 • Bereid je goed voor op de reis bij het Reishoekje

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.